سعید هستم از شهرستان چابهار
دقیقا نمیدونم چند ساله وبمستر هستم , ولی وبلاگنویسی رو خیلی دوست دارم و از خیلی وقت پیش تقریبا وبلاگی داشتم که جمله های کوتاهی که برام پیش میومد مینوشتم و الانم دوستانم تو فیسبوک این جملات رو میبینن که خیلی از پیج ها دارن ازش استفاده میکنن .
بعد از تجربه وبلاگنویسی همزمان با شهاب (مدیر موبفا) یه سایت کلیپ راه اندازی کردم , تقریبا میتونم بگم اولین سایت کلیپ ایران بود با نام ClipFa.Org که تنها چیزی که الان ازش دارم یه هدر از سایت هست که آخرین هدر سایت بود . که رنک 2 داشت و بازدید تقریبا خوبی داشت البته هاست نداشت و به بلاگفا وصل بود و قالب خیلی خوشگلی داشت که بعد ها اون قالب تو نت پخش شد , ولی متاسفانه بعدها دامین توسط هاستینگ دزدیده شد و ... , بعد از اون سایت های مثل Clipi.ir با همکاری شهاب راه اندازی کردیم که متاسفانه موفق نشدن .
بعد از اون چون به موسیقی علاقه داشتم (زیرزمینی) یه انجمن رپ تشکیل دادم که اولین و پربازدید ترین انجمن رپ فارسی بود که حتی خود رپرهای بزرگ هم عضو بودند هر هفته تو تهران میتینگ های میزاشتیم و بچه ها میومدن با هم کل کل میکردن حتی خیلی ها از جنوب به خاطر میتینگ میومدن تهران , مسابقات زیادی هم برگزار کردیم و در آمد خوبی هم داشت (خیلی ها همینجوری برا حمایت ازشون پول میریختن به حسابم و کلی حال میکردم :lol
بعد از 2 سال سایت خیلی خیلی شلوغ شده بود جوری که تعداد آنلاین هاش به همین پی تی هم میرسید :lol: متاسفانه یه چند تا رپر پول داده بودند به یه هکر و هر روز سایت هک میشد که بعد ها نتونستیم ادامه بدیم و سایت رو بستیم .
چند تا فیلم و عکس هم میزارم شاید براتون جالب باشه
اینم که فیلم هک شدن سایت هست که توسط هکر گرفته شده و کلی هم فحش تو این کلیپ به ما دادن :lol:
مشاهده پیوست 81346
بعد از این سایت با مجتبی ادمین رنکفا سایت افزایش بازدید به روش مشاهده رو افتتاح کردیم سایت اون رنکفا بود و مال من فارس رنک , با تبلیغات کم سایت بنده به 300 ایران تو کمتر از 2 هفته رسید و بازدید خوبی داشت , خرید بازدید هم بسیار عالی بود ولی بعد یکی از دوستام که گفتش من کلی رو سایت تفریحیم زحمت کشیدم , وقتی از سیستم فارس رنک استفاده کردم کل ایندکس هام پریده , سایت رو بعد از مدتی بستم . البته بعدش سایت پی سی رنک اومد و اسکریپتش پخش شد و تقریبا سایت ها از 3 تا به 30 تا رسید .
پلن های افزایش بازدید پولی زیادی داشتم تو سایت که پرفروش ترینش این بود که با 20 درصد تخفیف بود و تقریبا 12 تا از این پلن رو فروختم .
مشاهده پیوست 81351
سایت های دیگه ای هم داشتم مثل تک پاتوق و ... که زیاد مهم نبودن :lol:
البته در کنار این سایت ها یه سایت تفریحی , یه فروشگاه به علاوه یه سایت دیگه هم دارم که تازه افتتاح شده و از نظر خودم سایت های موفقی هستند و از گفتن آدرس معذورم .
چقدر طولانی شد , :lol: شرمنده دیگه !