amir_coolboy
Registered User
- نوشتهها
- 1,038
- لایکها
- 902
هزینش زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت و معتبر بودن مهمه واسمسرور مجازی مدیریت شده هزینش زیاد میشه تازه هزینه لایسنس سی پنل رو هم باید در نظر بگیری.
سراغ دارید جایی؟
هزینش زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت و معتبر بودن مهمه واسمسرور مجازی مدیریت شده هزینش زیاد میشه تازه هزینه لایسنس سی پنل رو هم باید در نظر بگیری.
خوب بهت قیمت دادن، مترجم سطح متوسط هستم و صفحه ای زیر 10 تومن کار نمی کنم (کلمه ای 50-40 تومن براساس نوع متن)8ص دادم ترجمه کنن 71هزارتومن . اونم با تخفیف :general609:
من از مبین هاست مدیریت شده با سی پنل گرفته بودم ماهی ۷۰ تومن . رمش ۶ بود و سی پی یو ۴ بود. کیفیتشم خوب بود فقط پشتیبانی تیکتهارو در ساعات غیر اداری دیر جواب میداد. خودت برو سایتشون یه اماری ازشون بگیر.هزینش زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت و معتبر بودن مهمه واسم
سراغ دارید جایی؟
میهن وب هاست خوبه ماهی 50 برای مدیریت و پشتیبانی میگیرن برای دایرکت ادمین هم ماهی 15 (الان دارم)هزینش زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت و معتبر بودن مهمه واسم
سراغ دارید جایی؟
روبینا سرور هم هست. سرور ایران رم یک گیگ با DirectAdmin و مدیریت شده (برای هاست) ماهی 80 تومنههزینش زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت و معتبر بودن مهمه واسم
سراغ دارید جایی؟
شما مطلبتون رو دقیقا با منبع برای بنده بفرستید بنده با توجه به تاریخچه اون مطلب اونو برمیگردونم.کل قسمتی رو که خودم نوشته بودم پاک کردم ... در مورد دستگاه های سنگ شکن بود!
خودم ویرایشگر ویکیپدیا هستم! اونم قدیمیش! بحث اینه چند نفر خاص قدرت رو در دست گرفتن (بعنوان مدیر) و هرکاری بخوان میکنن!
بیتوته و سایت تفریحی amazing و سایت پاتوق الان خیلی معتبر هستن که لینکشون درج میشه ؟
ویکیپدیای انگلیسی پس چرا اینجور نیست ؟
ربطی به این چیزا نداره! صحبت بنده مشخصه...
آقا چرا چیزی که صحت نداره و نشر میدی (شاید برای شما اتفاق افتاده و شما راه و مسیر رو درست نمیدونید)دقیقا حرفتون تأیید میشه! چند وقت پیش در مورد یه خوانندۀ انگلیسی مطلب گذاشتم، چون یکی از مدیرها از اون خواننده خوشش نمیومد صفحه اش رو کلا پاک کرد!
بدبختی اینه که نمیشه جایی هم شکایت کرد
اگر فروشت بالا هست خودت جنس را جور کن و بفروش خیلی بهتره من خودم 5 ساعت تا تهران میرفتم و جنس را از بازار میخریدم و 5 ساعت هم بر میگشم اما بهش می ارزید ( بعد که با عمده فروش ها اشنا شدم زنگ میزدم برام میفرستادن با باربری )مشاهده پیوست 933677
بعد میگن مشکل از وبمستراست , 6 تا از فروش رو انصرافی زده :|
یکی یه همکاری در فروش مناسب معرفی کنه لطفا :|
میگم این دو تا انصراف آخر فوق العاده ان!مشاهده پیوست 933677
نه. اعضای کانال که کم باشه فکر میکنم میخوایم سرشون رو کلاه بزاریم اعتماد نمیکنن.
کدوم سایته؟ میهن استور و تک شاپ باز از بقیه بهترن!مشاهده پیوست 933677
سبز گسترکدوم سایته؟ میهن استور و تک شاپ باز از بقیه بهترن!
پخ چک کنید.دوستان شخص مورد اعتمادی سراغ ندارید مدیریت سرور انجام بده ؟
:angrybirds2:
تلگرام پیام بدهآلبوم جدید از Mehrdad NY
@zgg123