یه کلیپ گذاشت از سخنرانی ... که توش گفته بود ی سری ها ظاهرشون زنندس ولی باهاشون خوب برخورد کنید ، بعد اینم اومد گفت نگاه کنید با من مشکلی ندارن عامل بدبینی نسبت به من شما دخترا هستید ، گفته شما دخترا اصلا بی خود می کنید طرفدار من هستید ، من اصلا طرفدار دختر نمی خوام شما همتون پلنگید ( همون ژن ده ) و اگر دختر خوبی بودید داخل اینستا نبودید و دم درس و زندگی بودید و شما همتون ... ، من فقط هوادار پسر می خوام و نیازی به ی مشت طرفدار دختر ندارم که خوب خوبش می گه قربونت برم و ...:general502::general712:
دخترا هم نامردی نکردن فقط فوش ناموسی کامنت می زارن:general707::general705::general601:
خداوکیلی تو روز به خاطر کارم شاید با 100 نفر بیشتر سرو کله میزنم و صدها نفر دیگرم میبینم اما تو زندگیم داغون تر از این بشر ندیدم
فازش با خودش هم معلوم نیس چیه یعنی بدنش دست من نامردم باهمین دستای خودم خفش نکنم :|
پاچه خوارتر و خ... مالتر از این بشر تا حالا ندیدم :|
یکی نیس بگه همون دخترا اگه نبودن پول آهنگ ساختن که هیچی پول خریدن شلوار هم نداشتی بدبخت عقده ای :|
http://faragate.com بهتره. مثل پی لاین و... نیست ولی پشتیبانی انقدرم طول نمیده!
فعلا مطمعن ترینش همینه که برای پرشین اسکریپته ( مدیرش محمد که خیلی پسر گلیه اولین روزای وبمستریمو پیش این بزرگ شدم
)
یه امکان خیلی خوبی که سیستمش داره اینه که پای پال رو هم ساپورت میکنه اما فعال نیست چون ارز بالا پایین شد نشد فعال بشه
دوست عزیز واقعا از برداشتت متاسفم ، اولا خانم فصیحی جزء هیئت مدیره قبلی بودن و الان رفتن و درضمن هیچ ارتباطی به من ندارن درثانی من فکر میکردم راه حل ارائه میدی و دوست داری کمک کنی نمیدونستم اینقدر بدبیین هستی و منفی فکر میکنی درثانی من اگر میخواستم لینک بگیرم نیازی بود بیام اینجا میرفتم قسمت های دیگه ثالثا" من مشکلمو صادقانه مطرح کردم فکر میکردم دوستان میان کمک کنن نه اینکه متلک بندازن و مسخره کنن و تهمت بزنن واقعا متاسفام.... همین
داداش خودتو ناراحت نکن این دوستمون EmpireWorld که اسمشو نمیدونم کلا یه کم مشکل با شک داره دست خودش نیست
شانس آوردی نگفت مولتی یوزر من هستی
)))
اینجا هرکی عضو جدید میاد مولتی یوزر منه از این
کلا به دل نگیر پسر خوبیه فقد خواستشوخی کنه
در مورد مشکلت :
یکی از پله های موفقیت ،
شکست خوردنه
همین
اگه متوجه نشدی باید چیکار کنی بگو بیشتر توضیح بدم
حالا من که بی خبر هستم ولی ، تا خودت رو جلو زن و بچت بیشتر از این شرمنده نکردی جمع کن این فروشگاه رو ، برو ی سوپرمارکت بزن درامدش خیلی بالاتره
هیچ وقت ، تاکید می کنم هیچ وقت کسب و کار اینترنتی رو شغل اول حساب نکنید ، مارک زاکربرگ هم اینطوری با ی دونه سایت تشکیل خانواده نداده بود
اینطوری نگو
شاید شبیه شعر به نظر برسه اما شکست یکی از مقدمات پیروزیه
تا شکست نخوری پیروز نمیشی
من شاید هر کدوم از فروشگاه یا سایت یا ... که زدم اوایلش میخواستم یه ماهه برسم اون بالا اما بعد فهمیدم تا شکست نخورمبه جایی نمیرسم
ایشون هم اولین بارش بوده مطمعن باش اگه کم نیاره به جاهخای خوبی میرسه
اینترنت بهتر سراغ داری برای کار ؟ با 2 خط کد نوشتن وختی میتونی ماهیانه بالای 50 تومن در بیاری جای بدیه ؟
من الآن بخدا نزدیک 4 ماه بیشتره دنبال گرفتن مجوزم که کارت هایی رو برای کاربرای فعال سایت صادر کنم که اعتباری باشه و عضو شتاب ( یه چیزی تو مایه های زرین کارت ) مثل عابر بانک که بتونن الآن بخرن 1 سال دیگه پرداخت کنن یعنی تا خود وزیرو فلانشم درخواست دادیم هنوز مجوز رو هواس ولی کم نمیارم تا نگیرم ول کن نیستم یعنی اولش گفتم مجوزو نگیرم قید نتو میزنم :|
کلا تو هر کاری ناامیدبشی = شکست
@learndl
کمیسیون ما فراموش نشه :general106::general609:
تشکر کافیه ؟
همین
@learndl خودش یه سایت زده با این اسکریپت فک کنم
همینم مونده آخر عمری خبرخوان بزنم بعد برم بنرای کلیکی بزارم بشینم منتظر باشم بازدید بگیره بازدید کننده کلیک کنه سر ماه درخواست برداشت بدم یه ماه دیگه پول خریدن یه جفت جورابو برام واریز کنن
))
داداش کلا خیلی باحالی به مولا جدی میگم خیلی دوس دارم ببینمت افتخار بده یه روز بیا شرکت به بچه ها دور هم یه چایی قلیونی چیزی بزنیم