mohammad_r03
کاربر تازه وارد
مجبور شدم برای سایتم از شتاب ها استفاده کنم. چقدر طول میکشه تا تسویه کنن ؟
سیباپالم بد نیسمجبور شدم برای سایتم از شتاب ها استفاده کنم. چقدر طول میکشه تا تسویه کنن ؟
پایا؟ دیرمیزنن!!! من که فقط درخواست کارت به کارت میدم که حداقل سه چهار ساعته بزنن به حساب.مجبور شدم برای سایتم از شتاب ها استفاده کنم. چقدر طول میکشه تا تسویه کنن ؟
با پاپ اپ روزی 7 تومن راحت درامد داریسلام دوستان از سایتی با ورودی پایه 6000 کلیک روزانه از گوگل ، میشه ماهی 400 ، 500 در اورد ؟ ( سایت موزیک )
مچکرم:general406:دوست عزیز Amirmob4u@ تولدتون مبارک.
دیشب ساعت 10 شب زدم هنوز واریز نکردن کارت به کارت :general503::general208:پایا؟ دیرمیزنن!!! من که فقط درخواست کارت به کارت میدم که حداقل سه چهار ساعته بزنن به حساب.
دیگه فعلا مجبوریم با این سایتها بسازیم چون زرین پال که نصفه عمرت میکنه تا پولتو برات بزنه. خداکنه درگاه پرداخت زودتر رفع فیلتر بشه. اون از همشون بهتر و سریعتر بود.دیشب ساعت 10 شب زدم هنوز واریز نکردن کارت به کارت :general503::general208:
چرا نت افراز؟ برای چی میخوای حالا؟نیازمند یک عدد هاست ترجیحا نت افراز برای چند ساعت. که حداقل دو سه گیگ خالی داشته باشه.
هدیه :آخرین نسخه تمام افزونه های wpmudev
وبلاگ رو رزبلاگ هست قالبش با . html , css ,jsبچه ها اینو با چی نوشتن
ardabil-sport.ir
من هاست معمولی دارم اما فضاش زیر 1 گیگ هست. اگه میخوای بگو.نت افراز چون حجمش بیشتره. پلاگین ها تعدادشون بالاست نمیدونم حجمشون میشه.
اکانت terial wpmudev دارم میخوام تمام افزونه ها رو انتقال بدم به هاست. روی لوکال هاست امتحان کردم جواب نداد.
پ.ن : مستقیم دانلود نمیشه باید سایت وردپرسی فعال داشته باشی.
سلامنیازمند یک عدد هاست ترجیحا نت افراز برای چند ساعت. که حداقل دو سه گیگ خالی داشته باشه.
هدیه :آخرین نسخه تمام افزونه های wpmudev
دامنه هم میخوای روش ست کنی یا بدون دامنه میخوای؟اگه خالیه مشخصات بفرست (منظورم اینه که حداقل 700-800 مگ جا داشته باشه)
دامنه که سایت خودم روش هست. من هاست خالی دارم.الان نگاه کردم فضاشم 2 گیگ هست.میخوای برات بفرستم اما دامنه ای روش فعال نیست و خودت یه دامنه بنداز روش.ممنون فیلتر به کارم نمیاد.
نه با همون دامنه که روش هست انجام میدم.