پست منو چی ؟من اینجا پست نمیبینم یه نقل قول خالیه :
مشاهده پیوست 937402
در قضیه صحبتهایی که اینجا شده نیستم. ماشالا اینقدر هم متنهای طولانی مینویسید که فرصت خوندنش نیست.حالا خرید و فروش اسکریپت خبرخوان ممنوع باشه یه حرفه این که کلا نشه اسمش رو بیاری ی حرف دیگه
من بشخصه نه استفاده کردم و نه قرار بود استفاده کنم ، ولی این همه انواع روبات از ارسال کامنت به وبلاگ ها و ارسال مطلب و تلگرام و ... داره تو این انجمن فروخته میشه و ایده های مختلف جابجا میشه شما اومدید می گید اسمی از این مدل سایت خبرخوان و اسپمر هاشون نبرید ، اونا هم اسپمر هستن و ی سری چیزا رو کپی می کنن ، اونا هم مثل این اسکریپت روبات هستن فقط اسمشون مثل این بد در نرفته
به جای این که خود سانسوری کنیم و ی سری چیز ها رو ممنوع کنیم بجاش شعور و فهم این مسئله رو جا بندازید که استفاده از این اسکریپت ها عین دزدی و خوردن مال مردم و عین مال حرومه ، تا کسی نیاد بخاطر روزی 20 هزار تومن پولی که قراره از طریق پاپ اپ اون سایت خبرخوان گیرش بیاد ، فوحش ی عده کاربر رو که معطل شدن و ی عده وب مستر که زحمت چند سال از زندگی شون بر باد رفته رو برا خودشون بخرن
امیدوارم پرشین تولز مثل خیلی از فروم های دیگه سلیقه ای نشه و روی اساس کارش رو ادامه بده
@M+J
@Hamid2day
@EmpireWorld
@l3est
@javadth
خرید و فروش ربات ممنوع نیست اسکریپت ممنوعهحالا خرید و فروش اسکریپت خبرخوان ممنوع باشه یه حرفه این که کلا نشه اسمش رو بیاری ی حرف دیگه
من بشخصه نه استفاده کردم و نه قرار بود استفاده کنم ، ولی این همه انواع روبات از ارسال کامنت به وبلاگ ها و ارسال مطلب و تلگرام و ... داره تو این انجمن فروخته میشه و ایده های مختلف جابجا میشه شما اومدید می گید اسمی از این مدل سایت خبرخوان و اسپمر هاشون نبرید ، اونا هم اسپمر هستن و ی سری چیزا رو کپی می کنن ، اونا هم مثل این اسکریپت روبات هستن فقط اسمشون مثل این بد در نرفته
به جای این که خود سانسوری کنیم و ی سری چیز ها رو ممنوع کنیم بجاش شعور و فهم این مسئله رو جا بندازید که استفاده از این اسکریپت ها عین دزدی و خوردن مال مردم و عین مال حرومه ، تا کسی نیاد بخاطر روزی 20 هزار تومن پولی که قراره از طریق پاپ اپ اون سایت خبرخوان گیرش بیاد ، فوحش ی عده کاربر رو که معطل شدن و ی عده وب مستر که زحمت چند سال از زندگی شون بر باد رفته رو برا خودشون بخرن
امیدوارم پرشین تولز مثل خیلی از فروم های دیگه سلیقه ای نشه و روی اساس کارش رو ادامه بده
@M+J
@Hamid2day
@EmpireWorld
@l3est
@javadth
کسی اینجا خریدو فروش نکرد فدات شم کسی هم نگفت اسپمر بدین یا میدمدر قضیه صحبتهایی که اینجا شده نیستم. ماشالا اینقدر هم متنهای طولانی مینویسید که فرصت خوندنش نیست.
اما به طور کلی:
خرید فروش تنها مربوط میشه به بازارچه و نه این قسمت
در بازارچه هم خرید فروش اسپمر و هرگونه روباتی که کار اسپمر را میکنه ممنوعه و اگر تاپیکی دید ریپورت کنید یا پخ....
