کدومشون +18؟ اون که هیچیش پیدا نیست به زور میشه تشخیص داده زنه یا مرداین بعضی تبلیغاتش +18 چیکارش کنم دیگه نیاد؟ :|
مشاهده پیوست 932739
پ ن: میدونستین با اسکرین گرفتن و پیست کردن توی پی تی خودش آپ میکنه؟
گزینه دانلود ندیدم ولی با این افزونه های کروم اینا میشه
عکسی که الان گذاشتم مشکلی نداره که ولی این تبلیغات هر دفعه عوض میشه و ...کدومشون +18؟ اون که هیچیش پیدا نیست به زور میشه تشخیص داده زنه یا مرد
بعدشم فایل رو باز می کنی سریع میندازی داخل پلیر دیگه یه ثانیه دیدن نداره که :|
الان همه از روی همدیگه کپی میکنند عکسها و کاوررها و ....http://www.takshop91.biz/uploads/2069_1453273834.jpg
این تک شاپ مال میهن استوره؟
برنده ها کی مشخص میشنن؟آدرس ایمیلتون رو بدین یه بار دیگه برنده شدم فقط میگه ایمیل تکراریه
آخرین ثانیه های شنبهبرنده ها کی مشخص میشنن؟
اره کیفیت عالیش که فکر کنم بشه همون blurey full hd 1080phttp://www.film2movie.biz/29295/دانلود-فیلم-zootopia-2016/
این تنها سایتی هست که فعلا قرار داده
کدوم بلوری رو می خوای؟10 گیگی؟
سرکاریه!آدرس ایمیلتون رو بدین یه بار دیگه برنده شدم فقط میگه ایمیل تکراریه
این زوپیتا خوبه ارزش دانلود داره؟اره کیفیت عالیش که فکر کنم بشه همون blurey full hd 1080p
اون ادرس که دادی 720 رو گذاشته که دانلود کردم ولی تعریف چندانی نداشت. دنبال بهترین کیفیتش هستم (البته spark گذاشته ولی نتونستم تو تورنت و ... پیدا کنمش) تاینی موویز هم گذاشته با حجم حدود 5 گیگ که پارت بندی شده هستش و ...
معلومه که سرکایه :| فقط محظ سرگرمی بازی خوبیه .سرکاریه!
این بعضی تبلیغاتش +18 چیکارش کنم دیگه نیاد؟ :|
مشاهده پیوست 932739
پ ن: میدونستین با اسکرین گرفتن و پیست کردن توی پی تی خودش آپ میکنه؟
به جای این روش خب اینترنت رو قطع کنه دیگه1 ـ منوی استارت را باز کرده به All Programs بروید. در ادامه Accessories را انتخاب کرده و پس از کلیک راست روی نرمافزار Notepad، گزینه Run as administrator را انتخاب کنید تا نرمافزار با دسترسی مدیر سیستم اجرا شود.
2 ـ از منوی File روی Open کلیک کرده و در کادر مقابل filename، عبارت زیر را وارد کرده کلید اینتر را فشار دهید:
C:|Windows|System|Drivers|etc|hosts 32
توجه: چنانچه ویندوز را در درایو دیگری غیر از درایو C نصب کردهاید، نام درایو را در ابتدای فرمان بالا تغییر دهید.
3 ـ در صفحه بهنمایش درآمده به آخرین خط مراجعه کرده و عبارت زیر را در آن وارد کنید:
127.0.0.1 player.kmpmedia.net
4 ـ از منوی File روی Save کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.
:|1 ـ منوی استارت را باز کرده به All Programs بروید. در ادامه Accessories را انتخاب کرده و پس از کلیک راست روی نرمافزار Notepad، گزینه Run as administrator را انتخاب کنید تا نرمافزار با دسترسی مدیر سیستم اجرا شود.
2 ـ از منوی File روی Open کلیک کرده و در کادر مقابل filename، عبارت زیر را وارد کرده کلید اینتر را فشار دهید:
C:|Windows|System|Drivers|etc|hosts 32
توجه: چنانچه ویندوز را در درایو دیگری غیر از درایو C نصب کردهاید، نام درایو را در ابتدای فرمان بالا تغییر دهید.
3 ـ در صفحه بهنمایش درآمده به آخرین خط مراجعه کرده و عبارت زیر را در آن وارد کنید:
127.0.0.1 player.kmpmedia.net
4 ـ از منوی File روی Save کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.
فیلتر.شکن قطع باشه هم میاد ولی اینترنت خب حقیقتش کامپیوتر و مودم من از 24 ساعت فقط 1 ساعتش خاموشه اونم بهش استراحت میدمبه جای این روش خب اینترنت رو قطع کنه دیگه
@rezatak6
این تبلیغات قفط وقتی نشون داده میشه که نت وصل باشه و فیل.تر شکن هم کانکت شده باشه
اره قشنگه ولی اونطوری که کاربرا گفتن دوبله ش زیاد به دل نمیشینهاین زوپیتا خوبه ارزش دانلود داره؟