جوونای ما که هر سوراخی دیدن دست میکنن توش، فارغ از اینکه بعدها ممکنه چه خطرات و عواقبی داشته باشه براشون.اوهوم..سوراخ درست شده که دست کنی توش
البته سابقه چوب کردن تو سوراخ مار هم داشتم:general210::general210:
انگشتم الان حالش خوبه..فقط یکم کبود شده..نیم ساعت بهش خون نرسیده بود خخ
نمیخوام اتو بدم دستش، از این آدمای بی در و پیکره دردسر میشه برام.1. گنده ترین آدمی که تو فامیل/همسایه/آشنا میشناسی رو صدا کن
2. یه چوپ ترجیها بیسبال بده دستش
3. برو دم درشون هیچی نگو خودش پولتو میاره میده
اختصاصی اگه میخواید پیام بدید.
کد ملی به اداره ثبت احوال وصل نبود برای صدور کد ملی از یک الگوریتم بخصوصی استفاده شده که طبق اون اعداد تشکیل دهنده کد ملی از قاعده خاصی پیروی می کنند و اگه کد ملی ای که وارد می کردید طبق اون قاعده نبود سایت تشخیص می داد.همشو بستن چند روز پیش. جدیدا شاپرک ظاهرا به اینماد وصله و اصالت دامنه نماد دار رو مثل کد ملی که به اداره ثبت وصل بود احراز میکنه
طبق تجربه google dns در ایران با ثبات تر بوده.اساتید open dns بهتره یا google dns
من میگم بیخیال 1 تومن شو...نمیخوام اتو بدم دستش، از این آدمای بی در و پیکره دردسر میشه برام.
فیلم گرفتن ازش وقتی داره میگه جنس ازم گرفته و ... میتونه کمکی کنه؟ (شکایت و اینا به نتیجه میرسه؟، میشه با شکایت یه مدت بکشونیش دادگاه و ... )
کلا بیخیال شکایت تو این مملکت شو!!! کار خودت رو سخت تر میکنی با شکایت، سعی کن با حرف تمومش کنی.دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
یه سری جنس به ارزش تقریبی یه میلیون تومن به یه نفر فروختم، ولی ازش هیچ مدرک و رسید و ... نگرفتم
حالا که برای پولش میرم، طرف میگه شبی بیا 50 هزار تومن بگیر اونم ساعت 10 شب (9 یا 11 بیایی بهت نمیدم).
چجوری میشه پولم رو ازش بگیرم؟ (از راه قانونی یا هر روش دیگه ای) - مدرکی هم ندارم که بگم بهش جنس دادم و اون هم پول بهم بدهکاره.
ممنون از راهنمایی هاتون
بله میدونم الگوریتمش چیه.کد ملی به اداره ثبت احوال وصل نبود برای صدور کد ملی از یک الگوریتم بخصوصی استفاده شده که طبق اون اعداد تشکیل دهنده کد ملی از قاعده خاصی پیروی می کنند و اگه کد ملی ای که وارد می کردید طبق اون قاعده نبود سایت تشخیص می داد.
طبق تجربه google dns در ایران با ثبات تر بوده.
اگر میخوای حالش رو بگیری.نمیخوام اتو بدم دستش، از این آدمای بی در و پیکره دردسر میشه برام.
فیلم گرفتن ازش وقتی داره میگه جنس ازم گرفته و ... میتونه کمکی کنه؟ (شکایت و اینا به نتیجه میرسه؟، میشه با شکایت یه مدت بکشونیش دادگاه و ... )
اگه درشون کمتر از فیلم های حاشیه ای استفاده بشه ، احتمالش خیلی خیلی کمه .الان من 20 تا سایت ساب میتونم لینک بدم که فیلتر هستند ! چطور میگید فیلتر نمیشه ؟
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده
یه سری جنس به ارزش تقریبی یه میلیون تومن به یه نفر فروختم، ولی ازش هیچ مدرک و رسید و ... نگرفتم
حالا که برای پولش میرم، طرف میگه شبی بیا 50 هزار تومن بگیر اونم ساعت 10 شب (9 یا 11 بیایی بهت نمیدم).
چجوری میشه پولم رو ازش بگیرم؟ (از راه قانونی یا هر روش دیگه ای) - مدرکی هم ندارم که بگم بهش جنس دادم و اون هم پول بهم بدهکاره.
ممنون از راهنمایی هاتون
شتابها هست اینی که میگی؟درگاه هم درگاه های قدیم !
تسویه کارت به کارت ثبت میکنی طرف پایا واریز میکنه میگی چرا ؟! میگه محدودیت بانکی 3 میلیون در روز وجود داره نمیشه :general208:
آرهشتابها هست اینی که میگی؟
چندبار هم برای من اینکارو کرده.
هزینه شتابم کم کرده؟چندبار هم برای من اینکارو کرده.
نه اون 500 تومنو به حسابم اضافه کرده.هزینه شتابم کم کرده؟