مصرف سایت شما بیش از حد بوده و برای همین منابع هاست دچار محدودیت شدنسلام دوستان مشکل بنده ضروری هست هر میتونه کمک کنه
وقتی وارد یکی از دامنه هام میشم این ارور رو میده
Resource temporarily unavailable
مشکل چیه
چی شد هاست پیدا نکردی؟م
مصرف سایت شما بیش از حد بوده و برای همین منابع هاست دچار محدودیت شدن
باید به هاستینگ تیکت بزنید و علت مصرف زیاد رو ازشون بپرسید
خوبه که! روزی 1000 تا پست اینجا بدی روزی 3 تا 4 هزار تا به بازدید سایتت اضافه میشه و کلی هم در الکسا رشد میکنی و در نتیجه درآمدت هم بیشتر میشه.یه پست اینجا میدم...سه تا بازدید از internet.ir میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان میدونید دلیلش چیه؟
م
مصرف سایت شما بیش از حد بوده و برای همین منابع هاست دچار محدودیت شدن
باید به هاستینگ تیکت بزنید و علت مصرف زیاد رو ازشون بپرسید
بدک هم نیستخوبه که! روزی 1000 تا پست اینجا بدی روزی 3 تا 4 هزار تا به بازدید سایتت اضافه میشه و کلی هم در الکسا رشد میکنی و در نتیجه درآمدت هم بیشتر میشه.
کو کجاست من که تا حالا ندیدمآقا تبریک..دومین طلا رو هم گرفتیم:general504::general504::general504::general504::general504:
فعلا با یه هاستینگ به توافق رسیدم تا ببینم دوباره چه مشکلی میخواد پیش بیادچی شد هاست پیدا نکردی؟
آره فیلتر نیسسسسستتبلیغات گوگل کی از فیلتر درومد ؟؟؟
مشاهده پیوست 954772
تازه متوجه شدی؟تبلیغات گوگل کی از فیلتر درومد ؟؟؟
مشاهده پیوست 954772
سهم شریک رو در منابع و در قیمت بفرستدوستان یک سرور اختصاصی از ovh دارم
cpu: Xeon w3520
hdd: 2tb
Ram: 32gb
nginx + php 7 سرور شدیدا بهینه شده و در نوع خودش از بهترین هاست =))
پرت ۲۵۰ مگابیت و ترافیک نامحدود
از اونجایی که سایت رو بردم روی یک سرور دیگه از این سرور فقط برای نگه داری 1.5 ترابایت فایل استفاده می کنم ( ترافیک و پهنای باند زیادی هم استفاده نمی کنم چون فایل ها در دسترسی عموم نیستن)
سرور 3 ip مجزا داره
هزینه ماهانه سرور 2,071,000 ریال هست
خلاصه اگر کسی از دوستان مایل هست شریکی استفاده کنیم
به جز 1.5 ترا از فضای هارد همه منابع در اختیار شرکاست. من استفاده ام فقط برای نگه داری 1.5 ترا فایل هست که شاید در ماه 6/7 تا کاربر بهشون نیاز پیدا کنن ( شاید ماهی 30/40 گیگ ترافیک!)سهم شریک رو در منابع و در قیمت بفرست
بایدی وجود نداره :دی بستگی چقدر حساس باشی و چقدر اطلاعاتت برات مهم باشهبک آپ گیری از اطلاعات هاست چند وقت یک بار باید انجام بشه؟