EmpireWorld
همکار بازنشسته
بعد از 60 روز به طور کامل آزاد میشه و میتونی ثبتش کنیدوستان دامین ir که یکماه از تاریخ انقضا گذشته , اگر یکماه دیگه هم بگذره که دوماه پر بشه و تمدید نشه , چه مدت بعدش آزاد میشه ؟
بعد از 60 روز به طور کامل آزاد میشه و میتونی ثبتش کنیدوستان دامین ir که یکماه از تاریخ انقضا گذشته , اگر یکماه دیگه هم بگذره که دوماه پر بشه و تمدید نشه , چه مدت بعدش آزاد میشه ؟
تبلیغات کلیکی کلن پیشنهاد نمیشهدوستان برای سفارش تبلیغات کلیکی
کدوم سایت رو پیشنهاد میکنید ؟!
هم قیمت مناسبی داشته باشه و هم بازدهی خوبی ...
الکسا کلا عشقی کار میکنهسلام دوستان فرمولی هست که بشه از روی رتبه الکسا سایت تعداد بازدید کننده سایت رو تخمین زد ؟
سوال خیلی خوبیهبک لینک نوفالو ارزش خرید داره ؟ یعنی تو گوگل تاثیر داره؟
بلیبک لینک نوفالو ارزش خرید داره ؟ یعنی تو گوگل تاثیر داره؟
من که بودم فقط یه دونه پاپ اپ میذاشتماگه یه ماه، فقط یه ماه گوگل رو میدادن دست وبمسترای ایرانی
![]()
یـــــــــــــــــــکماه !!اگه یه ماه، فقط یه ماه گوگل رو میدادن دست وبمسترای ایرانی
بعضی سایتها هستن به صورت حدودی تخمین میزنند مثل این سایت:سلام دوستان فرمولی هست که بشه از روی رتبه الکسا سایت تعداد بازدید کننده سایت رو تخمین زد ؟
55k آی پی داری یا بازدید؟الکسا کلا عشقی کار میکنه
من با 55k بازدید..الکسام 1000 هست :|
یکی دیگه با 30K بازدید 600 ایران
خیلی ضد حاله با این همه آی پی 1008 باشی :|
32k ip55k آی پی داری یا بازدید؟
من یکی از سایتهام با 10k آی پی و حدود 45k بازدید رتبه 2000 ایرانه.
32k ip
55k page views
معمولا هر کاربر حدود 1.7 بازدید از سایت انجام میده-- این عدد بره بالا..مقدار درآمدت از نمایش هم افزایش میکنه
کلا من تا 600 ایران هم اومدم..اما یدفعه ریزش کرد..
والا ما آخرش نفهمیدیم معیار الکسا در رتبه دادن چیه// حداقل اگه بدونیم ..میشه اون قسمت رو تقویت کرد و رتبه رو بالا برد...
این الکسا درسته که هیچ تاثیری روی سایت نداره...ولی یه معیاری شده و تبلیغ گرفتن از اسپانسر ها... راستش هرکی میاد تبلیغ بگیره ای پی و بازدید میبینه میگه قبول ولی چرا الکسات اینقدر بالاست..
با این کار میزنن تو سر سایت و قیمت تبلیغات رو میارن پایین
شما 100 تا بازدید از یک سایت ترجیحا شناخته شده و با الکسای بهتر از خودتون بازدید بگیرید بهتر از 1000 آی پی گوگلی و... ( اعداد حدودی است خود حرف رو بچسب )
برای الکسای ایران شما به درد نمیخورن که حالا هر چقدر ارزشمند باشند.سایت هایی مثل بالاترین و فیسبوک چقدر لینک هاش ارزش داره؟
سایت هایی مثل بالاترین و فیسبوک چقدر لینک هاش ارزش داره؟