درخواست زیاد و همزمان که به وب سرور nginx فرستاده میشه ارور 502 میده. که احتمال خیلی زیاد میتونه حمله باشه.خطای 502 یعنی چی ؟ سایت زیر حملست ؟
یکی آهنگ نمیترسم سورنا رو برای فیلترینگ بفرسته :|
درخواست زیاد و همزمان که به وب سرور nginx فرستاده میشه ارور 502 میده. که احتمال خیلی زیاد میتونه حمله باشه.خطای 502 یعنی چی ؟ سایت زیر حملست ؟
یکی آهنگ نمیترسم سورنا رو برای فیلترینگ بفرسته :|
ارور 50X مربوط به عملکرد سرور استالان که کلا خود سایت درگاه پرداخت بالا نمیاد و داره ارور 502 میده برای من!!!!
از دیروز ک درگاه پرداخت فیلتر شد، دست منم تو پوست گردو مونده :general509::general602:دوستان الان کدوم درگاه به جز زرین پال امتحانشو پس داده ؟ شدیدا نیازمند یه درگاه که مشکلی نداشته باشه. dargahpardakht.org رکوئست میفرستم خطا میده!
@MOHAMMAD026_1
@EmpireWorld
@ap3
و بقیه اساتید.
شایدم رکوئستی که میفرستم مشکل داره.
مشاهده پیوست 926259
مشاهده پیوست 926260
درگاه پرداخت مهمترین حسنش پرداخت سریع هستش. من ساعت 3 نصف شب درخواست واریز زدم ساعت 3:05 برام واریز کردن!الان تست کردم بالا میاد.
سرور نیست از سیستم خودم درخواست میفرستم.
درباره مبلغ هم توضیحاتش گفته واحدش تومانه.
دوباره فرستادم اوکی شد.
تو گوگل کلمه درگاه پرداخت واسط رو مینویسی بالای 20 تا درگاه هست. من دنبال یکی ام که امتحانشو پس داده باشه.
از رقبا نیست٬ یکم سرچ کردم دیدم که اکثرا میره تو سایت های مذهبی و بحث در مورد آخرت و این جور چیزا میکنه و چندتا سایت هم دیدم توی قسمت کامنت هاشون بدجور تهدیدشون کرده بود که دارید فسادو نشر میکنید و به قول خودش داره نهی از منکر میکنه:general210::general210:
عجب اسکلیه
من که میگم از رقبا هست داره اذیتت میکنه
آره من تقریبا جواب همه رو به جز اونایی که فحش میدنو٬ میدم٬ واسه این یکی هم نوشتم هرکدوم از مطالب میبینی مشکل دارن لینک بده برسی کنم که در جواب نوشته که همه مطالبتون مشکل دارهشما مگه جوابشو میدی که این یارو دوباره میاد؟
۵ خط نیست٬ ۲ تا ایمیل داره حدود ۴۰ خط شدهپ.ن: مردک ملعون 5 خط عربی نوشته، یه غلط املایی هم نداره:general509:. احتمالا یا آخونده یا افتکه![]()
این سایتش که مرخصه!الان تست کردم بالا میاد.
سرور نیست از سیستم خودم درخواست میفرستم.
درباره مبلغ هم توضیحاتش گفته واحدش تومانه.
دوباره فرستادم اوکی شد.
تو گوگل کلمه درگاه پرداخت واسط رو مینویسی بالای 20 تا درگاه هست. من دنبال یکی ام که امتحانشو پس داده باشه.
این یکی از همه بهتره
http://paypax.info/
مشاهده پیوست 926278
من خودم از چند جا که درگاهشون پارس پال بود خرید کردم و مشکلی نداشت (با قندشکن)چند روز قبل از سایتی قندشکن خریدم درگاه متصل شد به درگاه پارسپال , مگه پارسپال مسدود نشده ؟
دوستان میگفتن دامنه org زده ولی اونم چک کردم مسدود بود !
با قندشکن که مشکلی نداره ولی اماز خرید های ناموفق ما به خرید موفق ما 30به یک میباشد یعنی روزانه 30برابر خرید ناموف داریم و خرید موفق ... که به خاطر این مشکلات کلی هست متاسفانه اکثر درگاه ها فیلترشدن و جواب قطعی برای این مشکل نمیدن!!درگاه مستقیم هم دقیقا شرایط نمیدونم!!من خودم از چند جا که درگاهشون پارس پال بود خرید کردم و مشکلی نداشت (با قندشکن)
درگاه مستقیم روالش به این شکل هستدرگاه مستقیم هم دقیقا شرایط نمیدونم!!
خیلی محترمانه و با رعایت کامل ادب و انسانیت ازشون بپرسید :general502: میدونن چیهشماره تلفنش و اسمش داده و ازم خاسته جواب پیامشو بدم و میخاد به راه راست هدایتم کنه :general304:
شما خودتم اومده بودی تو تاپیک شرط بندی فوتبال و به محتوای تاپیک گیر داده بودیخیلی محترمانه و با رعایت کامل ادب و انسانیت ازشون بپرسید :general502: میدونن چیه
این عکس هایی که تو لینکه امضاته ماله خودته؟از طرف من بهش بگو "ملقمه... بیسوات"
همین نماد گرفتن کلی دردرسره!!درگاه مستقیم روالش به این شکل هست
اول باید سایت شما نماد داشته باشه , بعد از اینکه نماد داشتید با یکی از شرکتهایی که مسئول ارائه درگاه بانک مربوطه هستند تماس میگیرید
فرم درخواست رو پر میکنید , بعد از بررسی سایت شما و مورد تایید قراردادن از شما میخوان که مدارک رو بصورت فیزیکی براشون ارسال کنید و در بانک مربوطه حساب باز کنید
مدارک مورد نیاز هم در هر بانک متفاوت هست ولی چیز خاص و یا غیرعادی ازتون نمیخوان , تنها نکته مهم که شاید بعضی ها مشکل داشته باشند کپی سند ملکی هست که اگر نداشته باشید باید اجاره نامه ارائه بدید
تهیه اجاره نامه هم که زیاد سخت نیست , میتونید بصورت سوری از یکی از بنگاه ها با مبلغ کمی تهیه کنید
من خودم از بانک پاسارگاد گرفتم که نهایتا سه روز بیشتر طول نکشید
بعد از اینکه مدارک بدستشون رسید و اصالت اونها تایید شد درگاه شما فعال میشه و به شما نام کاربری و پسورد برای بررسی تراکنشها داده میشه
و در نهایت شما باید اسکریپت درگاه بانک مربوطه مه مخصوص به سیستم وب سایت خودتون هست تهیه کنید و برروی سایتتون پیاده کنید تا بتونید از درگاه استفاده کنید
من به محتوای تاپیک گیر ندادم برادر , من خودم هر هفته شرط بندی شرکت میکنم , من اونجا پرسیدم که چطور مدیران پی تی باتوجه به اینکه قانونا سایت های شرط بندی مجاز نیستن اون تاپیک رو باز گذاشتن
خب از طریقی میشه این سیستم رو دور زد :general703:همین نماد گرفتن کلی دردرسره!!
اوکی عزیزمن به محتوای تاپیک گیر ندادم برادر , من خودم هر هفته شرط بندی شرکت میکنم , من اونجا پرسیدم که چطور مدیران پی تی باتوجه به اینکه قانونا سایت های شرط بندی مجاز نیستن اون تاپیک رو باز گذاشتن
فکر کنم این دو مقوله کلا با هم فرق داره