واقعا شاهکاره این های وب کیفیت و کمیت بیداد میکنه ... :general208::general208_Oهای وب 1 گیگ به مناسبت اولین مدال طلا هدیه داده.
واقعا شاهکاره این های وب کیفیت و کمیت بیداد میکنه ... :general208::general208_Oهای وب 1 گیگ به مناسبت اولین مدال طلا هدیه داده.
اگه بازدیدت کم هست ممکنه یکسال طول بکشه تا به سقف واریز برسی!الان به نظرت صبا ویژن بهتر نیست؟ فقط سقف پولی بالاس؟ درسته؟
به نظر شما ای نتورک شمارش بهتری داره یا صباویژن؟اگه بازدیدت کم هست ممکنه یکسال طول بکشه تا به سقف واریز برسی!
های وباینترنت برای شرکتمون از کوجا بگیریم
اقا این سرویس ارزان المان ابریه؟ اخه مقدار سی پی و رمو دقیقا مشخص کردیوبلاگ ایشونو بخونید.
قطعا خوشتون میاد.
انتورک رو هیچ نظری نمیدم چون بعد از چند سال کار کردن باهاشون یهو پول بنده رو واریز نکردن و پول رو بلوکه کردن!به نظر شما ای نتورک شمارش بهتری داره یا صباویژن؟
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
بیا دست ما رو هم بگیر :|اینترنت برای شرکتمون از کوجا بگیریم
ممنون....انتورک رو هیچ نظری نمیدم چون بعد از چند سال کار کردن باهاشون یهو پول بنده رو واریز نکردن و پول رو بلوکه کردن!
صبا ویژن خوبه اما همونطوری که گفتم به درد سایتهای معمولی نمیخوره چون باید ماهها به انتظار بشینن تا به سقف واریز برسند.
دادش تو css باید براش طول و عرض در نظر بگیریسلام دوستان میخواستم تصاویر شاخصم یه اندازه خاص داشته باشه باید چکار کنم؟
الان اینشکلیه ... خیلی بهم ریختس
خواستی ادرس سایتو خصوصی بده اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشمسلام دوستان میخواستم تصاویر شاخصم یه اندازه خاص داشته باشه باید چکار کنم؟
الان اینشکلیه ... خیلی بهم ریختس
خوب چجوری چه کدی رو باید کجا قرار بدم میشه بیشتر توضیح بدید؟دادش تو css باید براش طول و عرض در نظر بگیری
من الان کدو برات نوشتم بیا خصوصی بگم کجا بذارخوب چجوری چه کدی رو باید کجا قرار بدم میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلامبهترین انجمن ساز رایگان درحال حاضر چه می باشد؟
ایا زنفور رایگان می باشد؟
خیر.اقا این سرویس ارزان المان ابریه؟ اخه مقدار سی پی و رمو دقیقا مشخص کردی
ایسلند کیفیتش به hetzner آلمان و ovh فرانسه چطوریه؟ من توی ایران کمتر هاستی دیدم که سرور در ایسلند بفروشه.خیر.
مشخص شدن مقدار سی پی یو و رم و.... به دلیل استفاده از کلودلینوکس می باشد.
در سرورهای ایسلند به دلیل جدا بودن سرور دیتابیس مصرف دیتابیس سایتها عملا محاسبه نمیشه و منابعی در حدود همون منابع اصلی در سرور دیتابیس به سایت تعلق میگیره که در عمل حدود دو برابر منابع خریداری شده به کاربر تعلق میگیره
بستگی داره به نوع فعالیت اون سایت@starshop
داداش واسه برند سازی یک سایت چ روشی را پیشنهاد میدی؟
1- خرید کمپین بنری در شبکه های تبلیغاتی
2- خرید پاپ آپ
3- اشتراک پست ها در شبکه های مجازی و سایت و انجمن های مرتبط
4- همه ی موارد بالا
5- هیچکدام
6- مورد 1 و 2
7- پیشنهاد شما؟
پارتنر اختصاصی دیتاسنتر ورنی گلوبال ایسلند هستیم.ایسلند کیفیتش به hetzner آلمان و ovh فرانسه چطوریه؟ من توی ایران کمتر هاستی دیدم که سرور در ایسلند بفروشه.