شما کامل نخوندی شماره سومی :یکبار منبع رو قرار داد (اونم چون داره دروغ میگه) چرا درباره استاکسنت حرفی نزده!!!
جدی؟عجب....
طرف تیمش میبازه ، هوادار رقیب رو 2 هفته بن می کنه !
پست که میدی یاد این جمله میوفتم : آی آزادی چه بی تضمینیعجب....
بله.جدی؟
پس بن بودین علتش این بود؟
خوش اومدی داداش:general504:عجب....
امروز فولاد میبرد ، یکماه ته جدول میپوسیدن :دیخوش اومدی داداش:general504:
ولشون کن..مهم اینه که ما الان صدر جدولیم و اونا قعر و رده 15 ام:general112::general310::general310::general310:
آقا من استقلالی هستمم میرم ریپورت میدما :general106::general106::general106:امروز فولاد میبرد ، یکماه ته جدول میپوسیدن :دی
الان میان اینجا هم بنمون می کنن.
چه خبر؟ اسپورتیج رو خریدی؟
بعضی وقتا هم مدیر پرسپولیسی آنلاینه :general705:آقا من استقلالی هستمم میرم ریپورت میدما :general106::general106::general106:
خوش اومدی داداش:general504:
ولشون کن..مهم اینه که ما الان صدر جدولیم و اونا قعر و رده 15 ام:general112::general310::general310::general310:
ایول ..زدی به هدف...من همش بازی فولاد رو چک میکردم..ولی همون مساوی هم خوب بود..هم امتیاز فولاد با 1 اختلاف تفاضل گل...اس -2 هست و فولاد -3...یعنی رقابت قعر جدول خیلی حساسهامروز فولاد میبرد ، یکماه ته جدول میپوسیدن :دی
الان میان اینجا هم بنمون می کنن.
چه خبر؟ اسپورتیج رو خریدی؟
سایت تو دست من بود کلیه تبلیغات رو حذف میکردم پلن درامد زایی جدیدی برا سایت تعریف میکردم حداقل ماهی ده تومن کاسب می شدم از راه مجاز البته
دلم نمیاد اینکارو کنم...
فکر میکنم ی جورایی پولش درست نیست..
خدمات رایگان بهتره..هم من سود میکنم...هم کاربر..هم تبلیغ دهنده..هر سه راضی هستیم
من دو تابعیتی ام :general601:بعضی وقتا هم مدیر پرسپولیسی آنلاینه :general705:
پارسال که ته جدول بودین که چیز دیگه میگفتین دی:خوش اومدی داداش:general504:
والا پارسال رتبمون از اس بالا تر شد آخر فصلپارسال که ته جدول بودین که چیز دیگه میگفتین دی:
نخیر ، تو یک اپورسیونیست هستی:general710::general711:من دو تابعیتی ام :general601:
اگه جسارت نیست میشه بگید با چه تعرفه ای تبلیغ سایتتون رو گرفته؟؟پایین پست را اجاره کرده..
نوشته اگه سوالی در مورد این موضوع دارید با این شماره تماس بگیرید..
تمامی سایت های اندروید و موبایلی قرار دادند