اره کیفیت عالیش که فکر کنم بشه همون blurey full hd 1080p
اون ادرس که دادی 720 رو گذاشته که دانلود کردم ولی تعریف چندانی نداشت. دنبال بهترین کیفیتش هستم (البته spark گذاشته ولی نتونستم تو تورنت و ... پیدا کنمش) تاینی موویز هم گذاشته با حجم حدود 5 گیگ که پارت بندی شده هستش و ...
فکر نکنم 1080p تاثیر زیادی روی اندازه ی تصویر داشته باشه، شایدم داشته باشه ولی فکر کنم بیشتر روی کیفیت متمرکز هستش1080p رزولیشین بزرگتری داره از اون بزرگتر 2K , 4k هستن
البته فریم و ریت مهمه و نوع کدکی که بکار رفته روی کیفیت تصویر تاثیر داره
بیشتر فریم ریت مهمه تا رزولوشناره قشنگه ولی اونطوری که کاربرا گفتن دوبله ش زیاد به دل نمیشینه
الان اون 720 رو دانلود کردم ولی زیاد خوب نیست.
-----------
یک سوال
کدوم نوع از کیفیت و ... هاست که اندازه ی تصویر بزرگتره؟
@EmpireWorld @aalireza439 @AhangCity.CoM
من کلا متوجه این کیفیت و نوع و ... شون نشدمبیشتر فریم ریت مهمه تا رزولوشن
اگه میخوای کیفیت تصویر خیلی بالا باشه نسخه 1080p ریلیز های سورس رو بگیر مثه RARBG و SPARK
1080p یعنی رزولوشن 1080*1920 ، 720p یعنی 720*1280 ، 480p یعنی 480*720. (تو اینا 1080p از لحاظ اندازه از همه بزرگتره)فکر نکنم 1080p تاثیر زیادی روی اندازه ی تصویر داشته باشه، شایدم داشته باشه ولی فکر کنم بیشتر روی کیفیت متمرکز هستش
الان من فیلم و ... با کیفیت هایی مثل 480 یا 720 دانلود میکنم ولی اندازه ی تصویر بزرگتر هستش (یعنی توی تی وی فیت هستش با کل صفحه نمایشگر)
این دوتا اگه اسکرین شاتشون رو ببینی رزولوشنهاشون فرق داره.من کلا متوجه این کیفیت و نوع و ... شون نشدم
مثلا این فیلم حجم کم ولی اندازه ی تصویر بزرگ هستش (وقتی که توی تی وی پخش میکنم قشنگ از هر 4 طرف فیت هستش با صفحه نمایش)
کیفیت: TC 1080p
http://3tinyz.com/tt3040964
ولی این با حجم زیاد ولی اندازه ی تصویر کشیده (بالا و پایینش موقع پخش توی تی وی مشکی هستش) = کیفیت تصویر خیلی خوبه
کیفیت: BluRay 1080p Full HD
http://3tinyz.com/tt2948356
ببین مثلا همین کیفیت TC یا HDTC این از روی پرده نمایش فیلم برداری میشه ولی چون دوربینش قوی تره کیفیت بیشتری هم نسبت به Cam یا HDCam دارهمن کلا متوجه این کیفیت و نوع و ... شون نشدم
مثلا این فیلم حجم کم ولی اندازه ی تصویر بزرگ هستش (وقتی که توی تی وی پخش میکنم قشنگ از هر 4 طرف فیت هستش با صفحه نمایش)
کیفیت: TC 1080p
http://3tinyz.com/tt3040964
ولی این با حجم زیاد ولی اندازه ی تصویر کشیده (بالا و پایینش موقع پخش توی تی وی مشکی هستش) = کیفیت تصویر خیلی خوبه
کیفیت: BluRay 1080p Full HD
http://3tinyz.com/tt2948356
توضیحاتت کاملا درست بوداین دوتا اگه اسکرین شاتشون رو ببینی رزولوشنهاشون فرق داره.
کتاب جنگل 1028*1920 که به 1080 واقعی نزدیکتره.
زوتوپیا 808*1920.
دقیقا نمیدونم علت این موارد چیه ، حدس میزنم به سورس اصلی فیلم و نوع فیلم برداری و ... مربوط باشه.
SPARKS فکر کنم کارش یه مرحله قبل از کار گانول ، شانیگ و ... باشه (با توجه به حجمش) با اینا قابل مقایسه نیست.توضیحاتت کاملا درست بود
اینم بگم که ابعاد فیلم هم مهم هست مثلا ی جا خوندم ابعاد فیلم های قدیمی صدا و سیما 4:3 هست ( الان که اچ دی شده ) ولی داخل فیلم های کیفیت خوب معمولا 16:9 هستش حالا اگر مانیتور یا تی وی شما هم همین سایز رو پشتیبانی کنه دیگه اون حاشیه های مشکی بوجود نمیاد ( در کل یعنی اگر ابعاد فیلم و ابعاد استاندارد تی وی یکی باشه تصویر کامل هست )
نسبت تصویر 4:3 یعنی چهار واحد برای پهنا و سه واحد برای ارتفاع آن در نظر گرفته شده است.
نسبت تصویر 16:9 یعنی شانزده واحد برای پهنا و نه واحد برای ارتفاع آن در نظر گرفته شده است. ( به همین دلیل به این نوع تصویر می گن wide یا عریض )
-------------------------------------------------------------------
این توضیحات هم داخل سایتی بود که جالبه :
نسبت تصویر 4:3 در تلویزیون های قدیمی کاربرد دارد. از این نسبت تصویر نمی توان برای تماشای فیلمهای HD استفاده کرد زیرا قسمتی از تصویر را از دست خواهید داد ولی نسبت تصویر 16:9 که مخصوص تلویزیونهای صفحه عریض است برای تماشای هر دو حالت مناسب بوده و می توانید به راحتی به تماشای هر فیلمی بپردازید. نکته ای که در این بین وجود دارد اینست که اگر با تلویزیون های صفحه عریض ، فیلمی که با نسبت 4:3 ساخته شده است را ببینید ، تصویر در وسط صفحه قرار می گیرد و دور آنرا سیاه خواهد بود. دلیل این امر کوچک بودن اندازه ی تصویر در قیاس با اندازه ی تلویزیون صفحه عریض است.
