AhangCity.CoM
Registered User
برا من باز می شه ولیامروز بحث تبلیغات گوگل شد تو این تایپیک
تا دیروز تبلیغات گوگل برا من فیلتر نبود
الان فیلتر شده :|
بخدا قسم یکی از بچه های همینجا مسئول فیلترینگه
برا من باز می شه ولیامروز بحث تبلیغات گوگل شد تو این تایپیک
کدوم بسته هاش ؟ایرانسل هر گیگ رو 1750 میده.
فیلترینگ 99% سایت های ایران بستگی داره کجا آدرس سایتشون دیده بشهامروز بحث تبلیغات گوگل شد تو این تایپیک
فیلتر نیستبرا من باز می شه ولی
یک ماهی هست فیلتر شده و مشکلش حقوقیه و نمادش هم باطل کردندوستان این چرا چیلتره ؟؟
serverpars . com
مهم ترین تفاوت وب سرور های Nginx و لایت اسپید و آپاچی در این هست که وب سرور های Nginx و لایت اسپید بر پایه معماری رویداد محور هست و آپاچی بر پایه معماری پروسس محوردوستانی که اطلاع دارند فرق وب سرور nginx با لایت اسپید و apache چی هست و بیشتر به درد چه سایتهایی میخوره؟
از همون خانجانی بخر مدیریت شده هم میده و وی پی اس هاش از webnx آمریکاست و کیفیت خیلی خوبی دارهنه این دردسرش زیاده میخوام اولا از استکبار جهانی و اجنبی! نباشه و از یه هاستینگ ایرانی بخرم و دوما طرف همه کارهارو انجام داده باشه و فقط آماده استفاده باشه.
اگه ایرانی چیزی میشناسی معرفی کن اگه خوب بود میگم تو هم بیای!
امروز بحث تبلیغات گوگل شد تو این تایپیک
برا منم فیلتر شده کهبرا من باز می شه ولی
نه از خارجی که نمیتونم بخرم و میخوام مدیریت کامل داشته باشه.از همون خانجانی بخر مدیریت شده هم میده و وی پی اس هاش از webnx آمریکاست و کیفیت خیلی خوبی داره
در کل کاری که @amir7310 گفتن برای موقعی هست که امنیت اطلاعاتتون براتون در درجه بالایی قرار داشته باشه و نخواید دست یک ایرانی بیوفته
از هرجا vps میخرید بررسی کنید اورسل نباشه که بعضا اکثر هاستینگهای فعال در وبهاستینگ تالک بخاطر کل ارزونی اینکار رو انجام میدن و واقعا بی کیفیته سرویس هاشون
irpowerwebنه از خارجی که نمیتونم بخرم و میخوام مدیریت کامل داشته باشه.
آقای خانجانی رو نمیشناسم کی هستن.
خود شما اگه هاستینگ معبتری میشناسین که این سرویس رو ارائه میده معرفی کنین.
یه قیمتی دادن که فکر کنم سایت ورزش سه که الان توی ایران اول هست انقدر پول سرور نمیده!irpowerweb
همون که سیستم بلاگ تز روش بود یا هست هنوز!!
چه قیمتی دادن؟یه قیمتی دادن که فکر کنم سایت ورزش سه که الان توی ایران اول هست انقدر پول سرور نمیده!
برا من باز می شه ولی
قبول نیست اول من گفتممنم دیگه
بچه ها آدرس سایتتونو بدید مثل سایت خودم از internet . ir واستون بازدید بفرستم:general304::general304:
سپاسسسسسسمنم دیگه
بچه ها آدرس سایتتونو بدید مثل سایت خودم از internet . ir واستون بازدید بفرستم:general304::general304:
یکساله 100 گیگ 1750 میفته.کدوم بسته هاش ؟
ساعتی منظورتونه ؟
برات از اینترنت بازدید فرستادم برو حال کن
اگر در عرض یک سال این حجم رو مصرف میکنید به صرفه استیکساله 100 گیگ 1750 میفته.
زمانش مهم نیست. شما توی یک روز استفاده کن.