بخوام حال و هوای جنوب رو توصیف کنم در این حد بده که یه شمالی بود اینجا کار میکرد زمستون بود میرفت زیر کولر میخوابید میگفت هوا گرمه !!هر اتک را بهر کاری ساخته اند خخخخخخخ
قطعا یه جنوبی الان بیاد سمت شمال کشور مریض میشه !! کلا سیستم بدن به مرور زمان خودشو وقف میده به محل زندگی
آما فرقش اینجاس که جنوبی ها زیر باد کولر گازی دارن حال میکنن ؛ ما اینجا کولر آبی داریم که اب توش بخار شده رسما روشن میکنیم انگار دستگاه بخوره :|||||||
بعد فیلتر شدن ایرونی حالا ببین یکی یکی این rss news هارو میبندن یا نه لامصب خیلی زیاد شده هر جا میری با این اسکریپت یه سایت را انداختن.
سلام
اینستاگرام تازه نصب کردم با عکس اپلود کردن مشکلی ندارم ولی وقتی فیلم اپلود میکنم اینجوری میشه کسی میدونه مشکل چیه؟
مشاهده پیوست 949576
منم خیلی وقته خبری ازش ندارم فکر کنم سایتشم جمع کرده.بله دقیقا همون کارش چیه الان؟
قوانین اصلا مشخص نیست الان هیچکس نمیدونه سایت اهنگ مجازه یا غیر مجاز بعضیا 70 ایرانن بعضیام همون اول فیلتر میشن ربطیم به مطالب نداره خیلی سلیقه ایی.بعضی وقتا فکر میکنم وب ایران داره به دست گوسفندا اداره میشه
اومدن درگاه های واسط رو فیلتر کردن که یه سر و سامونی بدن
الان هر روز سه تا درگاه واسط افتتاح میشه که نصفشون پول ملت رو بالا میکشن بی دردسر
شهمیرزاد یا سنگسر؟سرما یه چیز دیگست...
ما روستامون تو یکی از نقاط سردسیر استان سمنانه که اصالتا اونجایی هستیم...
تابستونا به عشق اینکه شب زیر پتو بخوابیم میریم هر ماه اونجا
زمستونا هم زیر کرسی باشی و ریزش برف تو حیاط رو تماشا کنی خیلی کیف میده:general504:
دلم میخواد زودتر زمستون بشه و چند بار دیگه زیر کرسی خوابیدنو تجربه کنم..خیلی فاز میده خداوکیلیاصن یه چیزی
الان داره تو تلویزیون در مورد pokemon go صحبت میکنهقوانین اصلا مشخص نیست الان هیشکی نمیدونه سایت اهنگ مجازه یا غیر مجاز بعضیا 70 ایرانن بعضیام همون اول فیلتر میشن ربطیم به مطالب نداره خیلی سلیقه ایی.
نه بابا..ما شرق سمنانیم.. منطقه شاهرود..شهمیرزاد یا سنگسر؟
زیرنویس شده براش؟مستند The Startup Kids 2012
پیشنهاد میکنم ببینیدش
فکر میکنی؟! شک نکن و مطمئن باش به همین شکلهبعضی وقتا فکر میکنم وب ایران داره به دست گوسفندا اداره میشه
اومدن درگاه های واسط رو فیلتر کردن که یه سر و سامونی بدن
الان هر روز سه تا درگاه واسط افتتاح میشه که نصفشون پول ملت رو بالا میکشن بی دردسر
ممنون ظاهرا رفته شرکت cod زده دی;منم خیلی وقته خبری ازش ندارم فکر کنم سایتشم جمع کرده.
یعنی آنتن وصل کنم درست میشه؟گیرنده دیجیتال گوشیت ایراد داره
یعنی آنتن وصل کنم درست میشه؟
از سقف باید بزنم یا هر جا باشه فرقی نمیکنه؟
اخطار حذفش از سایتای اندرویدی رو فرستادن...الان داره تو تلویزیون در مورد pokemon go صحبت میکنه
ولی سایت پوکیمون فیلتر هستش
خودش هم ایران رو تحریم کرده
یعنی سوسیس استاد علیرضا باقری دهنشون..مخصوص خودشونهاخطار حذفش از سایتای اندرویدی رو فرستادن...