وب مستری هیج / اینترنت میانگین 300دوستان بگید ماهیانه از اینترنت چندی در امد دارید
شما ماهی 3 تومن در نت درآمد دارید بعد سوال میپرسید که بیرون نت بهتره یا داخل نت؟ خوب فعالیت و تلاشتو توی همین نت بیشتر کن و برسونش به ماهی 7 یا 8 تومن.ماهیانه3میلیون
از ایشون بپرسید وضعش اینجا از همه بهتره!دوستان بگید ماهیانه از اینترنت چندی در امد دارید
مگه چند سالتون هست که باید خانوادتون در مورد بودن یا نبودن شما در نت تصمیم بگیرن؟!اخه دوست عزیز خانوادم موافق نیستن کار نت انجام بدم
ماشالله 17 میلیون تومن.
میگن درآمدو نگی بهتره ، من که هر وقت کسی پرسیده گفتم کمتر شده [emoji23]دوستان بگید ماهیانه از اینترنت چندی در امد دارید
نه به نظرم سنشو گفت 17 سال با درامد 3 میلیون ریالماشالله 17 میلیون تومن.
میگن درآمدو نگی بهتره ، من که هر وقت کسی پرسیده گفتم کمتر شده [emoji23]
-----------------------
RaymonWeb.com
ثبت دامنه : ir=4500,com=33000
Telegram: @Sibche2013
تو هر صفحه امضا فقط یه بار نمایش داده میشه:general511:اینا رو در امضاتون قرار بدید که هر دفعه کپی نکنید. برای راحتی خودتون عرض می کنم.
خب اینطوری هم بن میشن اگر قانون برای همه یکسان اجرا بشه البته :دیتو هر صفحه امضا فقط یه بار نمایش داده میشه:general511:
والا کپی نمیکنم که با اپ Taptalk پیام میدم توی پروفایل تنظیمه خودش اتو میزنه ، باید تو امضای پی تی بزارم این اپ اینطوریه
اینا رو در امضاتون قرار بدید که هر دفعه کپی نکنید. برای راحتی خودتون عرض می کنم.