اییییییییییفتیضاحه به جاش یه سریال خارجی دان کنیداسپرین انگار قشنگه تعریف زیاد شنیدم ازش
@Ehsan_king99
@amir7310
این تبلیغات پاپ آپ درآمدش چطوره ؟ الان همه مرورگرها پاپ بلوک دارن از صبح 2.5k بازدید فقط 6 تا باز شده روش خاصی داره دوستان استفاده میکنن ؟
این پاپ کده معتبر هست ؟
کسی چنین سایتی سراغ نداشت؟دوستان یه سایت به بنده معرفی کنید که تبلیغات کلیک باشه و پاپ اپ نباشه..
دوم اینکه تو تصفیه حساب به موقعه باشه..
سوم اینکه به سایت معتبر باشه؟
یه سوال دیگه داشتم ...
ایا پاپ کده چنین چیزی داره که تبلیغات به صورت بنر باشه و پاپ اپ نباشه ؟
باتشکر...
چه اسکریپتی میخوای؟؟:general609:الان خرید فروش اسکریپت سایت اتوماتیک (هر نوع اسکریپتی) تو پی تی ممنوع ؟ میتونم به عنوان خریدار تاپیک بزنم ؟
یه علیرضا نامی اهل گرگان بود دنبال سرمایه ( یا پیش فروش دقیقا یادم نیست ) همچین اسکریپتی بود یوزرش چیه ؟
دروغ چرا ..همین حدودای 1 تومن درمیارم از پاپ آپ..(طرف میاد رایگان پست های دسته اول رو رایگان میخونه..نمیخواد حالا یه پنجره واسش باز بشه؟ هووووم؟نهههههههههه؟)...ولی خداشاهده که همشو خرج نویسنده و سرور سایت میکنم..:general307:اها پ ماهی یه تومن فقط از پاپ اپ در میاری:general304::general304::general304::general304::general304:
همش کشکه...کل سایت های ایتی دارن خودشونو میکشن ک اینا همش الکی هست و دارن از پایین بودن سطح آگاهی افراد استفاده میکنن..فقط سودجویی هستشدوستان برنامه هک تلگرام رو کسی داره؟
جواب می ده ؟ یعنی چت های طرف مقابل رو نشون می ده؟ یا همش کشکه؟
یک نمونه هک بود که میشد با اون روی مرورگر سیستم تلگرام طرف رو لود کرد البته اگر پسورد دوم قرار نداده بوددوستان برنامه هک تلگرام رو کسی داره؟
جواب می ده ؟ یعنی چت های طرف مقابل رو نشون می ده؟ یا همش کشکه؟
موبایل کمک چطوری پول میده؟دروغ چرا ..همین حدودای 1 تومن درمیارم از پاپ آپ..(طرف میاد رایگان پست های دسته اول رو رایگان میخونه..نمیخواد حالا یه پنجره واسش باز بشه؟ هووووم؟نهههههههههه؟)...ولی خداشاهده که همشو خرج نویسنده و سرور سایت میکنم..:general307:
فقط پول بنر ها، پست ثابت، موبایل کمک، بک لینک،ریپورتاژ رو خودم میگیرم:general711::general711::general404::general404::general404::general304::general304::general304:
همش کشکه...کل سایت های ایتی دارن خودشونو میکشن ک اینا همش الکی هست و دارن از پایین بودن سطح آگاهی افراد استفاده میکنن..فقط سودجویی هستش
پایین پست را اجاره کرده..موبایل کمک چطوری پول میده؟
از پست ثابت جدا کردی فکر کردم یه راه درآمدی جداست.پایین پست را اجاره کرده..
نوشته اگه سوالی در مورد این موضوع دارید با این شماره تماس بگیرید..
تمامی سایت های اندروید و موبایلی قرار دادند
خب پست ثابت جدا هست..از پست ثابت جدا کردی فکر کردم یه راه درآمدی جداست.
یه لیست از اسکریپ هات بفرست.چه اسکریپتی میخوای؟؟:general609:
اسکریپت موزیک + تکست موزیک پست میکنه موجوده . تگ میزنه . اپلود عکس و..
تاحالا نفروختم برا خودم استفاده میکنم . خواستی پیام بده