برای منم این اتفاق زیاد میوفته!توی وردپرس بعضی وقت های وقتی عکسی رو آپلود می کنی همینجوری میمونه دلیلش چیه؟
مشاهده پیوست 933073
برای منم این اتفاق زیاد میوفته!توی وردپرس بعضی وقت های وقتی عکسی رو آپلود می کنی همینجوری میمونه دلیلش چیه؟
مشاهده پیوست 933073
این رام نه ولی اندروید 4.4.2 هستدوستانی که سایت اندرویدی دارن
این رام تو دست و بالشون نیس
honor 3c u10 build B129 اندروید 4.2.2
پ.ن:این عکس مال کدوم توزیع لینوکسه؟
مشاهده پیوست 933121
اولین مشکل میتونه مربوط به اتصال اینترنت باشه. یکی هم اینکه بعضی وقت ها که فاصله ایجاد و انتشار نوشته طولانی میشه این مشکل پیش میاد که تو این مواقع من ذخیره پیش نویس میزنم تا صفحه رفرش بشه و بتونم عکس ها رو آپلود کنم.توی وردپرس بعضی وقت های وقتی عکسی رو آپلود می کنی همینجوری میمونه دلیلش چیه؟
مشاهده پیوست 933073
http://hastidownload.orgمن نمیدونم جوانان ما با تکست آهنگ هم میزنن ؟ که سایت متن آهنگ فیلتر میکنند :|
بعد ی سری سایتا که اسمشونو نمیگم ولی 'هستی' توشون هست میان زیر صد و فیلتر نمیشن )
منم همینکارو میکنماولین مشکل میتونه مربوط به اتصال اینترنت باشه. یکی هم اینکه بعضی وقت ها که فاصله ایجاد و انتشار نوشته طولانی میشه این مشکل پیش میاد که تو این مواقع من ذخیره پیش نویس میزنم تا صفحه رفرش بشه و بتونم عکس ها رو آپلود کنم.
آخه میدونی pot player رو اگه داری gom player رو هم بگیر همه امکاناتشون و قیافشون یکیه :|MPC-BE
مشاهده پیوست 933089
Potplayer
مشاهده پیوست 933090
طبق چیزایی که من خوندم میگن که پات پلیرو بعد اینکه Kmplayer فروخته میشه برنامه نویساش نوشتن
فک کنم Imdb مثال خوبی باشه!سلام و خسته نباشید به آقایون وبمستر زحمت کش٬ امیدوارم همیشه بازدیداتون پربار و پولساز باشه
یه مشورت دارم ممنون میشم نظرتون رو بدونم
یک سایت دانلود هست (مربوط به یک موضوع خاص مثه فیلم هست)
میخام یه قسمت در رابطه با نقد و بررسی و اخبار موبوطه اضافه کنم
با توجه به اینکه این سایت دانلود هست٬ به نظرتون برای چنین موضوعی یک دسته اضافه کنم (نقد و بررسی)٬ یا یک سابدامین با قالب مربوط به اون موضوع ؟
اگه سابدامین ایجاد کنم توی سئو مطالب تاثیر بدی نمیزاره؟
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
به نظر بنده توی همون یه دسته درست کنی بهتره. اگه سابدامین بزنی انگار داری یه سایت تازه میزنی.سلام و خسته نباشید به آقایون وبمستر زحمت کش٬ امیدوارم همیشه بازدیداتون پربار و پولساز باشه
یه مشورت دارم ممنون میشم نظرتون رو بدونم
یک سایت دانلود هست (مربوط به یک موضوع خاص مثه فیلم هست)
میخام یه قسمت در رابطه با نقد و بررسی و اخبار موبوطه اضافه کنم
با توجه به اینکه این سایت دانلود هست٬ به نظرتون برای چنین موضوعی یک دسته اضافه کنم (نقد و بررسی)٬ یا یک سابدامین با قالب مربوط به اون موضوع ؟
اگه سابدامین ایجاد کنم توی سئو مطالب تاثیر بدی نمیزاره؟
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
http://hastidownload.org
با حرف تو فیلتر شد
چرا تاسف باره؟ رقیبتونه؟!؟این که 2 روزه فیلتر شده رفته رو .info ولی واقعا تاسف باره این .... :|
پس از نظر سئو٬ گوگل با یک سابدامین جدید مثل یک سایت نوپا رفتار میکنه؟به نظر بنده توی همون یه دسته درست کنی بهتره. اگه سابدامین بزنی انگار داری یه سایت تازه میزنی.
imdb ؟فک کنم Imdb مثال خوبی باشه!
بلهپس از نظر سئو٬ گوگل با یک سابدامین جدید مثل یک سایت نوپا رفتار میکنه؟
imdb ؟
هیچ شباهتی به imdb نداره سایت من
یک سایت دانلوده که میخاد در کنار محتوای دانلودیش به نقد و بررسی همون محتوا بپردازه
منظورم این بود که ببین Imdb چیکار میکنه مثل همون بوکون تو هم :|پس از نظر سئو٬ گوگل با یک سابدامین جدید مثل یک سایت نوپا رفتار میکنه؟
imdb ؟
هیچ شباهتی به imdb نداره سایت من
یک سایت دانلوده که میخاد در کنار محتوای دانلودیش به نقد و بررسی همون محتوا بپردازه
نخیر هستی دانلود اصلا در حوزه رقابتی ما نیست حتی , چیزی که تاسف باره اون ..... هست که زیر .... کل .... هست دیگه خودتون یکم فکر کنید جاهای خالی طبق نوشته اولم پر میشه!چرا تاسف باره؟ رقیبتونه؟!؟
بیست سوالیه!؟ هستی دانلود به من ربطی نداره فقط جای سوال بود برام چرا تاسف؟نخیر هستی دانلود اصلا در حوزه رقابتی ما نیست حتی , چیزی که تاسف باره اون ..... هست که زیر .... کل .... هست دیگه خودتون یکم فکر کنید جاهای خالی طبق نوشته اولم پر میشه!
هستی دانلود امروز فیلتر شدنخیر هستی دانلود اصلا در حوزه رقابتی ما نیست حتی , چیزی که تاسف باره اون ..... هست که زیر .... کل .... هست دیگه خودتون یکم فکر کنید جاهای خالی طبق نوشته اولم پر میشه!