منظورت همون بنر و اینا بود؟ اتفاقا من دیشب بهش پیغام دادم و گفتن دیگه رایگان انجام نمیده.یه بنده خدایی اینجا داشت طراحی رایگان انجام میداد:general311:
هنوزم اینکارو میکنه؟:general705:
کارشون خوب هست.
این بود یوزرشون:
@mohammad619619
منظورت همون بنر و اینا بود؟ اتفاقا من دیشب بهش پیغام دادم و گفتن دیگه رایگان انجام نمیده.یه بنده خدایی اینجا داشت طراحی رایگان انجام میداد:general311:
اینکه شکی توش نیست. اونا بر اساس کد ملی استعلام میگرند(نیاز به انگشت نگاری نیست) پس هر پرونده ای حالا میخواد برا مهریه باشه یا اشتباه باشه یا هر چیز دیگه.احتمالا توی داداگاه یا دادسرا براش پرونده درست کردن. وگرنه فقط بازداشتگاه باشه مشکلی نداره.
یه بنده خدایی اینجا داشت طراحی رایگان انجام میداد:general311:
والا منم دنبال این داداش گلمون بودم:android13:منظورت همون بنر و اینا بود؟ اتفاقا من دیشب بهش پیغام دادم و گفتن دیگه رایگان انجام نمیده.
کارشون خوب هست.
این بود یوزرشون:
@mohammad619619
موضوعی که مد نظرت هست چیه؟یه بنده خدایی اینجا داشت طراحی رایگان انجام میداد:general311:
تو که ابر مایه داری! تو چرا دنباله رایگان هستی؟!والا منم دنبال این داداش گلمون بودم:android13:
میخواستم لوگوی سایتمو بزرگشو بزنه و ... مثلا عکس 500*500 درست کنه واسه عکس پروفایل و اینا (
:android04::android04:دادا بیا یه دوره رایگان دیگه بزار..دعات کنیم:android30:
بابا مگه چقدر از این سایت در میاریمتو که ابر مایه داری! تو چرا دنباله رایگان هستی؟!
اون مال دخترای قدیم بوده..ببینید مردم چه مشکلات دارن بعد بیاید اینجا از دست گوگل و فیلترینگ ناله کنید:android17:
حرف حقتو که ابر مایه داری! تو چرا دنباله رایگان هستی؟!
قبلا باید آشپزی یاد میداشتناون مال دخترای قدیم بوده..
الان سرور کانفیگ شده تحویل میدن موقع عروسی..
تازه اگه بخوایی مدیریت سرور هم انجام میدن با دایرکت ادمین رایگان
نظرات (۷۰۵) - نمایش (۳۷۰۸۸۸)ببینید مردم چه مشکلات دارن بعد بیاید اینجا از دست گوگل و فیلترینگ ناله کنید:android17:
خجالت بکش مرد حسابی.با اون وضعیتت دنبال کار رایگانیوالا منم دنبال این داداش گلمون بودم:android13:
میخواستم لوگوی سایتمو بزرگشو بزنه و ... مثلا عکس 500*500 درست کنه واسه عکس پروفایل و اینا (
:android04::android04:دادا بیا یه دوره رایگان دیگه بزار..دعات کنیم:android30:
لوگوموضوعی که مد نظرت هست چیه؟
اینجوری نگو میترسم ازشون:android35:اون مال دخترای قدیم بوده..
الان سرور کانفیگ شده تحویل میدن موقع عروسی..
تازه اگه بخوایی مدیریت سرور هم انجام میدن با دایرکت ادمین رایگان
این کیزو چرا ارور میده؟اینجوری نگو میترسم ازشون:android35:
الان اکثر ماشین ها رنگدارناینجوری نگو میترسم ازشون:android35:
تست کردم مشکلی نداشت . لینک رو بده . دارم یه سری اطلاعات انتقال میدم به هاست شاید از اون باشهاین کیزو چرا ارور میده؟
ادرس یه برنامه بهش دادم هنگید:general509:
همه فلاسفه از همینجا شروع کردن . البته منظورم کرسی شعر غیر مستقیمه نه وبمستری:android21:الان اکثر ماشین ها رنگدارن
حالا اگه صندوق عقب رنگ داشته باشه..میشه کاریش کرد...
اما ماشینایی که کاپوتشون رنگ داره..کلی افت قیمت داره..
باید قبل خرید (ازدواج) ببری کارشناسی رنگ (پزشک قانونی):general206::general206::general206:
حالم خوب نیس امروز.. زدم تو کار کرسی شعر های غیرمستقیم
الان دوباره تست کردم مشکلی نداشت:general601:تست کردم مشکلی نداشت . لینک رو بده . دارم یه سری اطلاعات انتقال میدم به هاست شاید از اون باشه
الان انتقال رو قطع کردم فقط برا سرویس دهی به تو:general504:الان دوباره تست کردم مشکلی نداشت:general601:
لوگو بلد نیستم، یعنی خوب نمیزنمخجالت بکش مرد حسابی.با اون وضعیتت دنبال کار رایگانی
لوگو