خداوکیلی مگه انتظار داشتی بمونه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقد بنده رو هم پاک کردن
یک نکته دوستانه: از قدیم گفتن مقدار فهم و شعور هرکی به درستی عملشه
مهدی به جان خودم منظورم ربات تو نبود ولی حالا که گفتی پس بزار بگم :@learndl
اگه منظورت از روبات اینیه که من میفروشم یه توضیحاتی دربارش بدم.
این روبات اطلاعات رو از یک مرجع ثابت میگیره (نمیشه بهش هزارتا فید داد) و به یک مقصد (روی یک دامنه قفل میشه) اطلاعات رو ارسال میکنه.
تنها فرقش با انسان زمان کمتریه که نیاز داره. اسپمر حساب نمیشه محصولات رو به یه سایت اضافه میکنه و تمام.
اینو یادم رفت بگم :استفاده از این اسکریپت ها عین دزدی و خوردن مال مردم و عین مال حرومه ، تا کسی نیاد بخاطر روزی 20 هزار تومن پولی که قراره از طریق پاپ اپ اون سایت خبرخوان گیرش بیاد ، فوحش ی عده کاربر رو که معطل شدن و ی عده وب مستر که زحمت چند سال از زندگی شون بر باد رفته رو برا خودشون بخرن
@M+J
@Hamid2day
@EmpireWorld
@l3est
@javadth
حالا خرید و فروش اسکریپت خبرخوان ممنوع باشه یه حرفه این که کلا نشه اسمش رو بیاری ی حرف دیگه
@M+J
@Hamid2day
@EmpireWorld
@l3est
@javadth
مهدی جون بازم میگم منظورم رباته تو نبود ولی منطقی باش بخوای بگی ربات پس برای تو هم رباته حالا چون رو یه سایته یا فلانه ربات حساب نمیشه که نشد برادربازم همون حرف قبلیم. اون اسکریپتی که گذاشتی میتونه باعث هزاران سایت اسپم بشه روبات من فقط روی یک دامنه اجازه فعالیت میده اونم اسپم نیست تعدادی محصوله که به سایت اضافه میکنه.
شما هم اسکریپت قفل شده آماده کنی که همچین کاری کنه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
اگر مشکلی هست تاپیک های من چرا پاک نشده؟
پ.ن : @M+J اگر روبات من اسپم حساب میشه تاپیک رو پاک کنید. لینک ها تو امضام هستن.
پ.ن 2 : هیچکاری سخت تر از پشتیبانی این روبات ها نیست دیگه زیاد علاقه ای به فروش ندارم خودم استفاده میکنم سودش بیشتره :|
دقیقا مشکلت همینجاست فرض کن 50 تا بفروشی هر نسخه فک کنم میدی 200 تومن نهایتش میشه 10 تومن اما اندازه 100 تومن اعثاب خوردی و ... دارهپ.ن 2 : هیچکاری سخت تر از پشتیبانی این روبات ها نیست دیگه زیاد علاقه ای به فروش ندارم خودم استفاده میکنم سودش بیشتره :|
جواد جون نظرات میدونی چرا مختلف میشه ؟ چون یه سریا برای منفعت خودشون نمیخوان قبول کنن که اسپمرهبنده اینجا دسترسی خاصی ندارم ، و بخش من تجارت انلاین هستش
در مورد اسپمر ها نظرات مختلفه ولی نرم افزار مربوط به فروش فایل که خودم هم ازش استفاده میکنم ، ( صفدر اختصاصی برام نوشته ) و به نظرم اسپم نیستش
خیلی چیزا رو با یه تغییر کوچیک میشه از حالت اسپم دراورد که ماشالله همه بلدن ، بعضی ها تغییرات بنیادی و بعضی ها کلاه شرعی سر خودمون گذاشتن
مشکلات مربوط به مدیرت بخش کسب درامد و بخش بازارچه رو میتونین با فروم منیجر و hamid2day مطرح کنید
