Ehsan_king99
Registered User
میزبانی سایت های شما بر روی سرورهای قدرتمند منشور هاست در تابستان امسال
[کتاب فیزیک اش را ورق میزند و به درامد حاصله فکر میکند]
[کتاب فیزیک اش را ورق میزند و به درامد حاصله فکر میکند]
دوست عزیز واقعا از برداشتت متاسفم ، اولا خانم فصیحی جزء هیئت مدیره قبلی بودن و الان رفتن و درضمن هیچ ارتباطی به من ندارن درثانی من فکر میکردم راه حل ارائه میدی و دوست داری کمک کنی نمیدونستم اینقدر بدبیین هستی و منفی فکر میکنی درثانی من اگر میخواستم لینک بگیرم نیازی بود بیام اینجا میرفتم قسمت های دیگه ثالثا" من مشکلمو صادقانه مطرح کردم فکر میکردم دوستان میان کمک کنن نه اینکه متلک بندازن و مسخره کنن و تهمت بزنن واقعا متاسفام.... همینحتما اسم خانومت که طلاهاشو فروختی ت. ناظرفصیحی هستش؟ نماد فروشگاهت رو هم با پول همون طلاها گرفتی؟
انجمن پرشین تولز حدودا 1 سالی میشه که لینک های داخل پست رو نوفالو کرده
پس بیخودی به خودت زحمت نده چون تقریبا هیچ ارزشی ندارن اینجور لینک ها. ورگنه ما خودمون :general306: نیستیم که از اینجا لینک بگیریم
من نمیدونم کی این ملت مفت خور تصمیم میگیرن آدم بشن؟؟؟؟
دوستان کی اسکریپت iruni رو داره ؟
یه سوال دیگه داشتم از خدمتتون دلیل تفاوت زیاد امار وروری گوگل تو وبگذر و histats چیه ؟ شما هم متوجه تفاوت زیاد این دو شدید ؟
چی گفته مگه ؟ کجا گفته ؟ استا یا فیس ؟ یا تل ؟جوری ک تتلو ر ید به خودش با این پست اخرش ، ساسی به دنیا نر یده بود
اخرین پستش ؟جوری ک تتلو ر ید به خودش با این پست اخرش ، ساسی به دنیا نر یده بود
iruni رو که ماشالا دیگه همه دارن... قدیمی شد دیگه...دوستان کی اسکریپت iruni رو داره ؟
یه سوال دیگه داشتم از خدمتتون دلیل تفاوت زیاد امار وروری گوگل تو وبگذر و histats چیه ؟ شما هم متوجه تفاوت زیاد این دو شدید ؟
همین @learndl خودش یه سایت زده با این اسکریپت فک کنمخب الان کی داره ما ازش بخریم ؟
متاسفانه یا خوشبختانه من واقع بین هستمدوست عزیز واقعا از برداشتت متاسفم ، اولا خانم فصیحی جزء هیئت مدیره قبلی بودن و الان رفتن و درضمن هیچ ارتباطی به من ندارن درثانی من فکر میکردم راه حل ارائه میدی و دوست داری کمک کنی نمیدونستم اینقدر بدبیین هستی و منفی فکر میکنی درثانی من اگر میخواستم لینک بگیرم نیازی بود بیام اینجا میرفتم قسمت های دیگه ثالثا" من مشکلمو صادقانه مطرح کردم فکر میکردم دوستان میان کمک کنن نه اینکه متلک بندازن و مسخره کنن و تهمت بزنن واقعا متاسفام.... همین
دو تا تیکه جالب توش بود :general404:مشاهده پیوست 937303
دوستان عزیز خواهشا این اسکرین رو ببینید حق رو به کی میدید
واقعا نمیدونم این درگاه ها جدید با خودشون چی فکر کردن
پشتیبان زورش هست جواب بده تیکتی که ساعت 3 ظهر ایجاد شده رو 10 شب جواب میدن نه تلفنی جواب میدن و نه چیزی
بعد نوشتن تسویه آنی 1 تا 3 ساعت ...
پ ن : بابت قرار دادن عکس عذر میخوام پیشاپیش ( حجم بعضی دوستان میره :دی )
واقعا آدم نمیدونه چی بگه :دیدو تا تیکه جالب توش بود :general404:
یکی اونجا که میگه ما پرسنل کافی نداریم
یکیم اونجا که میگه این درگاه رو برای استفاده تجاری بزرگ نزده ایم
فک کنم یارو یه شب خواب زده شده تصمیم گرفته بره یه سایت بزنه
پرسنلشم خودش و دوستش و دوست ...رش هستن
اخرین پستش ؟
کدوم یکی ؟ الان یا الان ؟
چون هر 3 دقیقه داره یه پست میزاره
یه کلیپ گذاشت از سخنرانی ... که توش گفته بود ی سری ها ظاهرشون زنندس ولی باهاشون خوب برخورد کنید ، بعد اینم اومد گفت نگاه کنید با من مشکلی ندارن عامل بدبینی نسبت به من شما دخترا هستید ، گفته شما دخترا اصلا بی خود می کنید طرفدار من هستید ، من اصلا طرفدار دختر نمی خوام شما همتون پلنگید ( همون ژن ده ) و اگر دختر خوبی بودید داخل اینستا نبودید و دم درس و زندگی بودید و شما همتون ... ، من فقط هوادار پسر می خوام و نیازی به ی مشت طرفدار دختر ندارم که خوب خوبش می گه قربونت برم و ...:general502::general712:چی گفته مگه ؟ کجا گفته ؟ استا یا فیس ؟ یا تل ؟
حالا من که بی خبر هستم ولی ، تا خودت رو جلو زن و بچت بیشتر از این شرمنده نکردی جمع کن این فروشگاه رو ، برو ی سوپرمارکت بزن درامدش خیلی بالاترهدوست عزیز واقعا از برداشتت متاسفم ، اولا خانم فصیحی جزء هیئت مدیره قبلی بودن و الان رفتن و درضمن هیچ ارتباطی به من ندارن درثانی من فکر میکردم راه حل ارائه میدی و دوست داری کمک کنی نمیدونستم اینقدر بدبیین هستی و منفی فکر میکنی درثانی من اگر میخواستم لینک بگیرم نیازی بود بیام اینجا میرفتم قسمت های دیگه ثالثا" من مشکلمو صادقانه مطرح کردم فکر میکردم دوستان میان کمک کنن نه اینکه متلک بندازن و مسخره کنن و تهمت بزنن واقعا متاسفام.... همین
سلام مسعودمن مسعود هستم .. یک وب مستر
22 سال
شیراز
سلام کاکو!من مسعود هستم .. یک وب مستر
22 سال
شیراز
سلام هم وطنمن مسعود هستم .. یک وب مستر
22 سال
شیراز