کیزو چیه؟این کیزو چرا ارور میده؟
ادرس یه برنامه بهش دادم هنگید:general509:
کیزو چیه؟این کیزو چرا ارور میده؟
ادرس یه برنامه بهش دادم هنگید:general509:
چیز خوبی ست، به کار میادامضای احسان:android30:
http://kizo.ir/googleplay/
کیزو چیه؟
امان از اون یه نقطه که اگه نذاشته بودی الان بن ت کرده بودنامضای احسان:android30:
http://kizo.ir/googleplay/
خب چی باید بزنه بنده خدا :android06: محور سایتش راجب همین موضوعه دیگه :angrybirds2:ادمین این وبلاگ خجالت نمیکشه با این تیتر زدنش
مثلا شوهرم خیلی هاتهخب چی باید بزنه بنده خدا :android06: محور سایتش راجب همین موضوعه دیگه :angrybirds2:
یا کلاس تنظیم افتادم:android30:ادمین این وبلاگ خجالت نمیکشه با این تیتر زدنش
یه نفر داره با این وبلاگ کار میکنه ببینم میتونید اونم از راه به در کنید و در وبلاگشو تخته کنید :دیادمین این وبلاگ خجالت نمیکشه با این تیتر زدنش
در آینده میتونه جای سایت جهوانی رو بگیره :دیعجب داستان هایی میذاره
لینک
خوب الان چی باید مینوشت درست نوشته دیگه :دیمثلا شوهرم خیلی هاته
محور سایت :general304:
متولد 78 هست یعنی؟ادمینش داخل پی تی فعاله mohsen_najafi78
تگش کنیم؟
دقیقا چی رو میخوای تنظیم کنی؟متولد 78 هست یعنی؟
تگش کن زیارتش کنیم...یه کلاس تنظیم آنلاین واسمون بزاره شب جمعه نزدیکه:general304::general304::general304:
اتفاقا میخواستم بگم...اما میترسم..بندم کنن...این امتیازای بازارچم ب فنا برهدر آینده میتونه جای سایت جهوانی رو بگیره :دی
امیدوارم اون عدد 78 آخر یوزرش ربطی به سال تولدش نداشته باشه :android11:ادمینش داخل پی تی فعاله mohsen_najafi78
تگش کنیم؟
دقیقا چی رو میخوای تنظیم کنی؟
(@
ما فقط داریم شوخی میکنیم مشکلی با وبلاگ نداریمیه نفر داره با این وبلاگ کار میکنه ببینم میتونید اونم از راه به در کنید و در وبلاگشو تخته کنید :دی
در آینده میتونه جای سایت جهوانی رو بگیره :دی
خوب الان چی باید مینوشت درست نوشته دیگه :دی
این یکی داره یه خورده به ملت اطلاعات و مشاوره میده ، بیایید این یکی رو از راه به در نکنیم که از جای دیگه میزنه بیرونا
از قسمت نوشته ها بعد برچسب ها ، هر کدوم را نمی خوای پاک کنآقا بخوام یکسری از برچسب های ذخیره شده در وردپرس رو حذف کنم که موقع استفاده از برچسب های بیشتر استفاده شده شلوغ نشه چه کنم
ازشون هیچ استفاده ای نکردم موقع نصب و انتقال تم بوده میخوام پاکشون کنم
قدیما یه درس بود به اسم تنظیم خانواده و جمعیت 1 واحدی بود...کلا پیشگیری بود
الان کردنش دانش خانواده 2 واحدی ..کلا 180 درجه همه چیش برعکس شده