والا با اون تاپیک کلاهبرداری که در مورد صبا ویژن پارسال تو سایت زده بودن و پس از مدتی هم پاکش کردندوستان این سایتهای همکاری در تبلیغات مثل صبا ویژن کسی میدونه شرایط همکاری و درصد پرداختیشون چطوره؟
دوستا کسی با سیستم پاپ آپ ادز کار کرده؟ popupads . ir
واریزیش سر موقع هست؟ چند روزه واریز میکنن
شمارشش چطوره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با اینکه بعد یه مدت صباویژن سایت های منو تو پنلش رد کرد ولی اعتقاد دارم سگش شرف داره به یه سری شبکه تبلیغاتیا، من تو پنلش نزدیک یه تومن موجودی داشتم تیکت دادن ادامه همکاری با شما ممکن نیست به زودی با شما تسویه حساب میکنیم بعد تبلیغات شما غیر فعال خواهند شد. اگر یه شبکه تبلیغاتی دیگه بود که همه اسمشو میدونید خیلی شیک و مجلسی ور میداشت کل موجودی رو صفر میکرد :|والا با اون تاپیک کلاهبرداری که در مورد صبا ویژن پارسال تو سایت زده بودن و پس از مدتی هم پاکش کردن
من که جرات نمیکنم با صبا کار کنم...
پول خیلی هارو خورد..بعد که علیه اش قیام کردن..پولاشونو پس داد
به نظر من تبلت دیگه دورانش به سر اومده. به جاش یه گوشی خوب با صفحه نمایش بزرگ بگیر.سلام
دوستان تا سقف 1 تومن چه تبلتی میشه تهیه کرد؟؟
دوستانی که از شاتل نت دارن. آیا ساعات رایگان هم داره؟ چند ساعت؟ توو سایتش که چیزی نوشته نیس؟
سایتی که توی امضام هست واقعا بهترینه من خودم دو ساله همه سایت ها را تست کردممن به تازگی به دنبال سیستم پاپ آپ جدید هستم که تبلیغ تلگرامی نداشته باشه اگه مورد خوبی میشناسن دوستان معرفی کنن .
پس چرا این همه سایت دارن باهاش کارمیکنن اونم سایتهای بزرگ ؟والا با اون تاپیک کلاهبرداری که در مورد صبا ویژن پارسال تو سایت زده بودن و پس از مدتی هم پاکش کردن
من که جرات نمیکنم با صبا کار کنم...
پول خیلی هارو خورد..بعد که علیه اش قیام کردن..پولاشونو پس داد
دوستان الان با یک سایت که 20 هزار ای پی یونیک داره
اگر پاپ اپ بگذاریم . روزانه چه قدر شمارش داره
ممنونم از شمااین سایت واقعا شمارشش خوبه و به همه معرفی کردم
میتونی کسب در امد خوبی داشته باشی از این بازدیدت
خواستی تست کن یک روز پشیمون نمیشی
http://goo.gl/loR6jV
ممنونم از شما
ولی یک سوال هست که اگر بنا بر تجربه تون جواب بدهید
ممنونتان می شوم
حداقل و حداکثر شمارش را بگویید. تشکر می کنم
شکار چی؟Pokemon GO به زودی همه بازی می کنند باز خوبه این بازی باعث میشه یه تحرکی داشته باشند باید برن تو خیابونا گوشی به دست دنبال شکار پوکی مون ایده باحال و جالبیه تصور کنید توی حیابونا همه گوشی به دست به دنبال شکار خخخخخخخخخ
سلام داش علیسلام دوستان
بعد از مدتها دور بودن از نت و کسب درامد گفتم بیایم سلامی به دوستان بکنم
دوستان هنوز که هنوز دیگه راه کسب درامد جدیدی در کسب درامد از نت به وجود نیامده است
و هنوز با همکاری در فروش. پاپ اپ. و اینا کسب درامد می کنید
و ایا نسبت به قبلا به صرفه هست یا نه
ممنونم دوست عزیز .سلام داش علی
بله ولیکن به صرفه نیست زیاد
فدایی داری داش علی
در حالت عادی 20480 تومان برای 40 مگابایت استفاده در حالت آزاد.سوالم در مورد رایتل هست
اینترنت بدون خرید بسته مصرفی چند؟ یعنی کیلوبایتی چنده؟
و اگر بخواییم حدود 1 ساعت چت صوتی اسکیپ داشته باشیم مثلا 40 مگابایت
هزینه اش چند درمیاد؟
من هرچی بالا پایین میکنم قیمتش رو به دست نمیارم اساتید راهنمایی لطفا