هم سرور ایران و هم خارج از ایران.و روی سرور ایران ...
هم سرور ایران و هم خارج از ایران.و روی سرور ایران ...
میدونم. خارجش که هیچی.هم سرور ایران و هم خارج از ایران.
من همون موقع هم چندتا ای ار داشتم رو سی پنل که مشکلی برای ما پیش نیومد.میدونم. خارجش که هیچی.
رو ایران و آی آر و سی پنل :دی
یادش بخیر دو بار سی پنل بد فرم زد تو پر وب مسترهای ایرانی....
برای چه کاری؟ چون مورد استفاده مشخص نباشه معرفی کردن الکیهدوستان راهنمایی کنید از کجا هاست خوب تهیه کنم
در پردیس هم بک آپ گیری روزانه انجام میشه و تا 30 روز در سرور جداگانه نگهداری میشه. این اتفاق و اتفاقات مشابه حتی سوختن هارد و توقیف سرور توسط پلیس و.... نهایتا مطالب سایت رو به 24 ساعت قبل برمیگردونه.من همون موقع هم چندتا ای ار داشتم رو سی پنل که مشکلی برای ما پیش نیومد.
مشتری : گوشیم داغ میکنه
پشتیبان : طبیعیه
http://zooroofchi.ir/1395/03/22/3590/
:general208::general505:
دوستان راهنمایی کنید از کجا هاست خوب تهیه کنم
ما آخر نفهمیدیم سایتمونو بیاریم روی سرور ایران یا نهو روی سرور ایران ...
به جز موزیک خیلی از فیلم ها و سریالا و حتی کارتونای قدیمی رو میشه اونجا پیدا کرد. خیلی از چیزهایی که اونجا هست هیچ جای دیگه پیدا نمیشه!والا تا جایی میدونم یوتیوب کلیپ ها و ویدیو های بزرگسالان و بعلاوه هیجده رو پاک میکنه//درسته .ولی میتونن با فیلترینگ هوشمند اونا رو فیلتر کنن
در کل من که حال میکنم با موزیک ویدیو های قدیمی که توی یوتیوب هست..مرجع غنی ای از موزیک و کلیپ هاست
امیدوارم بتونن یه جوری هوشمندش کنن تا بشه استفاده بهینه ازش کرد..
فیسبوک که خوبه اما از زمانی که تلگرام و شبکه های موبایلی اومده کار اونم کساد شده.. کلا پیش بینی میکردن که فیسبوک افت کنه..
اون موقع یعنی چند سال قبل خیلی کاربر داشته..حدودای سال 90 ..خیلی از اشنا ها رو توش میشد پیدا کرد
من 6 سال و خرده ای هست باهاشون کار می کنم ولی اصلا توصیه نمی کنم. قبلا اسمشون byethost بود.کسی از ifastnet.com خرید انجام میده ؟ پیام بدید.
یه سوال اینکه با ایرانی ها مشکل ندارن ؟ دامنه .ir
این هاست رو میخوام :
مشاهده پیوست 940986
پ.ن : آنلاین سرورز 5 گیگ رو میده ماهی 18 جدیدا هم پشتیبانی وضعش خرابه!
اینطور که میفرمایید باید خیلی از سایتها کله می شدند ...ما آخر نفهمیدیم سایتمونو بیاریم روی سرور ایران یا نه
یه سری میگن سرعتش خوبه..یه سری ها هم میگن سئوش پایینه..بدرد سایتی که از گوگل ای پی داره نمیخوره..امنیت سرور ایران پایینه و زیاد داون میشه
انا تنها چیزی که میدونم اینه که اولین مشکلی که برام پیش میاد روی سرور ایران..تموم شدن پهنای باند ماهیانه هست.. چون الان دارم راحت 600تا 700 گیگ در ماه پهنای باند مصرف میکنم
با این مقدار فضا DreamHost خوبه ولی نباید بگی ایرانی هستی (کلا تو هاستینگ های خارجی دامین ir. داشتن مثل اینه که داد بزنی من ایرانیم، منو تحریم کنین البته اکثر هاستینگ ها یه دامین مجانی خودشون میدن. اشکالی نداره با ip ایرانی وارد بشی ولی آدرس رو باید یه آدرس خارجی بزنی) گزینه MySQL VPS هم داره که دیتابیس رو روی یه سرور مجازی جداگانه ذخیره می کنه که هم منابع اختصاصی داشته باشی و هم امنیت بالاتر. یه مقدار اعتبار هدیه Adword گوگل هم میده.آره تو سایت های خارجی هم review خوندم اکثرا از پشتیبانی و آپتایم ناراضی بودن.
