نه برای دامنه ir اما برای com تاریخ ثبت رو ملاک قرار میده شوربختانهسلام دوستان . چقدر تاپیک فرق کرده بعد دوسال... یادش بخیر ...
من قبلا سایت داشتم ( دوسال پیش ) الانم تو فکر سایت زدن دوباره هستم . بطور کلی قوانین گوگل تغییر خاصی کرده ؟
#deny from all
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !forum
RewriteRule (.*) http://www.forum.tooptarinha.com/$1 [L,R=301]
#AddType application/x-httpd-php53 php53 php
# Some hosts require RewriteBase to make RewriteRules work.
RewriteBase /
# Google SEO workaround for search.php highlights:
# Make this rule the first rewrite rule in your .htaccess!
RewriteRule ^([^&]*)&(.*)$ http://www.forum.tooptarinha.com/$1?$2 [L,QSA,R=301]
# Google SEO 404:
ErrorDocument 404 /misc.php?google_seo_error=404
# Google SEO Sitemap:
RewriteRule ^sitemap\-([^./]+)\.xml$ misc.php?google_seo_sitemap=$1 [L,QSA,NC]
# Google SEO URL Forums:
RewriteRule ^Forum\-([^./]+)$ forumdisplay.php?google_seo_forum=$1 [L,QSA,NC]
# Google SEO URL Threads:
RewriteRule ^Thread\-([^./]+)$ showthread.php?google_seo_thread=$1 [L,QSA,NC]
# Google SEO URL Announcements:
RewriteRule ^Announcement\-([^./]+)$ announcements.php?google_seo_announcement=$1 [L,QSA,NC]
# Google SEO URL Users:
RewriteRule ^User\-([^./]+)$ member.php?action=profile&google_seo_user=$1 [L,QSA,NC]
# Google SEO URL Calendars:
RewriteRule ^Calendar\-([^./]+)$ calendar.php?google_seo_calendar=$1 [L,QSA,NC]
# Google SEO URL Events:
RewriteRule ^Event\-([^./]+)$ calendar.php?action=event&google_seo_event=$1 [L,QSA,NC]
# MyBB "search engine friendly" URL rewrites
# - Note, for these to work with MyBB please make sure you have
# the setting enabled in the Admin CP and you have this file
# named .htaccess
#
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} "=Mozilla/1.22 (compatible; MSIE 2.0d; Windows NT)" [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} DigExt [OR]
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} bingbot
RewriteRule .* - [F,L]
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine on
ErrorDocument 401 /search.html
ErrorDocument 403 /search.html
ErrorDocument 404 /search.html
ErrorDocument 500 /search.html
RewriteRule ^forum-([0-9]+).html forumdisplay.php?fid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^forum-([0-9]+)-page-([0-9]+).html forumdisplay.php?fid=$1&page=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+).html showthread.php?tid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-page-([0-9]+).html showthread.php?tid=$1&page=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-lastpost.html showthread.php?tid=$1&action=lastpost [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-nextnewest.html showthread.php?tid=$1&action=nextnewest [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-nextoldest.html showthread.php?tid=$1&action=nextoldest [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-newpost.html showthread.php?tid=$1&action=newpost [L,QSA]
RewriteRule ^thread-([0-9]+)-post-([0-9]+).html showthread.php?tid=$1&pid=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^post-([0-9]+).html showthread.php?pid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^announcement-([0-9]+).html announcements.php?aid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^user-([0-9]+).html member.php?action=profile&uid=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+).html calendar.php?calendar=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+).html calendar.php?action=yearview&calendar=$1&year=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+)-month-([0-9]+).html calendar.php?calendar=$1&year=$2&month=$3 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-year-([0-9]+)-month-([0-9]+)-day-([0-9]+).html calendar.php?action=dayview&calendar=$1&year=$2&month=$3&day=$4 [L,QSA]
RewriteRule ^calendar-([0-9]+)-week-(n?[0-9]+).html calendar.php?action=weekview&calendar=$1&week=$2 [L,QSA]
RewriteRule ^event-([0-9]+).html calendar.php?action=event&eid=$1 [L,QSA]
GTA V رو نصب کردم 5 دقیقه از بازی که میگذره هر لحظه ممکنه لپ تاپ آتیش بگیره :general210:GTA v حدود 60 گیگ
بقیشو فیلم دانلود کن. یا سریال فرندز 1080 x265 هر قسمت حدود 160-170 مگ.
10*24*170 حدود 40 گیگ
RewriteCond %{HTTP_HOST} !forum
RewriteRule (.*) http://www.forum.tooptarinha.com/$1 [L,R=301]
تجربه شو داشتیم. اصلا ورودی و آمار همخوانی نداره. حداقل حداقل 20 درصد در خوشبینانه ترین حالت تفاوت هست. قبول هم نمی کنند.ما هم داخل anetwork آگهی دادیم بسیار سریع تموم شد و ورودیش هم طبق آمارگیرهای سایتمون نبود! ای نتورک از میزان کلیک ها نشون میداد که وارد سایت ما شدن، ولی امارگیرهای سایت و گوگل انالیتک چیزی نشون نمیدادن!
من از بچگی با این گلدون بازی میکردم..اون موقع انگشتام کوچیک بود در میومد..ولی الان دیگه در نیومد..:general211::general211::general211:
هر کاری کردم..در نیومد...:general601:
آخرش شکستم گلدونو..:general306::general306:
الان مامانم ببینه گلدون جد اندر جدشو شکستم میاد تیکه تیکم میکنه:general304::general304::general304::general304::general304:
نه.آقا هنوزم سایتای تفریحیو زرد جواب میدن؟
کلا برگشته به دوره اسکریپت میهن روبوت 9 سال پیش. گوگل هم مشا الله گاگول شده البته تو زبان پارسی. اما بازار کلا راکته و خراب.آقا هنوزم سایتای تفریحیو زرد جواب میدن؟
حالا یعنی بدتر شده یا خوب تر؟سلام دوستان . چقدر تاپیک فرق کرده بعد دوسال... یادش بخیر ...
من قبلا سایت داشتم ( دوسال پیش ) الانم تو فکر سایت زدن دوباره هستم . بطور کلی قوانین گوگل تغییر خاصی کرده ؟
پس ینی نمیصرفه سایت زدن؟ یادش بخیر یه زمان 20k آیپی داشتیم خریت کردیم ولش کردیمکلا برگشته به دوره اسکریپت میهن روبوت 9 سال پیش. گوگل هم مشا الله گاگول شده البته تو زبان پارسی. اما بازار کلا راکته و خراب.
بازار موشک هم باشه بازم سایت زرد تو ایران طرفدار داره !!!کلا برگشته به دوره اسکریپت میهن روبوت 9 سال پیش. گوگل هم مشا الله گاگول شده البته تو زبان پارسی. اما بازار کلا راکته و خراب.
حس شوخ طبعی شما قابل تحسینهحالا یعنی بدتر شده یا خوب تر؟
نمیدونم چه مدی شده که هرکی بعد از چند وقت میاد تو تاپیک میگه چقدر اینجا عوض شده
مثه این آدمایی که دو روز میرن تو بازداشتگاه روز سوم که میان بیرون میگن شهر چقدر فرق کرده
یادش بخیر ... چقدر تاپیک فرق کرده بعد دوسال... یادش بخیر ...
من میگم بیخیال 1 تومن شو...
بجاش یه 300 تومن به یکی بده..بره واست به اندازه یک تومن دکوراسیونشو عوض کنه:general210::general210:
پ.ن: شوخی بود...
ولی میتونه راه حل آخرت باشه
میز کار دارم تو اتاقم..روش کامپیوتر هست..ولی من از پشت میز نشستن خوشم نمیاد..خسته میشم زودیکماه پشت میز؟ مگه تا الان کجا بودی برادر؟
بهترین ترفندی هست که پیشنهاد دادی
به یارو یه سیلی میزنی بالای ده میلیون اب میخوره واسه ادم ولی به یه نفر 300 تومن بدی بره دکوراسیون طرف رو عوض کنه نه میلیون هفتصد هزار تومن صرفه جویی کردی به اضافه هزینه های رفت امد دادگاه ,ابرو که از ادم میره و دشمن تراشی و ....
خارجی بخوای بزنی باید همه چیزت طبق قانون باشه . مثلا اسکریپت نال شده و اینا نمیتونی بزاری پیگیرد قانونی داره!دوستان سایت دانلود خارجی درباره ی چه موضوعی بزنم به نطرتون بهتر جواب میده؟؟؟؟ دانلود اسکریت خوبه؟؟؟؟
خارجی بخوای بزنی باید همه چیزت طبق قانون باشه . مثلا اسکریپت نال شده و اینا نمیتونی بزاری پیگیرد قانونی داره!
نه اینطوریا هم نیست میتونه از دیتاسنترهای روسی/هلند/یس آپ و... استفاده کنه اینهمه سایت خارجی وارز.خارجی بخوای بزنی باید همه چیزت طبق قانون باشه . مثلا اسکریپت نال شده و اینا نمیتونی بزاری پیگیرد قانونی داره!
اگه از هاست هم نتونند شکایت کنند به ثبت کننده دامنه شکایت میکنند و میتونند دامنه رو ببندن.نه اینطوریا هم نیست میتونه از دیتاسنترهای روسی/هلند/یس آپ و... استفاده کنه اینهمه سایت خارجی وارز.
البته خوب باید قید ادسنس رو بزنید. و بعضا شکایتی بشه لینک اون مطلب رو گوگل از سرچش حذف میکنه ولی کم و بیش