از کد ها سر در نمیارماگر اون دو تا رو بزارم توی فوتر هم کد js و هم کد تبلیغات رو بازم درامد میندازه ؟
مشکلی که پیش نمیارن موقه واریز
از کد ها سر در نمیارم
اما ادتیوب ای فریم هم بهت میده..که درآمد میندازه و مثل جت باز میشه
ولتر هم جاوا اسکریپت هست کدش ولی زود باز میشه...
کلا دنبال این نباش که درآمد بندازه..ممکنه موقع واریز سرت حرکت بزنن
همون اول پولو بگیر تا هم خیالت راحت باشه..هم ساپورتت کنن
یه بنده خدایی بود باهاش کار میکردم..گفت کد هارو بزار تا سه روز دیگه پرداخت میکنم..پیش پرداختتو..تو این مدت سه روز پیام میدادم بهش تو تل..جوابمو نمیداد..میخوند ج نمیداد
منم بنر هاشو ورداشتم..پولو در جا داد خخ
نه جدیدا برای من تو وب مستر گوگل موقع فتچ کردن میاداین کپچا برا من فقط وقتی میاد که فیلترشکن روشن باشه . فیلترشکن خاموش باشه نمیاد اصلن
ادتیوب فقط یه مدل کد میده
<div class='ADTUBE' data-idhost='772' style='background: #f5f5f5; margin: 0 auto; width: 468px; height: 60px;'></div>
پیش پرداخت چطوری بگیرم
Fatal error: Out of memory (allocated 37486592) (tried to allocate 32 bytes) in /home/changiz.com/public_html/wp-includes/pomo/streams.php on line 110
این مشکل چرا به وجود میاد و چطوری درست میشه ؟
memory_limit
ماله مموری لیمیت هستشFatal error: Out of memory (allocated 37486592) (tried to allocate 32 bytes) in /home/changiz.com/public_html/wp-includes/pomo/streams.php on line 110
این مشکل چرا به وجود میاد و چطوری درست میشه ؟
در php.ini
کمتر از 64M تنظیم شده.HTML:memory_limit
کجای سی پنل هستش ؟ماله مموری لیمیت هستش
روشی که دوست بالایی گفت رو انجام بده
اگه نشد باید بری تو تنظیمات PHP توی سیپنل و از اونجا زیادش کنی
الان کیفیت HDTC اومده ازشدوستان فیلم باز . این فیلم وارکرافت بالاترین کیفیت ش که الان اومده چیه ؟؟ و اینکه بلوری ش کی میاد ؟
PHP Configurationکجای سی پنل هستش ؟
هنوز کیفیت خوبش نیومده دان نکن باو.دوستان فیلم باز . این فیلم وارکرافت بالاترین کیفیت ش که الان اومده چیه ؟؟ و اینکه بلوری ش کی میاد ؟
از php selector وارد switch to option بشید اونجا تغییر رو اعمال کنید و save کنیدکجای سی پنل هستش ؟
بد جور نسخ یه فیلم تخیلی امالان کیفیت HDTC اومده ازش
صبر کن یکی دو ماه دیگه WEB-DL میاد کیفیتش خیلی خوبه
بلوری ش حالا حالا نمیاد. تازه اکرانه و پر طرفدار. فعلا تا میتونن ازش پول در میارن تا بعد برسه به پخش خانگی
چرا دیگه داره
select php version