فروش اسپمر هم خیلی وقته توی بازارچه ممنوعه ، اما صحبت از ساخت و طراحی اسپمر رو چون محیطش معلوم نیست نمیشه در موردش نظر داد
جواد جون نظرات میدونی چرا مختلف میشه ؟ چون یه سریا برای منفعت خودشون نمیخوان قبول کنن که اسپمره
اگر من 13 ساله کارم اینه مدرک فلان دارم و ... که میگم :
هرچیزی که از نیروی انسانی استفاده نکنه و باعث اختلال در کارکرد دیگران بشه اسپم و مخرب محسوب میشه
حتی اگر هم از نیروی انسانی استفاده کنه اما قوانین و شرایط فعالیت رو زیر پا بزاره اسپم و ربات محسوب میشه
حالا این رو اگه یه سریا قبول نمیکنن یا ... برای اینه که زورش زیاده خوشش نمیاد و به ضررشه وگرنه بحث در مورد تعریف اسپ و اسپمر که مشخصه
چرا با اینکه میدونیم ولی خودمونو میزنیم به اون راه ؟
@learndl
اگه منظورت از روبات اینیه که من میفروشم یه توضیحاتی دربارش بدم.
این روبات اطلاعات رو از یک مرجع ثابت میگیره (نمیشه بهش هزارتا فید داد) و به یک مقصد (روی یک دامنه قفل میشه) اطلاعات رو ارسال میکنه.
تنها فرقش با انسان زمان کمتریه که نیاز داره. اسپمر حساب نمیشه محصولات رو به یه سایت اضافه میکنه و تمام.
حالا خرید و فروش اسکریپت خبرخوان ممنوع باشه یه حرفه این که کلا نشه اسمش رو بیاری ی حرف دیگه
@M+J
@Hamid2day
@EmpireWorld
@l3est
@javadth
من نمیدونم بحث چی پیش اومده ، من فقط پرسیده بودم فلان اسکریپت رو کی داره! بعد نمیدونم چی شده کلی پست پاک شده و بعضی هام گفتن پاپ اپ میخواد بزنه و این چیزا!
بنده 10 تا سایت دارم تو عمرم تو یکیشم پاپ اپ نذاشتم این چیزایی هم که تو امضامه داستانه ....
اسکریپتم هم که پرسیدم فقط برای بازدیدش میخوام! و نه گرفتن تبلیغ و ...
عزیز این چیزی که میگم بد برداشت نکن
خودتم میدونی چقدر احترام واست قائلم و کلی هم کمکم کردی و همیشه سپاسگزارت بودم
ولی قشنگ داری صورت مسئله رو پاک میکنی و کار خودت رو خوب جلوه میدی و نرم افزاری که خودت ساختی رو یک محصول علمی و بقیه نرم افزارا رو اسپمر
کار نرم افزاری که شما ساختی دقیقا کاریه که نرم افزار خبرخوان میکنه!
حالا یک دونه فید با هزارتا فید چه فرقی داره داداش ؟
نرم افزار شما دقیقا میاد روزی چند صد پست پست سر هم از دو سایت همکاری در فروش کپی میکنه تو سایت ، نرم افزار خبرخوان میاد همینکارو از سایتهای خبری انجام میده غیر اینه ؟
تک تک خود ماها داریم کپی کاری میکنیم! از مطلب گرفته ، ویندوزمون ، نرم افزارای کرک شده یا زیرنویس و قالب وردپرس و .... حالا خبرخوان میشه دزدی بقیه میشن کار در راه خدا؟؟
مشکل اینجاست قانون یکسان نیست! هرکی کار خودش رو درست میدونه رو بقیه رو اسپمر که این اصلا درست نیست!
دقیقا همینو میگم
كليه حقوق محفوظ است، استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است. http://www.asriran.com/
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است. http://www.farsnews.com/
http://tabnak.ir/ استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.