Ehsan_king99
Registered User
دوستان الان خریدارا بک لینک رو بر چه اساس میخرن ؟؟؟
این سایتایی که اینقد بک لینک میفروشن چه ویژگی خاصی دارن؟؟
این سایتایی که اینقد بک لینک میفروشن چه ویژگی خاصی دارن؟؟
Last edited:
خیلی از کانالا همچین نرم افزاری رو میفروشن اسمشم گذاشتن دوربین لختی میگن فروش خوبی هم دارهاین کار فقط با X Ray انجام میشه و دوربین موبایل همچین قابلیتی نداره
این معلوم نیست چطوری حساب میکنه من الان یه 3 تا بنرشو گذاشتم توی یکی از سایتهام تعداد نمایش زده 2700 تا و درآمدو زده 500 تومن.
حدنصاب پرداختش چقدر هست؟
چرته محضهخیلی از کانالا همچین نرم افزاری رو میفروشن اسمشم گذاشتن دوربین لختی میگن فروش خوبی هم داره
من تو قسمت اسمم تو تلگرام زده بودم کانال فروشی طرف پیام داد برای خرید.پس به نظر خودتون مشتری پیدا کردید که با خریدار هنوز در تماس هستید؟؟؟؟؟یا اینکه از طریق نت و این سایتهای خرید و فروش فروختید؟؟؟؟
اره تبدیل میشهسلام دوستان
امکان تبدیل فرووم VB به MyBB وجود داره؟
هاستهای وارز خیلی گرون هستن, دیگه نمی تونم این همه هزینه کنم, کلا می خوام سیستمشو تغییر بدم.
لطفا این لینک رو با شرایط یکسان نسبت به همین لینک خودتون تست بکنید
ای کاش صبح میگفتیلطفا این لینک رو با شرایط یکسان نسبت به همین لینک خودتون تست بکنید
http://ir.pardishosting.net/Windows Server 2008 R2 SP1-180.iso
ممنون.ای کاش صبح میگفتی
از این به بعد از وای فای استفاده میکنن سرعت کم میشه با این حال:
مشاهده پیوست 925965
اگه vb 4 داری یه لایسنس suite دارم با قیمت خیلی مناسب تقدیم می کنم ( خیلی وقت هست که فرومم رو از vb به زنفورو تغییر دادم دیگه استفاده نداره واسمسلام دوستان
امکان تبدیل فرووم VB به MyBB وجود داره؟
هاستهای وارز خیلی گرون هستن, دیگه نمی تونم این همه هزینه کنم, کلا می خوام سیستمشو تغییر بدم.
چند؟اگه vb 4 داری یه لایسنس suite دارم با قیمت خیلی مناسب تقدیم می کنم ( خیلی وقت هست که فرومم رو از vb به زنفورو تغییر دادم دیگه استفاده نداره واسم)
سرکاریهدوستان این نرم افزار nomao camera واقعا وجود داره ؟
یا چرت و پرته
اونطوری خوبه و به صرفه هست اما من از نمایشش زیاد خوشم نیومد و برداشتمتش.من که خود مدیرش بهم پیام داد..و 5 میلیون بازدید خرید..پولشم پیش پرداخت کرد..
گفت اصلا به پنل کار نداشته باش ..اون مبناش براساس کلیک هست..فقط به اون بازدیدش توجه کن
معادل ریالی با 50$ وجه رایج عمریکا
با خود مرورگر دانلود می کنی؟
تخفیف بده مشتری شیممعادل ریالی با 50$ وجه رایج عمریکا![]()
چون شومایی 49.99$ خیرشو ببینی :general707:تخفیف بده مشتری شیم![]()
آرهبا خود مرورگر دانلود می کنی؟![]()
تمامی مطالب هم مجازمع الاسف و العجب درگاه اینترنتی جنابانتان ، منفذی برای نمایش انیمیشنهای بسیار مبتذل خارجی با متنوع ترین ژانرها بوده که اظهر من الشمس است که این قبیل پایگاههای صهیونیستی تبار ، برای تخدیر اعتقادات و اخلاقییات جوامع اسلامی است و می تواند دریچه ی نفوذ آمریکا و ایادی آنرا تسریع کرده و جامعه ی ما را به زخارف شیطانی و ملغمه های الحادی آلوده کند