من معمولن با خودم مشورت میکنم نتیجه میگیرم من این کاره نیستم:general612:فقط میخوام بگم اگر ایده ای دارین و با کسی مشورت میکنید ناامیدتون کرد اصلا جدی نگیرید چون ممکنه شما چیزیو ببینین که اون نمیتونه درک کنه
این اپش تا اونجایی که دیدم ( نصب نکردم اندروید ندارم ) خیلی چیز ساده ایه که اگر فقط دانلود والپیپر هست خودتم میتونمی انجام بدی سورس های آماده زیادهطراحی سایت و ثبت دامنه حدودیش مشخصه و تو اینترنت کلی تعرفه هست
اما بابت اپلیکیشن چیزی نیست برای همین سوال کردم.
یه چیزی تو این مایه ها https://cafebazaar.ir/app/sina.apps.wallpaperhaa/?l=fa
اما حرفه ای تر و با گرافیک بهتر:general609:
خب اشتباه میکنی دیگه بیا پیش خودم همچین مشورت میدم که بری حال کنیمن معمولن با خودم مشورت میکنم نتیجه میگیرم من این کاره نیستم:general612:
نسخه دانلودی داره ؟ســلام،
دوستان اخیرا نرم افزاری رو طراحی کردیم،میخوایم واسش سایت طراحی کنیم و فروش اینترنتی نسخه های مختلفش رو بزاریم،اسکریپت واسه سایت چی پیشنهاد میدین ؟
نسخه دانلودی داره ؟
وردپرس + ووکامرس
خب اینو گفته ولی برای اونایی که تو سامانه جدید هم هستن اس دادن !!!!اتمام اعتبار سایت های ثبت نامی در نسخه قدیمی پایگاه ساماندهی
بدینوسیله به اطلاع کلیه مدیران تارنماهای اینترنتی می رساند که اعتبار ثبت نام سایتهایی که در نسخه قدیمی پایگاه ساماندهی به نشانی samandehi.ir ثبت نام کرده اند به پایان رسیده است و از این تاریخ از نظر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه صرفاً سایتهایی ثبت شده محسوب می شوند و از امتیازات سایتهای ثبت شده استفاده می کنند که در نسخه جدید این سایت ثبت نام کرده باشند.
نظر به اینکه از بیش از یک سال پیش در این خصوص اطلاع رسانی شده بود (و متن اطلاعیه کارگروه تعیین مصادیق بر ایمیل سایتهایی که در نسخه قدیمی ثبت نام کرده بودند ارسال شده بود) و با توجه به اینکه مهلت اعتبار ثبت نام در نسخه قدیمی از چند ماه پیش به پایان رسیده است لذا از این تاریخ نسخه قدیمی حذف شده و صرفاً نسخه جدید برای کسانی که تمایل به ثبت نام دارند قابل رویت است.
یکی از امتیازات سایتهایی که در پایگاه ساماندهی ثبت نام کرده اند این است که در صورتی که اشتباهاً یا ناخواسته محتوای مجرمانه ای را منتشر نمایند کارگروه تعیین مصادیق بجای اینکه سایت آنها را فیلتر نماید قبلاً به آنها تذکر ارسال می کند و صرفاً در صورت عدم توجه به تذکر سایت آنها فیلتر خواهد شد.
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
خب اگر میخوای بدی اختصاصی طراحی کنن که هیچیک نسخه رایگان داره که داخل سایت قرار میگیره به همراه توضیحات،آموزش،تصاویر و ...
بعد کاربر میتونه از طریق سایت سریال فعال سازی نسخه های مختلف رو آنلاین خریداری کنه.یه همچین چیزی لازم دارم.
ووکامرس سایت رو شبیه فروشگاه اینترنتی میکنه،من یه چیزی میخوام که چندتا صفحه شکیل شامل امکانات نرم افزار تصاویر ویدئو های آموزشی و ... باشه و در نهایت امکان ثبت سفارش و خرید انلاین هم فراهم باشه.فکر کنم باید بدم طراحی کنن واسم همچین چیزی رو.
خب اگر میخوای بدی اختصاصی طراحی کنن که هیچ
اما چیزی که میخوای با وردپرس به راحتی شدنیه سایتت رو میسازی حالا هر صفحه ای که میخوای و توضیحات و اسکرین و ....
قسمت ثبت سفارشش رو با ووکامرس اوکی کن یا افزونه های ثبت نام دیگه که هزاران افزنه پیدا میکنی
خوبی وردپرس هم همینه که به راحتی میتونی شخصی سازی کنی !
اگه ؟!نه اگه چیزی که میخوام با وردپرس دربیاد که خیلی هم عالیه،پیشنهاد خیلی خوبی دادین،ممنون
کجاست سامانه جدید ؟خب اینو گفته ولی برای اونایی که تو سامانه جدید هم هستن اس دادن !!!!
یکی نیست بگه به اونجای ... خندیدی :|یکی از امتیازات سایتهایی که در پایگاه ساماندهی ثبت نام کرده اند این است که در صورتی که اشتباهاً یا ناخواسته محتوای مجرمانه ای را منتشر نمایند کارگروه تعیین مصادیق بجای اینکه سایت آنها را فیلتر نماید قبلاً به آنها تذکر ارسال می کند و صرفاً در صورت عدم توجه به تذکر سایت آنها فیلتر خواهد شد.
Sent from my SM-G928C using Tapatalk
کلا انجمن تا نیاز ایجاد نکنه کسی عضو و یا فعالیت نمیکنه با تبلیغ فقط پولتو دور میریزی. همین پول رو بده چند نویسنده بیان سوالات بی پاسخ وبمسترهای انجمن های دور و بر رو با سرچ پیدا و در قالب سوال جواب در انجمنتون بزارند کم کم سروکلشون پیدا میشهدوستان سایت یک ابزار برای تبلیغات بنری خوبه ؟ کسی تجربه و بازدهی داشته از این سایت ؟
تبلیغ برای انجمن وبلاگ نویسی رو تو چه سایت هایی پیشنهاد میدید ؟
internet.irکجاست سامانه جدید ؟
وقتی اینو میزنی : samandehi.ir دو تا گزینه داره سامانه قدیمی و جدید ، جدید همونیه که اشاره کرده باید ثبت نام کنی قدیمی هم اونیه که دیگه بدرد نمیخوره ( ولی اینا امروز برای اونایی که جزو جدید هم هستن اس دادن !!!!)کجاست سامانه جدید ؟
الان جواب نمیدن تو همون ساعات مثلا اداری زنگ بزنی اوکی میشهتلفن ثابتمون قطعه در حال حاظر چکار کنم باید تایید شه تا دامین هامو ثبت کنم تو ساماندهی :-(