بعد از تغییرات خاصبک آپ گیری از اطلاعات هاست چند وقت یک بار باید انجام بشه؟
چقدر فضل و بخشش میکنه این های وب...من الان کلا 105 گیگ هدیه دارم ازش تو پنل..نمیدونم چجوری اسفاده کنم؟:general707::general707::general707:های وبی ها
های وب یک گیگ فشفشه به مناسبت دومین طلا داده 3000 تا بیشتر نیست
سریع اقدام کنید
اون ده روز صد گیگ از کجا اومده ؟چقدر فضل و بخشش میکنه این های وب...من الان کلا 105 گیگ هدیه دارم ازش تو پنل..نمیدونم چجوری اسفاده کنم؟:general707::general707::general707:
ممنون بابت اطلاع رسانی..4 گیگ هم امروز هدیه گرفتم..دعا کنید بچه ها همینجور مدال بگیرن..
برنامه جایگزین..هنوز مشخص نیست...مدیرعامل افرانت: تلگرام، در حال مذاکره با افرانت برای انتقال سرورهای خود به ایران و استفاده از بستر سروری افرانت است.
این مذاکرات در حال انجام است و به زودی نهایی میشود
منبع: فارس
پ.ن : برنامه جایگزین چی هست ، بریم رو برنامه جدید؟
اون ده روز صد گیگ از کجا اومده ؟
از این هدیه ها نداشتیما :|
این میزان ترافیک باقیمانده کجا رفته :|
گم شده :|
نمیدونم والا..فکر کنم به سابقه مربوط بشه..چون من از سال 90 های وب دارم:general707:چجوری میشه سریعتر 7 ستاره شد ؟ من چند ماهه اومدم 2 ستارم هرچقدر هم فشفشه میگیرم ستاره زیاد نمیشه.
سابقه مهم نیست پولی هست هر چی بیشتر خرید کنی ستاره زودتر بهت میده.نمیدونم والا..فکر کنم به سابقه مربوط بشه..چون من از سال 90 های وب دارم:general707:
زنگ بزنید پشتیبانی ازشون سوال کنید که راهش چیه..ولی فکر کنم همون سابقه باشه
سرغت هاوی نسبت به پارس انلاین چطوره ؟سابقه مهم نیست پولی هست هر چی بیشتر خرید کنی ستاره زودتر بهت میده.
با اینکه های وب شدیدا شوخمی هست ... ولی هزینه های نت من رو تا اینجا نصف کرده...
راضیم ازش :general105:
پارس منطقه ای که من هستم خیلی عالیه ولی حجم میخوره! و خیلی گرونه تره... البته قبلا ارزون شدن ! الان نمیدونم.سرغت هاوی نسبت به پارس انلاین چطوره ؟
فکر کنم معمولی. من الان 20 روزه اومدم 2 ستاره شدمخرید یعنی حجم معمولی یا فشفشه ؟
چون من فشفشه زیاد خریدم ستاره هام زیاد نشده.
برنامه جایگزینی در کار نیستمدیرعامل افرانت: تلگرام، در حال مذاکره با افرانت برای انتقال سرورهای خود به ایران و استفاده از بستر سروری افرانت است.
این مذاکرات در حال انجام است و به زودی نهایی میشود
منبع: فارس
پ.ن : برنامه جایگزین چی هست ، بریم رو برنامه جدید؟
پ.ن : دوستان ی برنامه پیدا کنید ، بعدش بوسیله هشتگ #از_تلگرام_استفاده_نکنیم مردم رو به این حرکت دعوت کنیم :|
بله هستبرنامه جایگزینی در کار نیست
اگر بیاد رو سرورهای ایران شک نکنید سایر سرویس های مشابه رو فیل.تر میکنن
بله از بودن که زیاد هستندبله هست
سیگنال امن ترین مسنجر جهان هستش ، و بسیار هم محبوب هست مثل واتس اپ
اینقدر محبوب و امن هست که فیلترینگ شروع به جمع کردن این برنامه و واتس اپ کرده همون طور که شما گفتی
http://getandroid.ir/download/apps/internet/messenger/4932-Signal-Private-Messenger.html
سابقه و تراکنش های مالی فک کنمچجوری میشه سریعتر 7 ستاره شد ؟ من چند ماهه اومدم 2 ستارم هرچقدر هم فشفشه میگیرم ستاره زیاد نمیشه.