بیا بریم انجمن قصه سرا..با دخی ها رمان و داستان بنویسیم:general304::general304::general304::general611::general611: حوصلمون سرید کاریم نداریم کنیم
پ.ن: کار و زندگی ول کردم..رمان میخونم:general509:
بیا بریم انجمن قصه سرا..با دخی ها رمان و داستان بنویسیم:general304::general304::general304::general611::general611: حوصلمون سرید کاریم نداریم کنیم
98 تیا فیلتر شد همه رفتن اونجا خخخبیا بریم انجمن قصه سرا..با دخی ها رمان و داستان بنویسیم:general304::general304::general304:
پ.ن: کار و زندگی ول کردم..رمان میخونم:general509:
من عاشق نودهشتیا بودم:general503::general503:98 تیا فیلتر شد همه رفتن اونجا خخخ
منم یه زمانی رمان میخوندم البته از نوع ترسناکش
اونم دیگه حال ندارم
واقعا خیلی حیف بودمن عاشق نودهشتیا بودم:general503::general503:
خیلی محیط خوب و دوستانه و سالمی داشت
حیف شد بستنش..
خیلی از آدما رو نویسنده کرده بود..به خیلی ها این جرات رو داد که قلم به دست بگیرن و بنویسن:general307:
اما سر هیچ و پوچ سایت های رمان بستن:general111:
عزیزان میشه راهنمایی کنن بودن این قسمت برای سئو سایت بد هست یا خیرwww.tooptarinha.com/links
خیلی هم عالیه کامل ندیدم ولی فکر کتم اموزش ثبت سایت تو ای نماد میفروشه ، خیلی بهتر از رایگان قرار دادنش تا باشه کاربرا یاد بگیرن وقتی مطلب رایگانه پررو نشن بگن: باوا چیه پاپ اپ گذاشتین یا باوا چیه بنر گذاشتین اصن برین بمیرین! :|بیشتر مزاح بود ...
که دارن از چیا پول در میارن.
یاواش عمو جان ، یاواش :دیخیلی هم عالیه کامل ندیدم ولی فکر کتم اموزش ثبت سایت تو ای نماد میفروشه ، خیلی بهتر از رایگان قرار دادنش تا باشه کاربرا یاد بگیرن وقتی مطلب رایگانه پررو نشن بگن: باوا چیه پاپ اپ گذاشتین یا باوا چیه بنر گذاشتین اصن برین بمیرین! :|
یه درآمد خوب و حلالی هم هست!
البته بعضی از رمان هاش خیلی منشوری بودواقعا خیلی حیف بود
هیچ وقت فکر نمیکردم این سایتو فیلتر کنن
این روزا دیگه همه دارن آموزش راه رفتن رو هم تصویری میزارن برای فروش باز این خوبهاز اینا تولید کن بفروش
http://modireweb.com/enamad-intro
تاثیرات دیدن اعدام برای آدم بزرگسالشم ایجاد مشکل میکنه دیگه اینا که بچه نمن خودم تا حالا صحنه اعدام از نزدیک ندیدم..خیلی روی روحیه و اعصاب و روان تاثیر منفی میذاره
خونواده هم تاکید میکردن که نباید بری..البته دوران نوجوانی..
کلا آدم جون دادن یه حیوون رو میبینه ناراحت میشه..این که یه انسانه..
البته انسان خطا کار باید به سزای اعمالش برسه..مخصوصا مزاحم های نوامیس و متجاوزان..این 100% باید اعدام بشن..
شرف یه قاتل از این ادما بیشتره:general210::general210:
سیاوش کجایی پسر..کم پیدایی:android30:یه پست اینستاگرامی بذارم فضای اینجا رو اینستایی کنم:general607:
هرکی اینو یادشه لایک کنه:android30:
یه احساس مسئولیت خاصی تو نقل قول هات میبینم:general609:یاواش عمو جان ، یاواش :دی
همونپول حلالی که میگی از کلیک های همیناست هااااااااا
از کلیک بقیه نون میخوری دیگه توهین نکن بهشون (یه جمع اقلیتی رو به همه ملت تعمیم نده)
البته بعضی از رمان هاش خیلی منشوری بود
یکی دو تا رمانش رو که خیلی هم پرطرفدار بود یه نگاه سر سری انداختم خیلی وقت پیشا، خیلی صحنه های ناجوری رو توصیف کرده بودن تو رمان ها.
این روزا دیگه همه دارن آموزش راه رفتن رو هم تصویری میزارن برای فروش باز این خوبه
تاثیرات دیدن اعدام برای آدم بزرگسالشم ایجاد مشکل میکنه دیگه اینا که بچه ن
شما که بازدیدت خوبه با این سایت کلیکی کار کردی؟ clix.irسیاوش کجایی پسر..کم پیدایی:android30:
سلام داداش..شما که بازدیدت خوبه با این سایت کلیکی کار کردی؟ clix.ir
یادمه اینو . دقیق ولی یادم نیست امضای کی بود ؟؟؟ محمد ؟یه پست اینستاگرامی بذارم فضای اینجا رو اینستایی کنم:general607:
من تبلیغاتشون مدتی داخل سایتام گذاشته بودم. ولی از دیروز کدهاشونو از سایت هام برداشتم. سوالی در موردش دارید؟کیا با نکست ادز کار می کنند؟
تو طلاهاست باید درخواست تمدید بصورت دستی تایید بشهدامینمو صبح توی طلا هاست تمدید کردم
هنوز که هنوز نه از نیک ایمیل اومده برای تمدید نه چیزی
:|
اینو از کجا پیدا کردی :general509::general210::general607:یه پست اینستاگرامی بذارم فضای اینجا رو اینستایی کنم:general607:
من توی یکی دوتا از سایتهام دارم استفاده میکنم.کیا با نکست ادز کار می کنند؟
از نظر اعتباری بخواهید سایتهای تبلیغاتی رو بخواهید رده بندی کنید نکست ادز رده چند میشه؟من تبلیغاتشون مدتی داخل سایتام گذاشته بودم. ولی از دیروز کدهاشونو از سایت هام برداشتم. سوالی در موردش دارید؟
از نظر اعتباری بخواهید سایتهای تبلیغاتی رو بخواهید رده بندی کنید نکست ادز رده چند میشه؟من توی یکی دوتا از سایتهام دارم استفاده میکنم.
از هیچ کدوم راضی نبودم. اینم الان هر کلیکو قکر کنم 20 تومن میده.از نظر اعتباری بخواهید سایتهای تبلیغاتی رو بخواهید رده بندی کنید نکست ادز رده چند میشه؟
از نظر اعتباری بخواهید سایتهای تبلیغاتی رو بخواهید رده بندی کنید نکست ادز رده چند میشه؟
بد ولی اگه بخواهید رده بندی کنید به نظرتون رتبه چندم داره؟ چقدر معتبر هست . به قول معروف در بدترین ها چه رده ای دارهاز هیچ کدوم راضی نبودم. اینم الان هر کلیکو قکر کنم 20 تومن میده.