نمونه ای از تصویر 4:3 در تلویزیون صفحه عریض (16:9)
----------------------------------------------------------------
مورد دیگه هم اینکه بین انکودر ها ShAaNiG و MkvCage و Ganool و YIFY خیلی عالی هستن انکودر spark هم جزء ضعیف ها حساب میشه
در مورد رزولوشن های مختلف در مثلا 1080 اینه که هر انکودر تنظیمات خاص خودش رو داره مثلا گانول ممکنه کیفیت صدا و رزولوشن تصویر رو نسبت به شانیگ بیشتر بگیره که خوب اخر سر حجم هم بیشتر میشه
پ.ن : IMAX هم که فوق العاده تصویر بزرگ هست و بیشتر بدرد سینما می خوره ( من رو مانیتور اصلا راضی نیستم )
پ.ن : کسی ادرس سایت های انکودر ها به غیر از گانول رو داره؟
یه سوال فرق بینSPARKS فکر کنم کارش یه مرحله قبل از کار گانول ، شانیگ و ... باشه (با توجه به حجمش) با اینا قابل مقایسه نیست.
یه انکودر هم بود (وای فای) یه بار کلا منحل شد دوباره فکر کنم انکود ازش میاد بیرون نمیدونم همون گروه هست یا نه کیفیت خیلی خوبی داشت منهای صدای ۶کاناله (گانول ، شانیگ ، ام کا وی کیج و... 1080 هارو معمولا با صدای 6کانال میزنن)
گانول معمولا حجم هاش کمتر از شانیگ و ام کا وی کیج هست کیفیتش هم کمتره برای کسی که حجم کم میخواد مناسبتره.
سایتهارو من کامل داشتم اما الان فقط همینارو دارم :
shaanig.com
mkvcage.com
ganool.ag
yify.unlocktorrent.com/movie الان دیگه بالا نمیاد.
300mbfilms.co نیترو (چند روز پیش فیلی شد)
واسه سریال هم اکثرا از سایت mRS ( :general206: ) استفاده میکنن
minirlss.net
پ.ن : الان @aalireza439 میاد 3-4 صفحه راجع به کیفیتها و جد و آبادشون توضیح میده
تو ایران هیچی معمولا هر دوتا رو واسه بلوری ریپ استفاده میکنن ، وقتی یکم تخصصی تر میشه (مثل تاینی) بلوری به ریلیزهای CHD,RARBG,SPARKS و... (حجم حدودی 3-20 گیگ) میگن بلوری ریپ هم به ریلیزهای گانول و ... (حجم جدودی 500مگ تا 3-4گیگ)یه سوال فرق بین
Zootopia (2016) 720p BRRip
و
Zootopia (2016) 720p BluRay
چی هستش؟
اره متوجه شدم پس با این وجود فیلم هایی که ایران فیلم می زاره و می نویسه BluRay با اونایی که تاینی می زاره و می نویسه BRRip یکی هستن درسته؟(منظورم فیلم های حجم بین 500 مگ تا دو سه گیگ هستش )تو ایران هیچی معمولا هر دوتا رو واسه بلوری ریپ استفاده میکنن ، وقتی یکم تخصصی تر میشه (مثل تاینی) بلوری به ریلیزهای CHD,RARBG,SPARKS و... (حجم حدودی 3-20 گیگ) میگن بلوری ریپ هم به ریلیزهای گانول و ... (حجم جدودی 500مگ تا 3-4گیگ)
اما نسخه اولیه فیلم (همون 25-50 گیگی) رو میگن بلوری.(BluRay Disc)
(BDRip (BluRay Disc Rip نسخه ای هست که مستقیما از روی دیسک بلوری (50 گیگابایتی) انکود میشه.
BRRip هم به نسخه های انکود شده از روی BDRip.
l3eat هم تو پست بالایی گفته.
تفاوت عمدشون تو بیت ریتشون هست ، از لحاظ رزولوشن و ... یکین.
@Ehsan_king99 بحث خیلی شیرینی هست که ، من که خیلی علاقه دارم .
آره اینا دقیقا یکین ، درستش همون BRRip هست.اره متوجه شدم پس با این وجود فیلم هایی که ایران فیلم می زاره و می نویسه BluRay با اونایی که تاینی می زاره و می نویسه BRRip یکی هستن درسته؟(منظورم فیلم های حجم بین 500 مگ تا دو سه گیگ هستش )
http://forum.persiantools.com/threads/تخفیف-ویژه-به-نفرات-اول-فروش-نرم-افزار-ارسال-محصولات-همکاری-در-فروش-فایل-به-وردپرس-تعداد-محدود.789427/
همین الان در حال بحث و چانه زنی با سه نفر هستم
منم قبلا مثه تو چسبیده بودم به KM اما از وقتی با اینا اشنا شدم دیگه اونو پلیر نمیدونماین بعضی تبلیغاتش +18 چیکارش کنم دیگه نیاد؟ :|
مشاهده پیوست 932739
پ ن: میدونستین با اسکرین گرفتن و پیست کردن توی پی تی خودش آپ میکنه؟
پات رو که نمیدونم ولی ام پی سی رو تو سافت 98 پیدا کردم:general406:احیانا معرفش من نبودم ؟