دوتا خط داری توی گوشیت؟دوستان چطوری میشه 2 تا تلگرام رو یه گوشی نصب کرد؟
میتونی نسخه های غیر رسمی رو همراه با تلگرام اصلی نصب کنیدوستان چطوری میشه 2 تا تلگرام رو یه گوشی نصب کرد؟
دوستان های وبی
شما هم مثل من نتتون داغونه؟ / اینترانت با اینترنت 512 کیلوبیتی؟!(دانلود زیر 50 اکثر مواقع)
:general502::general502::general502::general502::general502:
واقعا متاسف شدم تو این هفته اخیر
یه شرکت به این سرعت :general502: به هرچی تو این چند سال ساخت؟!
پشتیبان میگه دانلود از p30 دانلود بکنید سرعتش خوبه!!!!!!! ( که به جون خودش اونم همین وضعیته!)
بعد از دانلود 100 مگ سرعت میشه 10 کیلوبایت
@hady1364
کدوم هاستای خارجی پیشنهاد میکنید؟
من قبلا با بعضیا کار کردم - 90% موارد مشکل پرداخت و / یا مشکل ترحیم! رو داشتم باهاشون
برنامه ى هست كه شماره فيك بده؟تلگرام پلاس نصب کن یا باید دوتا خط داشته باشی یا از شماره مجازی استفاده کنی که البته زیاد خوب نیست.
تو ایران پهنای باند آپلودی( به عبارتی دانلود توسط کاربران شما) رایگانه و هرچی بیشتر باشه جایزه هم بهتون میدنمن چنتا سایت تجاری با بازدید کم رو هاست خارجی آپ دارم چند ساله پشتیبانی و همه چی عالیه
حالا یه سایت پربازدید اول راه میخام را بندازم دنبال هاست داخلی ام ولی به این نتیجه رسیدم این قیمتی که این چند سال به هاست خارجی میدادم واقعا مفته
هاست من الان ifastnet.com هست همون هاست بایت سابق
ماهی 12 دلار میدم 5 گیگ فضا 250 گیگ پهناباند و 4 اد دامین 4 تا sql که واقعا مفته نسبت به هاستا داخلی
البته اون 12 دلار مال پنل قدیمی ها هست الان بخام پنل جدید تهیه کنم میشه 18 دلار
حالا میخام ببینم سرعت خارجی با هاست داخلی واقعا فرق داره یعنی ارزش داره هاست داخلی تهیه کنم؟
سایتهای همکار؟!متاسفم برای وبسایتهای همکار که رقابت سالم را با ddos پاسخ میدن!
اینکار خیلی ساده هست ، کافیه یک Overlay ایجاد کنی ، بعد یک یک تصویر ، بلاک یا هر چیزی که میخواهی نشون داده بشه ، بهش اضافه میکنی .
برای بسته شدن اش هم کافیه برای رویداد کلیک اون Overlay یک تابع تعریف کنی که پنهان اش کنه.
برای اذیت نشدن کاربرها میتونی یک کوکی هم براش تعریف کنی که ، تا برای هر کاربر فقط یکبار نشون داده بشه.
اینجا یک نمونه خیلی ساده براتون ایجاد کردم.
پیش نمایش : https://codepen.io/aalireza439/full/ZOqQQr/
کدش : https://codepen.io/aalireza439/pen/ZOqQQr
بنده هم نخواستم نام ببرم و نامش تقریبا برای همه مشخص هست!سایتهای همکار؟!
تا اونجا که میدونم کار یک نفر بیشتر نیست تهش دو نفر که نام هم نخواهم برد
متاسف بودن سودی نداره هرچه سریعتر یک آی پی دیگه تهیه کنید و پشت یک سی دی ان برا حفاظت از دی داس برید.
http://www.toptenreviews.com/business/internet/best-ddos-protection-services/
قبلا در موردش توضیح دادم@aalireza439 @EmpireWorld @l3est
دوستان، چطور میشه به صورت آنلاین یک ویدیو رو پخش مستقیم کرد؟
مثلا من اینجا فیلم برداری کنم و همزمان هم بشه جای دیگه پخش کرد.
یه مراسمی در پیش داریم، میخواییم اون مراسم رو به صورت آنلاین تحت پوشش بدیم که بقیه بتونن به صورت آنلاین تو کشور مشاهده کنن.
(دستگاه خاص، نرم افزار خاص، یا ... اگر نیاز هستش ممنون میشم توضیحاتی رو ارائه بدین)
گفتم باید از کوکی استفاده کنی .ممنون دوست عزیز
فقط چطوری می تونم طوری تنظیم کنم که روزانه برای هر ای پی یکبار بالا بیاد ؟
مراحل تایید که اتوماتیک هستیک هفته سایتمو ثبت کردم توی ساماندهی جدید
ولی نه تیکتمو جواب دادن
نه سایت ها را تایید :|
مشکل منو کسی داره؟؟؟
برا ما که اینطوری نیستمراحل تایید که اتوماتیک هست
تایید دستی می کنن مگه؟
برای من که 5 دقیقه ایی تایید شد همه چی
اون کدی که به ایمیلت رومیفرستن بزاری همون لحظه تایید میشه.یک هفته سایتمو ثبت کردم توی ساماندهی جدید
ولی نه تیکتمو جواب دادن
نه سایت ها را تایید :|
مشکل منو کسی داره؟؟؟
برای دریافت لوگو ، طولانی هست و تایید دستی...مراحل تایید که اتوماتیک هست
تایید دستی می کنن مگه؟
برای من که 5 دقیقه ایی تایید شد همه چی
شما فکر کنم از بنده یک سوالی کرده بودید چند پست قبلاون کدی که به ایمیلت رومیفرستن بزاری همون لحظه تایید میشه.