AhangCity.CoM
Registered User
رفتن اسطوره ها سختهباخت سوریان داغونم کرد
ولی خوب دیگه کم کم باید جاشون رو بدن به جون تر ها
رفتن اسطوره ها سختهباخت سوریان داغونم کرد
داداش پ.خ منو جواب ندادی!time.ir
واقعا یکی از سایتهای پرکاربرد برای منه :دی
عبدولی(بدون باخت) برنز گرفت به ناحق نرفت فینالرفتن اسطوره ها سخته
ولی خوب دیگه کم کم باید جاشون رو بدن به جون تر ها
بله واقعا حقش بیشتر از این هاستعبدولی(بدون باخت) برنز گرفت به ناحق نرفت فینال
تبریک به بچه های خوزستان و حومهبله واقعا حقش بیشتر از این هاست
تبریک برنز گرفت هم استانی ما :general707:
نکنه مشتی همسایتون فیلم ... میبینه و شما فکر میکنیدای کاش جناب نجفی میتونست این همسایه دیوار به دیوار مارو ارشاد کنه..تا نصف شب مزاحم کار و خواب من بدبخت نشن اینهمه..
خداییش فکر کنم تخت رو تکیه داده به دیوار..دیوار هم ایتال هست..میترسم چپ بشه روی من..
ما که بالشتمونو گرفتیم بریم توی هال بخوابیم:general107:
در چه زمینه ای؟نویسنده خوب سراغ دارید معرفی کنید:general609:
نه بابا..نکنه مشتی همسایتون فیلم ... میبینه و شما فکر میکنید
نه بستگی به وبسرویسش داره و کانفیگش ممکنه درست کانفیگ نشده و یا داره حمله دی داگ میشهنه بابا..
این خانومش چاقه..خانوم های چاق هم پروسس های زیادی نسبت به خانومای لاغر به سرور ارسال میکنن..بعدش ما هر سه شب یه بار داستان داریم با اینا
آدم فکر میکنه داره سونامی میاد...الان دیوار آوار میشه روت
دیگه بحث خیلی تخصصی شد..باید جناب نجفی بیاد راهنمایی کنه
خانومه وبسرورش آپاچی هست..آقاشونم فکر کنم لایت اسپید هست لایسنس 8-CPU Lease LSWS Enterprise خریده..نه بستگی به وبسرویسش داره و کانفیگش ممکنه درست کانفیگ نشده و یا داره حمله دی .اش میشه
احتمالا مرده داره از فایروال کاپوت استفاده میکنه چون حملاتش دور به نتیجه میرسه :angrybirds10:خانومه وبسرورش آپاچی هست..آقاشونم فکر کنم لایت اسپید هست لایسنس 8-CPU Lease LSWS Enterprise خریده..
الانم روی سرور داره حملات شدید بروت فورس و ddos میشه:general404:
لامصب سرورش از دیتاسنتر سافت لایر هست
بلهدوستان استفاده از کلودفلر ای پی اصلی سایت رو مخفی می کنه؟منظورم ای پی اصلی سرور هستش
اشتباه نکن فرآیند بک آپ گیری بوده مثل پی تی که ساعت 4 شبه اونا ساعت 2.5تا 3.5 کرون جاب کردنخداروشکر سرور Down شد..
ما بریم بخوابیم:general504:
شب بخیر دوستان