کم بده :general505:چون شومایی 49.99$ خیرشو ببینی :general707:
جدا از شوخی لایسنس رو 150 دو دستی تقدیم می نُمایم :general709: تقریبا 42 دلار (الان باز میاد میگه کم بده :general505![]()
پیام میدم, اگه ندی بره
کم بده :general505:چون شومایی 49.99$ خیرشو ببینی :general707:
جدا از شوخی لایسنس رو 150 دو دستی تقدیم می نُمایم :general709: تقریبا 42 دلار (الان باز میاد میگه کم بده :general505![]()
حالا منظورش چی بوده؟ خیلی کلمات دشوار استفاده کرده:general211:این یارو از طریق فرم تماس با ما پیام گذاشته
تمامی مطالب هم مجاز
سرچ کردم به این وبلاگ رسیدم http://noor110.blogfa.com/
خیلی کلی داری میگیدوستان سایتی که روزانه 2000 تا بازدید کننده و 3000 تا بازدید داشته باشه حدودا چقدر باید از تبلیغات در بیاره؟؟
خیلی کلی داری میگی
بستگی به موضوع سایت داره که آیا تخصصی باشه یا خیر٬ فروشگاهی باشه یا خیر٬ پورتال تفریحی باشه یا خیر٬ مخاطبینش کیا باشن و ...
اونم بستگی به سیاست شما داره و البه قالب شما که جایگاه های تبلیغاتیش میزون باشه یا نهدوستان سایتی که روزانه 2000 تا بازدید کننده و 3000 تا بازدید داشته باشه حدودا چقدر باید از تبلیغات در بیاره؟؟
خودمم نفهمیدم٬ ماشالله اونقد کلمات عربی استفاده کرده من اول فکر کردم اسپم تبلیغاتی عربیهحالا منظورش چی بوده؟ خیلی کلمات دشوار استفاده کرده:general211:
من فروشگاه ندارم آخه٬ این چی میگهو در آخر شما را به خشیت در برابر اوامر عالیه ی الهی دعوت نموده وازنشر و تسهیل مبادی فساد و فحشاء بجد بر حذر داشته لذا بایسته است به چارچوبهای مدون در **** مقدس اسلامی پایبند بوده و از این گناه دخیل درسرنوشتتان ،خود و دیگران را رهایی بخشید.و مبادا اینکه به سهولت خود را در دام کبائر محرمه بیاندازید که تاوان دنیوی و اخروی آن بسی سخت و سهمگین خواهد بود و نور فطرت و عظمت روحانی آدمی را مضمحل می کند و مستحضر باشید خرید و فروش محصولات منهی عنه حرام و معملات آن نیز باطل بوده و مال اکتسابی اینچنینی حکم أکل مال بالباطل داشته و این ثمن سحت و غیر قابل تصرف می باشد و گناه مال غصبی نیز بر دوشتان سنگینی می کند.
dargahpardakht.org
با 2000 بازدید که نمیشه کسب درآمد کرددوستان سایتی که روزانه 2000 تا بازدید کننده و 3000 تا بازدید داشته باشه حدودا چقدر باید از تبلیغات در بیاره؟؟
عجب مسخره بازی دارن درمیارن اینو دیگه چرا فیلتر کردند!!!!
دارم دیوونه میشم چرا تو مطالب وردپرس نمیشه کد گذاشت؟
افزون ها رو نصب میکنم کد به هم میریزه ، همینجوری میذارم اجرا میشه ، از textarea استفاده می کنم <br > اضافه میشه.
یعنی احمق تر از این گروه مگه داریم که آدم واسه گذاشتن کد باید اینقدر درگیر باشه؟ :|
خب بازدید کننده و بازدید روزانه چقدر باشه میشه به درآمد فکر کرد؟ اونم چقدر درآمد؟با 2000 بازدید که نمیشه کسب درآمد کرد
فوقش میتونی پاپ آپ بذاری که فکر نکنم روزی 1000 تومن بیشتر بشه
از طریق بنر های کلیکی هم که روزی 10 تا هم فکر نکنم کلیک بخوره
کلا روی سایتتون بیشتر کار کنید تا بازدیدتون بره بالا..اونوقت دنبال کسب درآمد باشید
بله داشتم ور میرفتم که مثل مال همین لینک شد فقط مشکلی گه الان پیدا کردم اینه که یه تولبار داره بالای کد وقتی ماوس میره روی کد اون تولبار میره روی خط اول کد ، یعنی خطر اول کد دیده نمیشه.کار سختی نیست ها :angrybirds8:
من از افزونه crayon-syntax-highlighter استفاده می کنم
دمو : http://farjad.co/wordpress/education/view-the-latest-wordpress-blog-updated/
بله داشتم ور میرفتم که مثل مال همین لینک شد فقط مشکلی گه الان پیدا کردم اینه که یه تولبار داره بالای کد وقتی ماوس میره روی کد اون تولبار میره روی خط اول کد ، یعنی خطر اول کد دیده نمیشه.
حداقل 5000 بازدیدخب بازدید کننده و بازدید روزانه چقدر باشه میشه به درآمد فکر کرد؟ اونم چقدر درآمد؟
رنک الکسا هم تاثیری تو این قضیه داره؟ بعنی میشه گفت مثلا رنک بشه فلان قدر به آدم تبلیغای خوب بدن؟؟حداقل 5000 بازدید
اونم میتونی از پاپ آپ کسب درآمد کنی
///
از کد تبلیغات بنری هم میشه..اما سایتی مثل صبا ویژن سقف برداشتش 150 تومن هست..پیر میشی تا به این سقف برسی با این بازدید
100%رنک الکسا هم تاثیری تو این قضیه داره؟ بعنی میشه گفت مثلا رنک بشه فلان قدر به آدم تبلیغای خوب بدن؟؟