بعید میدونم کارش به چَک برسه , اسم فتا رو بشونه خودش میره همه چیز رو اعتراف میکنه :general707:
این از ایناس که اگه پلیس بگیرتش و یه چک بهش بزنه به کارای نکرده هم اعتراف میکنه :general711:
بعید میدونم کارش به چَک برسه , اسم فتا رو بشونه خودش میره همه چیز رو اعتراف میکنه :general707:
این از ایناس که اگه پلیس بگیرتش و یه چک بهش بزنه به کارای نکرده هم اعتراف میکنه :general711:
چطور ؟؟فقط لوگوشو بذارم!!خب از طریقی میشه این سیستم رو دور زد :general703:
چرا دیگهاوه طرف از بچه های پرشین نیست احیانا ؟
چرا به معلم پرورشی های بیچاره گیر میدی ، معلم چه گناهی کرده که باید مقایسه بشه با این فرد.فک کنم طرف معلم پرورشی بوده :|
آخه معلم پرورشی ها هم اکثرا همین چیزا رو میگفتنچرا دیگه
تو همین تایپک هم قبلا پست میزاشت.
چرا به معلم پرورشی های بیچاره گیر میدی ، معلم چه گناهی کرده که باید مقایسه بشه با این فرد.
جزییات رو برات پوخ میکنمچطور ؟؟فقط لوگوشو بذارم!!
فاتحه مع الصلواتاز internet.ir دو سه بازدید امروز داشتم
سایتم هنوز توی ساماندهی ثبت نیست چون شماره ثابت نداریم و کسی هم حاظر نشده واسم ثبت کنه و به خودشونم اطلاع دادم گفتن کاری نمیشه کرد باید حتما ثابت داشته باشی
فیلتر شدم رفت دیگه٬ آره ؟
برم خرما بگیرم بیامفاتحه مع الصلوات![]()
تو 4 ماه رو نمی دونم ولی بهترین راه دیدن فیلم و سریال زبون اصل هستهم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :دی
یادش بخیر یه زمان زدم تمام ای پی های فیلترینگ رو بستم یعنی ای پی internet.ir با تمام ای پی های سازمان های دولتی دیگهاز internet.ir دو سه بازدید امروز داشتم
سایتم هنوز توی ساماندهی ثبت نیست چون شماره ثابت نداریم و کسی هم حاظر نشده واسم ثبت کنه و به خودشونم اطلاع دادم گفتن کاری نمیشه کرد باید حتما ثابت داشته باشی
فیلتر شدم رفت دیگه٬ آره ؟
آخه معلم پرورشی ها هم اکثرا همین چیزا رو میگفتن
یادمه اینقدر کلاس پرورشیمون بی محتوا بود که همه ش یا داستان علمی تخیلی ( :general404: ) برامون تعریف میکرد یا در مورد اثبات خدا و وضعیت کائنات نسبت به هم و این چیزا صحبت میکرد
مهم ترین کاری هم که معاون پرورشی سال دوم هنرستانمون کرد این بود که یه دفعه باهامون اومد باغ و نذاشت مثه آدم ورق بازی کنیم. البته بماند که آخر کار خودشم داشت باهامون بازی میکرد :general404:![]()
اخه اکثرا همین طوری هستنا ، حرفای گنده مذهبی بویژه در مسئله نفوذ فرهنگ غرب و هالیوود و ... می زننچرا به معلم پرورشی های بیچاره گیر میدی ، معلم چه گناهی کرده که باید مقایسه بشه با این فرد.
از کدوم سایت تبلیغات گوگل بخرم ؟
بهترین سایت برای خرید تبلیغات گوگل کدومه
:general406:بهترین همینه :
https://www.bertina.ir/affiliates.php?aff=1542&page=mainpage
با بقیشون کار کردم یکی از یکی بدتر
با لینک من عضو شی جواد :general208:
سلام
بروبچ کدوم سایت پاپ آپرو پیشنهاد می کنید که شمارشش هم خوب باشه؟
اصلا با 4هزار آی پی چطور میشه درامد داش؟ میشه اصن؟ :joy: