google adsense هم اگه تحریمش برداشته بشه خیلی خوبه.تحریم های گوگل علیه ایران برداشته شد.
از سال 2012، با آغاز تحریم ها علیه ایران محدودیت های اینترنتی برای کاربران کشورمان ایجاد شد. حالا، شرکت گوگل اعلام کردکه برای اولین بار پس از چند سال برخی از این تحریم ها توسط این شرکت برداشته شده است.
این شرکت به طور رسمی از برداشته شدن این تحریم ها خبری اعلام نکرده است، ولی گویا ساعاتی قبل دسترسی کاربران ایرانی به برخی از سرویس های این شرکت مثل google Analytics ،google developer و android developer باز شده است و کاربران می توان از آیپیهای ایران از آنها استفاده کنند.
در بدترین حالت ممکن هم باز شدنش بهتر از باز نبودنش هست!خدا کنه گوگل ادسنس باز بشه ببینیم وبمستر ایرانی واقعا چه کاری میخواد انجام بده دقیقا
http://3tinyz.com/کم پیش میاد زیر یه فیلم همه نظرت مثبت بدن!
http://3tinyz.com/tt0109830
بعد از یک جستجو به این نتیجه رسیدم.دوستان معنی این کلمه چیه؟ تو یه قالب وردپرس هست تعداد تکرارش هم زیاده.
Slug
تو گوگل ترنسلیت معنی حلزون میده :general712:
چند تا نمونه ترکیب کلمه :
Login Slug
Inbox Slug
New Message Slug
Units Slug
@aalireza439
@EmpireWorld
@mahdi.b20
و بقیه اساتید.
ی عمری وی ای پی گرفتن حالا یه ماه رایگان شده ولی مثلا یه سایتی مثل ایران فیلم که ماهی 7 تومن هستالان که وی ای پی تعطیله رایگان شده.
ولی وقتی دوبله اختصاصی میزنن حتما درآمدشون بالاست دیگه. البته اکانت ماهی 4 هست، خیلیا هم سه ماهه میگیرن 10
همهی کاربرا هم vip نیستن. یکی این ماه میگیره ماه بعد فقط سر میزنه توضیحات فیلمای جدید رو میبینه (همه بازدیدکننده ها vip نیستن)
مسیر یکتا بیشتر بهش میخوره.یعنی معادل فارسی نداره ؟ برای ترجمه ی قالب میخوام. تو خیلی از جمله/کلمه ها هست نمیشه ندید بگیرمش.
معنی اسم یکتا یا عنوان یکتا نمیده ؟
Login Slug ترجمه فارسیش چی میشه ؟
slug تو وردپرس معنای نامک یا نام مخصوص میدهدوستان معنی این کلمه چیه؟ تو یه قالب وردپرس هست تعداد تکرارش هم زیاده.
Slug
تو گوگل ترنسلیت معنی حلزون میده :general712:
چند تا نمونه ترکیب کلمه :
Login Slug
Inbox Slug
New Message Slug
Units Slug
@aalireza439
@EmpireWorld
@mahdi.b20
و بقیه اساتید.
من به خاطر همون فیلتر شدم و سایتم نابود شد....دوستان سایتی سراغ ندارید بازی gta san andreas نخسه اصلی رو برای دانلود گذاشته باشه ...
به یاد گذشته کمی خاطره بازی کنیم :general507:
از اونجایی که ادسنس هر سایتی رو تایید نمیکنه و باز از اونجایی که همه میخوان ادسنس پشتیبانی مالیشون باشه همه طبق قوانین ادسنس عمل میکنن وقتی طبق قوانین ادسنس عمل بشه یعنی وبمستر ایرانی هیچ کاری نمیتونه بکنه!خدا کنه گوگل ادسنس باز بشه ببینیم وبمستر ایرانی واقعا چه کاری میخواد انجام بده دقیقا
چرا نسخه جدیدشو نمیگیری؟دوستان سایتی سراغ ندارید بازی gta san andreas نخسه اصلی رو برای دانلود گذاشته باشه ...
به یاد گذشته کمی خاطره بازی کنیم :general507:
والا من به صورت خود جوش یهو یاد قدیم و این بازی افتادم ...چرا نسخه جدیدشو نمیگیری؟
کلا اینگار با این بازی مشکل دارن . تنها سایت ها نیست مغازه دار ها هم اذیت میکننمن به خاطر همون فیلتر شدم و سایتم نابود شد....