شما بعد از 8 روز هم همین سوال رو مطرح کردید عنوان شد شما فعلا زوده این سوال رو بپرسید.سلام من حدود دو هفتس ی سایت اندروید وردپرسی زدم و همیشه مطالبم به روزه و خودم مطالب رو مینویسم خواستم بدونم حدودا چند ماه زمان میبره تا ازش کسب درآمدی کنم مثلا روزی 15 هزار تومن
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
هاست دانلود 10 گیگ ، با هزینه 3 ماهه 15 هزار تومان.برای سایت اندرویدی هاست دانلود چی پیشنهاد میدین برام ارزون تموم شه تازه سایت راه انداختم.هر نسخه جدید میاد نسخه قبلی پاک میشه فایلش.یه 4 گیگی گرفتم ماهی 4 تومن حجمش داره تموم میشه
این کپچای جدید گوگل هم ترکوند ما رو از بس گیر میده
من نمیدونم به چه زبونی بهش بگم من روبات نیستم
دیگه جدیدا برای چیزای معمولی هم این کپچا رو برام میاره
میترسم فردا پس فردا برای سرچ کردن هم هی باید تیک این لعنتی رو بزنم
حالا تازه بعضی وقتا پاشو از تیک اونورتر میذاره و عکس های اجق وجق میاره
بعضی وقتا که میبینه عکس ها رو جواب میدی یه پازل میاره دیگه اون غوله مرحله آخرشه
ولی نکته جالبش اینه که شما اگه از 3 تایی که باید جواب بدید 4 تا یا 5 تا رو هم تیک بزنید و به شرط اینکه نزدیک باشه بازم ازتون قبول میکنه
یعنی مثلا اگه گفت درخت ها رو تیک بزنید و شما بوته رو هم زدید + درخت ها بازم اوکی میده بهتون
حالا اگه ایرانی ها مدیر درست کردن این کپچای پیشرفته بودن از 3 تا 3 تا رو هم جواب میدادی میگفت تقلب کردی :general711:
این کپچا برا من فقط وقتی میاد که فیلترشکن روشن باشه . فیلترشکن خاموش باشه نمیاد اصلناین کپچای جدید گوگل هم ترکوند ما رو از بس گیر میده
من نمیدونم به چه زبونی بهش بگم من روبات نیستم
دیگه جدیدا برای چیزای معمولی هم این کپچا رو برام میاره
میترسم فردا پس فردا برای سرچ کردن هم هی باید تیک این لعنتی رو بزنم
حالا تازه بعضی وقتا پاشو از تیک اونورتر میذاره و عکس های اجق وجق میاره
بعضی وقتا که میبینه عکس ها رو جواب میدی یه پازل میاره دیگه اون غوله مرحله آخرشه
ولی نکته جالبش اینه که شما اگه از 3 تایی که باید جواب بدید 4 تا یا 5 تا رو هم تیک بزنید و به شرط اینکه نزدیک باشه بازم ازتون قبول میکنه
یعنی مثلا اگه گفت درخت ها رو تیک بزنید و شما بوته رو هم زدید + درخت ها بازم اوکی میده بهتون
حالا اگه ایرانی ها مدیر درست کردن این کپچای پیشرفته بودن از 3 تا 3 تا رو هم جواب میدادی میگفت تقلب کردی :general711:
عزیز درامد کسب کردن از سایت بستگی به خود مدیر اون سایت داره با پست گذاشتن کسی پول درنمیارهسلام من حدود دو هفتس ی سایت اندروید وردپرسی زدم و همیشه مطالبم به روزه و خودم مطالب رو مینویسم خواستم بدونم حدودا چند ماه زمان میبره تا ازش کسب درآمدی کنم مثلا روزی 15 هزار تومن
اسم هاست چیه؟هاست دانلود 10 گیگ ، با هزینه 3 ماهه 15 هزار تومان.
پردیس هاستینگاسم هاست چیه؟
سلام من حدود دو هفتس ی سایت اندروید وردپرسی زدم و همیشه مطالبم به روزه و خودم مطالب رو مینویسم خواستم بدونم حدودا چند ماه زمان میبره تا ازش کسب درآمدی کنم مثلا روزی 15 هزار تومن
باید بتونی انقدر سئو باشی و تو رقابت با سایر سایت ها قوی باشی تا بتونی بکشی بالا
وگرنه میمونی همون پایین
اندروید الان خیلی سخت شده..رقیب زیاده
حداقل باید 2 سال پاش بشینی
باید مطلب جدید میاد اولین باشی پستشو بزنی
روزی بالای 30 تا پست
بزتی
آرشیوتو ببری بالا
کدوم یکی از این شبکه های بنری سرعت لودش بالاس ؟
ولتر + ادتیوب
نکست ادز و نکس وان نتورک بیچارت میکنه..مرورگرت تا 1 دقیقه فقط میچرخه