هاست برای دمو سایت های اتوماتیک لازم دارم. مثل hamefile.ir (بازدید خاصی نداره ولی فضا زیاد میخواد به خاطر عکس ها + تعداد پست بالا) حداقل 50 گیگ فضا. ولی پهنای باند زیاد مهم نیست اندازه همون هاست هم باشه کافیه.
و یه مشخصه دیگه هم addon domain نامحدود.
من حاضرم سایتام ته لیست گوگل باشه، بعد یه ساعت لود بشه، نمی دونم هزار تا مشکل دیگه داشته باشه ولی دست کسانی که با یه ایمیل ساده که نه تنها رسمی نیست بلکه ممکنه تقلبی هم باشه، سایتت رو می بندن و کل زندگی نامه ات رو برای فرستنده ایمیل میفرستن نباشه!ما آخر نفهمیدیم سایتمونو بیاریم روی سرور ایران یا نه
یه سری میگن سرعتش خوبه..یه سری ها هم میگن سئوش پایینه..بدرد سایتی که از گوگل ای پی داره نمیخوره..امنیت سرور ایران پایینه و زیاد داون میشه
انا تنها چیزی که میدونم اینه که اولین مشکلی که برام پیش میاد روی سرور ایران..تموم شدن پهنای باند ماهیانه هست.. چون الان دارم راحت 600تا 700 گیگ در ماه پهنای باند مصرف میکنم
یعنی در سرورهای خارجی ، با ایمیل از پلیس اون کشور و..... کاری نمی کنن و یک بیلاخ به پلیس و سیستم قضایی اون به کارشون ادامه میدن؟با این مقدار فضا DreamHost خوبه ولی نباید بگی ایرانی هستی (کلا تو هاستینگ های خارجی دامین ir. داشتن مثل اینه که داد بزنی من ایرانیم، منو تحریم کنین البته اکثر هاستینگ ها یه دامین مجانی خودشون میدن. اشکالی نداره با ip ایرانی وارد بشی ولی آدرس رو باید یه آدرس خارجی بزنی) گزینه MySQL VPS هم داره که دیتابیس رو روی یه سرور مجازی جداگانه ذخیره می کنه که هم منابع اختصاصی داشته باشی و هم امنیت بالاتر. یه مقدار اعتبار هدیه Adword گوگل هم میده.
one.com هم طرح proffesional plusش خوبه البته خود هاستینگش در حد متوسطه
ولی بنظرم شما داری راه رو اشتباه میری. برا 50 گیگ فضا هاست اشتراکی توصیه نمیشه، هاست اشتراکی نهایتا تا 30-20 گیگ فضا خوبه. همینطور دیتابیس هم اگه بخاطر پست های زیاد، سنگینتر از 4-3 گیگ میشه، باز هاست اشتراکی جوابگو نیست. از نظر میزان هارد مشکلی نیست، مشکل مصرف منابع دیگه مثل رم و I/O (میزان درگیری هارد) هست.
یه هاست معمولی بگیر. عکس ها رو می تونی بذاری تو سرور مجازی و از طریق سابدامین بهشون دسترسی داشته باشی. اسم این روش الان یادم نیست ولی شما یه سابدامین از دامین اصلیت میگیری و با A Record آی پی سرور مجازی رو بهش میدی. بعد این سابدامین رو روی سرور مجازی به عنوان دامین اصلی ثبت می کنی و مسیر بهش میدی (این همون کاری هست که سایت های دانلود برای لینک مستقیم می کنن)
سایت اتوماتیک هم خیلی از هاستینگ ها قانونی نمیدونن. قبلش در این مورد حتما باهاشون صحبت کن.
من حاضرم سایتام ته لیست گوگل باشه، بعد یه ساعت لود بشه، نمی دونم هزار تا مشکل دیگه داشته باشه ولی دست کسانی که با یه ایمیل ساده که نه تنها رسمی نیست بلکه ممکنه تقلبی هم باشه، سایتت رو می بندن و کل زندگی نامه ات رو برای فرستنده ایمیل میفرستن نباشه!
از اون بدتر اونایی که وقتی مشکل برای سرورشون پیش میاد، قدرت خدا از دیوار صدا در میاد، از اینا نه!!! وبمستر اینور داره بال بال میزنه بفهمه چی سر سایتش اومده، اونور مدیر سرور عین خیالش نیست!
ممنون تقریبا قالب های راست چین رو شخم زدم اما چیزیه خوبی پیدا نکردم
خب داداش من که نفهمیدم. الان کدومش بهتره از نظر شما؟من حاضرم سایتام ته لیست گوگل باشه، بعد یه ساعت لود بشه، نمی دونم هزار تا مشکل دیگه داشته باشه ولی دست کسانی که با یه ایمیل ساده که نه تنها رسمی نیست بلکه ممکنه تقلبی هم باشه، سایتت رو می بندن و کل زندگی نامه ات رو برای فرستنده ایمیل میفرستن نباشه!
از اون بدتر اونایی که وقتی مشکل برای سرورشون پیش میاد، قدرت خدا از دیوار صدا در میاد، از اینا نه!!! وبمستر اینور داره بال بال میزنه بفهمه چی سر سایتش اومده، اونور مدیر سرور عین خیالش نیست!
ساده ترین نرم افزار Camtasia هستش...دوستان کسی نرم افزاری میشناسه که بشه یه عکس در سایز کوچیک رو از یه تایمی روی یه قطعه فیلم گذاشت یا مثلا یه نوشته مثل همینایی که توی موزیک ویدیوها اسم خواننده و تنظیم کننده و .... اول و آخر موزیک ویدیو میارن
معمولا 60 تا 70 روز بعد از تاریخ انقضا آزاد میشه.دوستان دامین ir که یکماه از تاریخ انقضا گذشته , اگر یکماه دیگه هم بگذره که دوماه پر بشه و تمدید نشه , چه مدت بعدش آزاد میشه ؟
نه! قوانین اونا برعکس قوانین ایران کاملا مشخصه و هاستینگ ها از همون اول به سایت های غیرقانونی اجازۀ استفاده از سرویسشون رو نمیدن! دنبال این نیستن که هر مشتری ای که پول داد رو جذب کنن.یعنی در سرورهای خارجی ، با ایمیل از پلیس اون کشور و..... کاری نمی کنن و یک بیلاخ به پلیس و سیستم قضایی اون به کارشون ادامه میدن؟
اتفاقاتی مثل توقیف سرور کم نبوده ....
سرور خارجی بهتره، بخصوص برای شما که ترافیک بالا لازم داری.خب داداش من که نفهمیدم. الان کدومش بهتره از نظر شما؟
آخرش سرور اینور خوبه یا اونور
آره بنظر منم VPS خیلی بهترهبا این اوصاف vps بگیرم بهتره.
dreamhost قیمت هاستش بالاست 11 دلار در ماه حدود 40 تومن میتونم vps خیلی خوب بگیرم مدیریتش هم کامل دست خودمه!
نه! قوانین اونا برعکس قوانین ایران کاملا مشخصه و هاستینگ ها از همون اول به سایت های غیرقانونی اجازۀ استفاده از سرویسشون رو نمیدن! دنبال این نیستن که هر مشتری ای که پول داد رو جذب کنن.
البته یه چیزی دارن به اسم حقوق شهروندی که نمیذاره پلیس برای خودش قانون تصویب و اجرا کنه! هیچ شرکتی بدون دستور مستقیم دادگاه حساب مشتری رو کنسل نمی کنه و اطلاعاتش رو به کسی نمیده. اینجوری نیست که فلان درجه دار پلیس اگه با یکی مشکل داشته باشه، راحت هر بلایی بخواد سرش بیاره! 10 تا سازمان و نهاد و کمیته و ... با قوانین عجیب غریب و من در آوردی مسئول نظارت نیستن!
سه سال و خرده ای پیش کیم داتکام مؤسس مگاآپلود و چند نفر از همکاراشون توی نیوزلند با درخواست دولت آمریکا به جرم کمک به نقص کپی رایت که باعث ضرر چند میلیارد دلاری شرکت های تولید و توزیع فیلم شده بودن، بازداشت شدن. سرورهای سایتش توقیف و حساب های بانکی کیم داتکام مسدود شد ولی ماهی 95هزار پوند از اموالش رو به عنوان خرجی دریافت میکنه و نه تنها برای محاکمه به آمریکا نفرستادنش بلکه الان داره مثل یه شهروند عادی زندگی می کنه و با کمک وکیل هاش از خودش دفاع می کنه. توی این فاصله سایت مگا رو هم راه انداخته. نکته جالب اینجاست که هنوز اطلاعات روی سرورهای مگاآپلود سالمه و فرمت نشده (اخیرا به خاطر fail شدن بعضی هاردها دارن بازیابی می کنن) حالا شما مقایسه کنین با رفتاری که تو ایران با ستار بهشتی شد!!!
سرور خارجی بهتره، بخصوص برای شما که ترافیک بالا لازم داری.
آره بنظر منم VPS خیلی بهتره