چطوری میخوای قرار داد ببندی؟ حضوری؟! اگه طرف 5 تومنو بگیره و دیگه تبلیغ شمارو نزاره چی؟ و سایتو جمع کنه و یا یه مشکلی برای سایتش پیش بیاد و نابود بشه؟
مگه شهر بازیه که طرف بگیره و کار نکنه
هم میشه این موضوع رو خیلی بزرگ دید هم خیلی کوچیک
ولی نرمالش اینه که اونایی که میان حضوری امضا میکنن خب هیچ تمام مشخصات مثل اثر انگشت و این چیزا ثبت میشه
اونایی هم که نمیان خیلی ساده میرن قراردادی که براشون ارسال میشرو تو دفترخونه اوکی میکنن و پست میکنن و یه استعلام ساده برای تایید کارو تموم میکنه
اون موضوع هم که برای سایتش مشکل پیش بیاد خب اینم خیلی سادست تسویه میکنه اگه طلبی داره داده میشه یا اگه باید چیزی برگردونه میده و تموم
دو تا سوال :
تبلیغ دهنده از کجا میارید ؟ (قطعا خودتون نمی تونید همیشه تبلیغات اختصاصی خودتون رو داشته باشید)
اون پول اولیه رو که میخواید پیش پیش بدید از چه طریقی تامین می کنید ؟ (چه توجیح اقتصادی داره که پیش پیش پول بدید)
یه مروری هم تاپیک های ادگاه رو بکنید که چه جوری چقدر پول رو به باد دادند و هیچ کاری هم نکردند (اونها هم تبلیغات خودشون رو نمایش می دادند)
درود
تبلیغ زیادی هم داریم ( یکی از سرمایه گذارا وارد کننده هست که همین خودش تا 5 سال تضمینی هست )
البته خودم علاقه ای به ثابت بودن تبلیغات ندارم و مطمعنا تبلیغ دهنده ها خودشون جذب میشن وقتی همه چی اوکی باشه
در مورد پول پیش هم سرمایه هست مشکلی در پرداخت نیست خود سرمایه گذارا پرداخحت میکنن و این قرارداد کمِ کمش 2 سالست
در مورد توجیح اقتصادی هم که خیلیه از فروش محصول گرفته تا برند سازی و حتی من سرمایه گذارایی دارم که حاضرن برای فقط اینکه اسمشون و شرکتشون تو یه مثلا سایت یا کنفرانس یا جایی مطرح بشه میلیاردی خرج کنن ( این مدل آدم تو ایران زیاده نمیدونم دقیقا مشکلشون چیه ولی بیشتر چشم تو هم چشمی و از این چیزان )
تنها مشکل ما الآن با اون برادرانیه که پشت میز باید کارمونو امضا کنن که متاسفانه 99% حتی نمیدونن html چیه ولی کارت پیششون گیره )
درد اینو وختی متوجه میشی که یه مامور فتا به پستت بخوره برای بازجویی اونوقت به آی فریم بگه اون یکی سایتو هک کردی و همین فرد که حتی نمیدونه آی فریم چیه بگه از 0 تا آخر کدایی که نوشتیو بشین بگو کارشون چیه و چیکار میکنن :|
جالبترین جاش اینجاس که pc های بعضی جاهای فتای عزیزمون پنتیوم 2 هستن که نمیشه روشون چیزی نصب کرد :|
مملکت زیبایی داریم واقعا لیاقتمون واقعا همینه که بشینیم واس جد عربا سجده کنیم که خدامون ازمون راضی باشه