EmpireWorld
همکار بازنشسته
بعد از 60 روز به طور کامل آزاد میشه و میتونی ثبتش کنیدوستان دامین ir که یکماه از تاریخ انقضا گذشته , اگر یکماه دیگه هم بگذره که دوماه پر بشه و تمدید نشه , چه مدت بعدش آزاد میشه ؟
بعد از 60 روز به طور کامل آزاد میشه و میتونی ثبتش کنیدوستان دامین ir که یکماه از تاریخ انقضا گذشته , اگر یکماه دیگه هم بگذره که دوماه پر بشه و تمدید نشه , چه مدت بعدش آزاد میشه ؟
تبلیغات کلیکی کلن پیشنهاد نمیشهدوستان برای سفارش تبلیغات کلیکی
کدوم سایت رو پیشنهاد میکنید ؟!
هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم بازدهی خوبی ...
الکسا کلا عشقی کار میکنهسلام دوستان فرمولی هست که بشه از روی رتبه الکسا سایت تعداد بازدید کننده سایت رو تخمین زد ؟
سوال خیلی خوبیهبک لینک نوفالو ارزش خرید داره ؟ یعنی تو گوگل تاثیر داره؟
بلیبک لینک نوفالو ارزش خرید داره ؟ یعنی تو گوگل تاثیر داره؟
من که بودم فقط یه دونه پاپ اپ میذاشتماگه یه ماه، فقط یه ماه گوگل رو میدادن دست وبمسترای ایرانی
یـــــــــــــــــــکماه !! یه روز کفایت میکنه باووووووووووووواگه یه ماه، فقط یه ماه گوگل رو میدادن دست وبمسترای ایرانی
بعضی سایتها هستن به صورت حدودی تخمین میزنند مثل این سایت:سلام دوستان فرمولی هست که بشه از روی رتبه الکسا سایت تعداد بازدید کننده سایت رو تخمین زد ؟
55k آی پی داری یا بازدید؟الکسا کلا عشقی کار میکنه
من با 55k بازدید..الکسام 1000 هست :|
یکی دیگه با 30K بازدید 600 ایران
خیلی ضد حاله با این همه آی پی 1008 باشی :|
32k ip55k آی پی داری یا بازدید؟
من یکی از سایتهام با 10k آی پی و حدود 45k بازدید رتبه 2000 ایرانه.
32k ip
55k page views
معمولا هر کاربر حدود 1.7 بازدید از سایت انجام میده-- این عدد بره بالا..مقدار درآمدت از نمایش هم افزایش میکنه
کلا من تا 600 ایران هم اومدم..اما یدفعه ریزش کرد..
والا ما آخرش نفهمیدیم معیار الکسا در رتبه دادن چیه// حداقل اگه بدونیم ..میشه اون قسمت رو تقویت کرد و رتبه رو بالا برد...
این الکسا درسته که هیچ تاثیری روی سایت نداره...ولی یه معیاری شده و تبلیغ گرفتن از اسپانسر ها... راستش هرکی میاد تبلیغ بگیره ای پی و بازدید میبینه میگه قبول ولی چرا الکسات اینقدر بالاست..
با این کار میزنن تو سر سایت و قیمت تبلیغات رو میارن پایین
شما 100 تا بازدید از یک سایت ترجیحا شناخته شده و با الکسای بهتر از خودتون بازدید بگیرید بهتر از 1000 آی پی گوگلی و... ( اعداد حدودی است خود حرف رو بچسب )
برای الکسای ایران شما به درد نمیخورن که حالا هر چقدر ارزشمند باشند.سایت هایی مثل بالاترین و فیسبوک چقدر لینک هاش ارزش داره؟
سایت هایی مثل بالاترین و فیسبوک چقدر لینک هاش ارزش داره؟