- نوشتهها
- 2,896
- لایکها
- 2,153
چون میخوان سایتشون ترافیک بگیره! (بازنشر خبر قدیمی) که خیلی ها یادشون رفتهیعنی اون موقع بازداشت شده؟ پس چرا الان خبرشو دادن؟!!!
چون میخوان سایتشون ترافیک بگیره! (بازنشر خبر قدیمی) که خیلی ها یادشون رفتهیعنی اون موقع بازداشت شده؟ پس چرا الان خبرشو دادن؟!!!
مطمئنید؟چون میخوان سایتشون ترافیک بگیره! (بازنشر خبر قدیمی) که خیلی ها یادشون رفته
چرا توام اگه زیاد حرف بزنی میان میگیرنتمطمئنید؟
یعنی کسی رو دوباره نمی گیرن
اخه اینجور چیزا عجیب نیست
حرف که زیاد بزنی میگیرنت و داستان این تو اون و اون تو این اتفاق میافته :general506:چرا توام اگه زیاد حرف بزنی میان میگیرنت
برو همون گوتتو ببین :general607:
این زرین کارت شما اینترنت بانک هم داره؟ مثلا شما پولو زدی به زرین کارت ما حالا من میخوام برای یکی دیگه کارت به کارت کنم اینترنتی میشه یا باید پاشم برم دم عابر بانک؟!
همین امروز صبح از یکی از سایتامون سرویس میگرفته. کی رفته بازداشتگاهکانال خبری ایسنا:
مدیر «پرشین بلاگ» بازداشت شد
مهدی بوترابی مدیر گروه سایتهای پرشین بلاگ امروز (دوشنبه) بازداشت شد.
وی پیش از این در سال 88 بازداشت شده بود و اکنون پروندهای در دستگاه قضایی دارد.
isna.ir/fa/news/95022717079
telegram.me/joinchat/BduonTvxO3MXvKMyKM-NcA
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
بهترین روش اینه که تصویر نماد را در همه ی صفحات قرار بدید و یک صفحه ی مجوزها بدون ssl در سایتتون ایجاد کنید و اون تصویر را به این صفحه ی مجوزها لینک کنید.بهترین روش برای گذاشتن کد نماد در وضعیت https چی هستش
ببین چه وضعیه که خود کد نماد باعث میشه ssl درست لود نشه
آره سعید جانحرف که زیاد بزنی میگیرنت و داستان این تو اون و اون تو این اتفاق میافته :general506:
مهدی پ خ رو چک کردی مومن؟ چیطور شد
آره اینطوری خیلی راحت یوزر ها هم گول میخورنبهترین روش اینه که تصویر نماد را در همه ی صفحات قرار بدید و یک صفحه ی مجوزها بدون ssl در سایتتون ایجاد کنید و اون تصویر را به این صفحه ی مجوزها لینک کنید.
آره دیگهگول میخورن ؟
بهترین روش اینه که تصویر نماد را در همه ی صفحات قرار بدید و یک صفحه ی مجوزها بدون ssl در سایتتون ایجاد کنید و اون تصویر را به این صفحه ی مجوزها لینک کنید.
ایول :general601:
ایول :general601:
منم یه سری از ابتین وب هاست پهنای باند وسیع Plan VIP-M D خریدم دو روز بعدش بستن سایت رو گفتن باید ارتقا بدی درصورتی که که هیچ بازدیدی نداشت سایت می گفتن قالب شما و سیستم سایت داره فشار وارد می کنه
جالب اینجاست نه مطلبی خاصی زده بودم نه استفاده ای شده بود
قربانت مهدی جان این حرفا چیه آقاآره سعید جان
این چند وقته خیلی درگیر کار هامم فرصت نمیکنم راستش
شرمنده
توام کارت عجله ایه میترسم خرابش کنم یا الاف شی
با دعوا فکر کنم کار راه میافته
آبتین سه چهار سال پیش که تازه اومده بود خوب بود اما همه الان از دستش شاکی هستن.ایول :general601:
منم یه سری از ابتین وب هاست پهنای باند وسیع Plan VIP-M D خریدم دو روز بعدش بستن سایت رو گفتن باید ارتقا بدی درصورتی که که هیچ بازدیدی نداشت سایت می گفتن قالب شما و سیستم سایت داره فشار وارد می کنه
جالب اینجاست نه مطلبی خاصی زده بودم نه استفاده ای شده بود