SerialDownload.IR
Registered User
این لردپاپ آپ چرا هیچ واریزی نداره؟؟؟
اصلا پاسخ تیکت نمیدن واریز هم نمیکنند. :|
کسی استفاده میکنه ازش؟
کسی استفاده میکنه ازش؟
iranhost.comبرای خرید دامین ای ار کجا رو پیشنهاد میدید؟ (بدون در به سر باشه... برای خرید ...جا بجایی و...)
برا من سه روز پیش واریز داشتماین لردپاپ آپ چرا هیچ واریزی نداره؟؟؟
کسی استفاده میکنه ازش؟
کلا ورژن 6 به بعد با این فایل اوکیه و کار میکنه، بعید میدونم در آینده تغییر کنهخیلی هم عالی
برای ورژن های بعدی هم همینه یا منبعی هست که لایسنس برای ورژن های بعدی بزاره ؟
چی بوده چی کردن؟خدا نکنه ایرانی به جایی برسه!! خدا نکنه!!!
این ویرایشگرای اصلی ویکیپدیا دیوانه ان!!!
پاپکده بد نیست یه تست بکن.این لردپاپ آپ چرا هیچ واریزی نداره؟؟؟
کسی استفاده میکنه ازش؟
امریکای جهانخوار ۳۷ سال پیش به این نتیجه رسید که الان نمیذاره یه چوب بستی واردبشه به ایرانخدا نکنه ایرانی به جایی برسه!! خدا نکنه!!!
این ویرایشگرای اصلی ویکیپدیا دیوانه ان!!!
بنده خدارو میفرستی تو لونه مار؟؟؟)iranhost.com
طلا هاست خیلی عالیه ۸۰٪ بچه ها اونجا دامین ثبت میکننبرای خرید دامین ای ار کجا رو پیشنهاد میدید؟ (بدون در به سر باشه... برای خرید ...جا بجایی و...)
چی بوده چی کردن؟
دقیقا همینطورهامریکای جهانخوار ۳۷ سال پیش به این نتیجه رسید که الان نمیذاره یه چوب بستی واردبشه به ایران
اینجا هرکی فقط سایت خودشو معرفی میکنهطلا هاست خیلی عالیه ۸۰٪ بچه ها اونجا دامین ثبت میکنن
دایی من هفته ای 10 تا دامنه همه مدلی ثبت میکنم همشم تو طلا هاست هست عالیه و ارزوناینجا هرکی فقط سایت خودشو معرفی میکنه
خداکنه مث اون شاپ کیپر نشه اینجا یادمه یه دفه یه ایراد گرفتم از یه سیستم cod که طرف اونجا یوزر داشت
هرچی کاربر بود ریختن سرم که این رقیبه اومده سیستمو بدنام کنه و کلی حرف دیگه... :general304: همشون با مدیر اون سیستمه کار میکردن و رابطه داشتن
البته ایرادم بجا بود 10 دفه زنگ زدم پشتیبانیشون جواب نداد ! تاپیکو که زدم طرف سریع زنگ زد بهم
الان لایسنس دائمی whmcs چقدر شده؟ اصلا مثل گذشته لایسنس دائمی ارائه میشه؟
باید یک لایسنس خریداری کنم
دامنه های خودمم طلا هاسته کلی گفتم اون حرفمو...دایی من هفته ای 10 تا دامنه همه مدلی ثبت میکنم همشم تو طلا هاست هست عالیه و ارزون
فک کنم مدیر لرد پاپ آپ و آپانت یکی باشه.اگه از هر دو دامنه هویز بگیری به نام "رامین توسی راد"هست!این لردپاپ آپ چرا هیچ واریزی نداره؟؟؟
کسی استفاده میکنه ازش؟
برو تو Disk Space Usage و Sort directories رو به Disk Usage تغییر بده ببین کدوم فولدر حجم زیادی رو گرفته.کسی میدونه این اختلاف حجم برای چی هست ؟
از قسمت وب دیسک چک کردم بقیه قسمتها فقط چند مگ حجم اشغال کردند ولی پوشه public_html حجمش دو برابر حجم واقعی هست !!