aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
فقط می تونم بگم یا اکثر امام زاده هااز دوستانی که کامپیوتر میخونن خواهش میکنم بگن تو دانشگاه "دقیقن" چی یادتون میدن ؟؟:general611::general410:
مشاهده پیوست 948356
فقط می تونم بگم یا اکثر امام زاده هااز دوستانی که کامپیوتر میخونن خواهش میکنم بگن تو دانشگاه "دقیقن" چی یادتون میدن ؟؟:general611::general410:
مشاهده پیوست 948356
از دوستانی که کامپیوتر میخونن خواهش میکنم بگن تو دانشگاه "دقیقن" چی یادتون میدن ؟؟:general611::general410:
مشاهده پیوست 948356
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان توی سایتم وقتی میرم صفحه دوم و ... توی استاتوس مرورگر
عنوان صفحه اول میزنه
و اینطوری نیست :
دوستی ها - دانلود رایگان فیلم، سریال، آهنگ، بازی و اس ام اس - صفحه 2
و اینطوریه سایت من
دوستی ها - دانلود رایگان فیلم، سریال، آهنگ، بازی و اس ام اس
کلا هر صفحه برم اینطوریه
بنظر شما توی seo تاثیر داره؟
چطوری درستش کنم
تو افزونه
PageNavi
هم دیدم فایده نداره
کسی بلده کمک کنه
یکی از دلایل اصلی انصراف منم همین بود :|از دوستانی که کامپیوتر میخونن خواهش میکنم بگن تو دانشگاه "دقیقن" چی یادتون میدن ؟؟:general611::general410:
مشاهده پیوست 948356
اینکارو نکن جک!دوستان سایت پاپ اپ و پاپ باکس بزنم بنظرتون میگیره؟
یا کلا دردسره و به کسب در امدش نمی ارزه
یا خوب پولی داره
هر کی تجربه داره بگه
فکر کن یه سایت داری 10هزار آی پی ورودیشه . چطوری از پاپ اپ ش کسب درامد میکنی که بیشتر از این بشه که از یه سایت پاپ اپ استفاده کنی؟؟:general609: اگه جواب این سوالو میدونی .سایت پاپ اپ بزندوستان سایت پاپ اپ و پاپ باکس بزنم بنظرتون میگیره؟
یا کلا دردسره و به کسب در امدش نمی ارزه
یا خوب پولی داره
هر کی تجربه داره بگه
میخواید بفروشید ؟ یا میخواید بخرید ؟
اگه میخواید بخرید پیشنهاد نمیشه اصلا
خیلی ناراحت شدم که ناخواسته گفتگو شخصی یک نفر رو بدون رضایتش خوندماز دوستانی که کامپیوتر میخونن خواهش میکنم بگن تو دانشگاه "دقیقن" چی یادتون میدن ؟؟:general611::general410:
مشاهده پیوست 948356
الان شما دو نفر رو شناختید کی هستند؟خیلی ناراحت شدم که ناخواسته گفتگو شخصی یک نفر رو بدون رضایتش خوندم
گناهش گردن ارسال کننده.
@Ehsan_king99 دانشگاه، رشته کامپیوتر وضع همینه... فکر نمیکنم به مرحله دانشگاه رسیده باشید انشالله خواستید انتخابی بکنید به هیچ عنوان کامپیوتر نخونید ! مخصوصا ازاد. این نصیحت برادرانه بود
جدا یعنی اگر کسی رو نشناسید حق مورد تمسخر قرار دادن اون شخص رو برای خودتون آزاد میدونید؟الان شما دو نفر رو شناختید کی هستند؟
شما تا حالا ضمیمه بی قانون روزنامه قانون رو دیدی؟جدا یعنی اگر کسی رو نشناسید حق مورد تمسخر قرار دادن اون شخص رو برای خودتون آزاد میدونید؟
بیخیال جهت جلوگیری از بحث بی علت و دلخوری بی جهت:
خخخخخخخخخخخ خیلی باحال بود کلی خندیدیم.
مگه الان فرد خاصی هست تو اون گفتگو می بینید که بشناسید یا نشناسید؟!!!!!!!جدا یعنی اگر کسی رو نشناسید حق مورد تمسخر قرار دادن اون شخص رو برای خودتون آزاد میدونید؟
بیخیال جهت جلوگیری از بحث بی علت و دلخوری بی جهت:
خخخخخخخخخخخ خیلی باحال بود کلی خندیدیم.
شما هی میخوای بگی ادمین سایت دوستی ها هستی؟دوستان توی سایتم وقتی میرم صفحه دوم و ... توی استاتوس مرورگر
عنوان صفحه اول میزنه
و اینطوری نیست :
و اینطوریه سایت من
کلا هر صفحه برم اینطوریه
چطوری درستش کنم
تو افزونه
PageNavi
هم دیدم فایده نداره
کسی بلده کمک کنه
داداش من از اونور بوم نیفتادم. من خودم هزار و یک مورد نقض قوانین تو کارنامه خودم دارم.فقط یک تلنگر زدم که یه کم به این چیزا هم فکر کنیم.شما تا حالا ضمیمه بی قانون روزنامه قانون رو دیدی؟
گفتگوهای غیرواقعی میزنه با موضوعات روز...
یعنی اونا رو هم نخونیم؟
شما داداش از اون ور داری میفتی ، یه کم تعادل. چیزی که بهتون گفتن بده مسخره یک فرد مشخصه. نه یک جمله که گوینده اش معلوم نیست. شما فکر کن اون گفتگوی من هست .
از افزونه نیست از قالبت هست.دوستان توی سایتم وقتی میرم صفحه دوم و ... توی استاتوس مرورگر
عنوان صفحه اول میزنه
و اینطوری نیست :
و اینطوریه سایت من
کلا هر صفحه برم اینطوریه
چطوری درستش کنم
تو افزونه
PageNavi
هم دیدم فایده نداره
کسی بلده کمک کنه
من که ته کلاس خوابم همیشه.از دوستانی که کامپیوتر میخونن خواهش میکنم بگن تو دانشگاه "دقیقن" چی یادتون میدن ؟؟:general611::general410:
مشاهده پیوست 948356
ناخواسته بهتون میگم که ترم 4 دانشجوی دکتری دامپزشکی هستم اینشالا امیدوارم ناراحت نشید بهتر است شب ها زود تر بخوابید صب مدرستون دیر میشود شاید فردا درس فارسی داشته باشید معنی تمسخر رو یاد بگیریدخیلی ناراحت شدم که ناخواسته گفتگو شخصی یک نفر رو بدون رضایتش خوندم
گناهش گردن ارسال کننده.
@Ehsan_king99 دانشگاه، رشته کامپیوتر وضع همینه... فکر نمیکنم به مرحله دانشگاه رسیده باشید انشالله خواستید انتخابی بکنید به هیچ عنوان کامپیوتر نخونید ! مخصوصا ازاد. این نصیحت برادرانه بود
عیب نداره عادیه که وقتی از هم انتقاد میکنیم سریع بخوایم با یه جمله یخم طرف مقابل رو بگیریم.ناخواسته بهتون میگم که ترم 4 دانشجوی دکتری دامپزشکی هستم اینشالا امیدوارم ناراحت نشید بهتر است شب ها زود تر بخوابید صب مدرستون دیر میشود شاید فردا درس فارسی داشته باشید معنی تمسخر رو یاد بگیرید