تایید پست فعال کنم باید هر روز چک کنم پست ها رو ، خیلی وقت گیره !
اگه بشه فیلتری فعال کرد که از ارسال پست کلا جلوگیری کنه خوب میشه ، فکر نکنم چنین چیزی باشه
خب تایید پست رو ول کن دردسر زیاد داره
فیلتر هم انجمنت چیه ؟ اگه وی بی هستی که پره یادمه تو پرشینه اسکریپت نصبش کرده بود محمد تو مدیریت محدوده آی پی اسپمرو میدادی اگر اون طرفا بود یا بن میکرد یا تایید میخواست یا ....
یه کم فقط باید حوصله کنی ببینی کدوم روشو میخوای بری دنبالش 100% قبل تو خیلیا این مشکلو داشتن و راه حل های زیادی ارائه شده
یه نکته خیلی دردناک :
حدود چند ماه پیش یه بنده خدایی اینجا پیشنهاد داد برای ساخت بازی و ارائه اون تو بازار و ...
ایدشو داد این بود که با gps داخل مترو یا قسمت هایی از شهرو تمیز کنیم ( زباله هایی که ریخته تو خیابون یا مکان های تفریحی )
و هرکسی سر ماه زباله بیشتری از شهر جمع کرد بدون قرعه کشی جایزه بدیم این طرح هم فرهنگ مردمو بالا میبره هم حمایت میشه از طرف دولت
بهش گفتم والا ایدت تو ایران جواب نمیده و نمیتونم وقت بزارم و انجامش بدم خلاصه کار اوکی نشد اونم ناامید معلوم نیست چیکار کرد
الآن که پوکمون رو میبینم اینطوری دنیارو تغییر داد تازه میفهمم چقدر استعداد تو ایران هست که همینطوری نابود میشه به خاطر نا آگاهی و حمایت نشدن از طرف مسئولین
ایده این دوستمون فوق العاده بود که سد هیچو پوچ نابود شد و به جایی نرسید ...
فقط میخوام بگم اگر ایده ای دارین و با کسی مشورت میکنید ناامیدتون کرد اصلا جدی نگیرید چون ممکنه شما چیزیو ببینین که اون نمیتونه درک کنه
برین دنبال چیزی که تو ذهن دارین و هیچوقت تسلیم نشین