این قضیه Content تو yoast چیه سئو زده سبز این تو همه مطالب قرمزه :general710:
من که بودم فقط یه دونه پاپ اپ میذاشتم
سلام
بازدید 4 تا از سایتام نصف شده :| کارنامه ها رو خراب کردن؟ یا این هفته هفته خاصیه؟ :general210:
برای من برعکسهسولای من خار داره؟
بازدیدت باید خوب بشه چون امتحانای مدارس تموم شده و امتحانای دانشگاه هم باید توی این همین روزه تموم شده باشه.سولای من خار داره؟
از گروه رفتید دل بچه ها تنگ شد برایتانتوییتر بر چه اساس افراد رو بهت پیشنهاد میده؟:angrybirds8:
الان یه ایمیل پیشنهادی فرستاده اینو بهم معرفی کرده:general304:
مشاهده پیوست 941317
موندم ادم قحط بود:|
:general607::general702::general702::general702::general702:
پکیج چی؟ انکو کدر؟ :general609:@Ehsan_king99 یه پکیج آموزشی داره ازونجا شروع کن
احسان سودش نصف نصف :general707:
اون قسمت (Content تو yoast) مربوط میشه به این سه جمله :سولای من خار داره؟
اولین مرحله شروع برنامه نویسی اندروید ، یادگیری زبان جاوا هست ، یک یادگیری مقدماتی با زبان جاوا (مواردی مثل کار با متغیر ها ، دستورهای شرطی ، دستورهای کنترلی ، متد ها ، کلاس ها و..)اندروید از کجا شروع کنم انقدر پریدم این شاخه اونشاخه خسته شدم :general306::general507:
@l3est
@MR-S
@سایرین :general105:
از گروه رفتید دل بچه ها تنگ شد برایتان
@afshin313
@Hamidreza23
کسی که برنامه نویسی بلد باشه دیگه فرقی نمیکنه برا ویندوز بنویسه یا آندروید!اندروید از کجا شروع کنم انقدر پریدم این شاخه اونشاخه خسته شدم :general306::general507:
@l3est
@MR-S
@سایرین :general105:
از گروه رفتید دل بچه ها تنگ شد برایتان
@afshin313
@Hamidreza23
python , ruby , visual basic و... زبان برنامه نویسی نیستن ؟
آره میشه چرا نشه.اقا یه سوال ، قالب وردپرس معمولی رو میشه به راحتی ریسپانسیو کرد ؟
از نظر سئوتا چه حد تاثیر مثبت داره ؟؟
بهر حال قالب معمولی هم یه بیسی داره!!! پس شما عکس قالب هم میتونید تبدیل کنید به یک قالب ریسپانسیو.اقا یه سوال ، قالب وردپرس معمولی رو میشه به راحتی ریسپانسیو کرد ؟
از نظر سئوتا چه حد تاثیر مثبت داره ؟؟
The text does not contain any subheadings. Add at least one subheading.اون قسمت (Content تو yoast) مربوط میشه به این سه جمله :
تصویر رو ببیند.
- OK SEO score 1 of the subheadings is followed by more than the recommended maximum of 300 words. Try to insert another subheading.
- Good SEO score None of your paragraphs are too long, which is great.
- Good SEO score 0% of the sentences contain more than 20 words, which is less than or equal to the recommended maximum of 25%
کاهش بازدید اگر از طرف گوگل هست گوگل وب مستر رو چک کنید واگر کاربرای ثابت کم شدن سایت رو برسی کنید ببنید چرا کاربرا رو دل زده کرده. موفق باشید