vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
اگر خودتون توی ایرنیک nic.ir ثبت نام کردین دامنه رو براحتی میتونید انتقال بدین و تمدید کنید در صورت تمایل با هزینه تمدید سالیانه ۴۵۰۰ تومن در خدمتیم, تلگرام یا پ.خ پیام بدین راهنماییتون کنیم
داداش اول باید ببینی که دامنه رو با هندل شما ثبت کرده یا نه.
یعنی این که شما اول رفتی nic.ir ثبت نام کردی و بعد از گرفتن شناسه هندل، اونو دادی به شرکت و هاست دامنه رو به اسم شما و هندل شما ثبت کرده و شما می تونید بعد از وارد شدن به nic.ir دامنه رو در پنل خودتون ببینید.
اگر این طور است که کاری نداره می ری به یه شرکت دیگه می گید براحتی با تغییر تنظیمات در پنلتون در nic.ir ، اون شرکت جدید می تونه براتون تمدید کنه.
ولی اگر این طور نیست که باید اول در nic.ir ثبت نام کنید و شناسه هندل بگیرید و بعد از شرکت هاست فعلی بخواهید دامنه ها رو به هندل شما منتقل کنه و بعد از انجام این کار مراحل حالت اول که گفتن رو طی کنید...
رابط مالی دامنه را از شرکت جدید دریافت کرده و در تنظیمات دامین وارد کنید. سپس میتونید از طریق شرکت جدید دامین مورد نظر را ثبت کنید
متشکرم از پاسختون
مشکل اینه که پنل نیک رو شرکت نماینده ایجاد کرده و پاسخ محرمانه مزخرف نیک و پسورد رو ندارم
پشتیبانی نیک صحبت کردم افتضاح هر بار چند دقیقه میکشه جواب بده میگم میخوام با نماینده دیگه تمدید کنم میگه منم گفتم میتونید با همون نماینده قبلی تمدید کنید :general509:
یه فرم های مزخرفی فرستاد آخر که اصلا حال کاغذ بازی ندارم :general702: