عرض کردم شما سبد خرید ساده هم دارد که بشه برای فروشگاه اینترنتی استفاده کرد؟شما فکر کنم از بنده یک سوالی کرده بودید چند پست قبل
اینقدر پیغام خصوصی ها و اطلاعیه ها زیاده که از دستش دادم...
عرض کردم شما سبد خرید ساده هم دارد که بشه برای فروشگاه اینترنتی استفاده کرد؟شما فکر کنم از بنده یک سوالی کرده بودید چند پست قبل
اینقدر پیغام خصوصی ها و اطلاعیه ها زیاده که از دستش دادم...
منظور شما سرویس خرید پستی که نیست؟عرض کردم شما سبد خرید ساده هم دارد که بشه برای فروشگاه اینترنتی استفاده کرد؟
یه چیزی مثل سایت بازپرداخت (نمیدونم شما قبلا دیده بودین یا نه). الان فیلتر شده.منظور شما سرویس خرید پستی که نیست؟
نمونه چنین چیزی در وبسایت درگاه دیگری وجود دارد؟
اگر نمونه و مورد خاصی هست لینکش را ارسال بفرمایید و یا توضیح بیشتری دهید، بررسی و بعد از تایید پیاده سازی می شود
ضمن اینکه تعداد پلاگین برای فروشگاه سازها زیاد هستند میتونید از پلاگینهای پردانو هم استفاده کنید
اون مورد دیده بودم. امکان پیاده سازیش بسیار راحت هست، ولی یکسری مشکلات بعد از اون داره (عدم ارائه محصول، شکایت خریدار و ...) که فعلا دست نگه داشتیم و ارئه ندادیمیه چیزی مثل سایت بازپرداخت (نمیدونم شما قبلا دیده بودین یا نه). الان فیلتر شده.
این عدم ارائه محصول یا شکایت خریدار ممکنه توی هر موردی رخ بده. و فقط مختص فروشگاه اینترنتی نمیشه.اون مورد دیده بودم. امکان پیاده سازیش بسیار راحت هست، ولی یکسری مشکلات بعد از اون داره (عدم ارائه محصول، شکایت خریدار و ...) که فعلا دست نگه داشتیم و ارئه ندادیم
اما یک سرویس جایگزین در آینده نزدیک ارائه میدیم
اتفاقا من همین دیروز و امروز تیکت داشتم و جواب هم دادندیک هفته سایتمو ثبت کردم توی ساماندهی جدید
ولی نه تیکتمو جواب دادن
نه سایت ها را تایید :|
مشکل منو کسی داره؟؟؟
با فروشگاه های اینترنتی کار میکنیم و استقبال هم میکنیم. اما اینکه خودمان قرار باشه سرویس فروشگاه دهی داشته باشیم قضیه اش فرق میکنه. شاید بنده در ابتدا متوجه منظورتون نشدماین عدم ارائه محصول یا شکایت خریدار ممکنه توی هر موردی رخ بده. و فقط مختص فروشگاه اینترنتی نمیشه.
یعنی کلا شما با فروشگاه اینترنتی کار نمیکنید؟
نه با ایران مشکلی ندارن ولی خب هاست های خارجی بهتری وجود داره. تنها خوبی ifastnet اینه که از Let's Encrypt پشتیبانی می کنه و شما بدون دردسر و با دو سه کلیک می تونین نسخه https سایتتون رو راه اندازی کنین. به کپی رایت گیر میدن، اکثر هاست های خارجی چون از دیتاسنتر سرورشون رو مسدود می کنن روی این مورد حساس هستناین سایت ifastnet با سایت های ایرانی و فارسی مشکلی نداره؟؟ کپی رایت چی؟
strarwebhosting هاستینگ خوبی هست. البته خودش ریسلر یه شرکت انگلیسی هست ولی از نظر پشتیبانی از اون شرکت بهتره. کد تخفیف دایمی 45% هم داره، اگه خواستین بگین تا بهتون بدم. خوبیش اینه که نیم سروری که بهتون میده از دامین privatenameserver هست و باهاش نمیشه هاستینگتون رو پیدا کرد. از چند تا لوکشین هم بهتون هاست میده که می تونین سنگاپور رو انتخاب کنین که به ایران نزدیکتره.دوستان های وبی
شما هم مثل من نتتون داغونه؟ / اینترانت با اینترنت 512 کیلوبیتی؟!(دانلود زیر 50 اکثر مواقع)
:general502::general502::general502::general502::general502:
واقعا متاسف شدم تو این هفته اخیر
یه شرکت به این سرعت :general502: به هرچی تو این چند سال ساخت؟!
پشتیبان میگه دانلود از p30 دانلود بکنید سرعتش خوبه!!!!!!! ( که به جون خودش اونم همین وضعیته!)
بعد از دانلود 100 مگ سرعت میشه 10 کیلوبایت
@hady1364
کدوم هاستای خارجی پیشنهاد میکنید؟
من قبلا با بعضیا کار کردم - 90% موارد مشکل پرداخت و / یا مشکل ترحیم! رو داشتم باهاشون
احتمالا باید مجوز رسانه بر خط بگیرید.من یه سیستم فروش فایل دارم که میخوام واسش درگاه بگیرم و قبل اون باید نماد بگیرم
چک لیستی بهمون دادند با 16 مورد که باید انجام بشه , تمام موارد رو تایید کردن جز مورد شماره 2 یعنی مجوز کسب و کار
طبق توضیحات کارشناس مربوطه باید از وزارت ارشاد مجوز بگیریم
میشه راهنمایی کنید به چه صورت باید انجام بدیم این کار رو؟
ثبت ساماندهی کفایته؟ لوگو؟ یا ؟
چون فروش گوشی ندارید بخش زیر مرتبط به شماستاقا من برای فروش برد و باطری و قوطی ایفون 5 باید تو کدوم قسمت تاپیک بزنم ؟
فعلا درگاه واسط داریماحتمالا باید مجوز رسانه بر خط بگیرید.
بهتره برای موضوع دیگه ای فعلا نماد بگیرید مثل فروش شارژ
چون مجوز رسانه بر خط خودش 6 ماه دوندگی داره و از کسب و کار باز میمونید حداقل با اینکار میتونید درگاه بگیرید.
بله خودشون بهتون میگن. و ارجاع میشید به لینک زیرفعلا درگاه واسط داریم
برای مجوز رسانه بر خط چه کاری باید انجام بشه؟
پاسخ تیکت از طرف ساماندهی :درخواست لوگو دهید تا بررسی و موارد به شما اعلام خواهد شد
جواب دادن از منم امروزاتفاقا من همین دیروز و امروز تیکت داشتم و جواب هم دادند
سلام بچه ها یکی کد پاپ آپ مخصوص تلگرام رو داره ؟ میخام برای هر آیپی فقط یکبار باز بشه
اکثر سایتارو چک کردم هر کدوم یه ایرادی دارن :| این اخریه فقط تلگرام رو ران میکنه ولی تو کانال نمیره !! واسه هر آیپی هم فقط 1 بار نیست .
ممنون میشم کمک کنید خیلی تو فکرشم میخام بنرای تلگرام رو کلا بردارم .
کد:<script type="text/javascript"> var protoUrl = "tg:\/\/join?invite=http://telegram.me/joinchat/BhWwawLWzMvJwAm9RnfSbg"; if (false) { var iframeContEl = document.getElementById('tgme_frame_cont') || document.body; var iframeEl = document.createElement('iframe'); iframeContEl.appendChild(iframeEl); var pageHidden = false; window.addEventListener('pagehide', function () { pageHidden = true; }, false); window.addEventListener('blur', function () { pageHidden = true; }, false); if (iframeEl !== null) { iframeEl.src = protoUrl; } setTimeout(function() { if (!pageHidden) { window.location = protoUrl; } }, 2000); } else if (protoUrl) { setTimeout(function() { window.location = protoUrl; }, 100); } </script>