دوست عزیز دیگه حداقل توی اثینترنت انقدری تجربه دارمروی هوا حرف نزنم
بنده اسراری ندارم شما باور کنی یا نکنی اما یک چیزیرو بگم من نگفتم بشینی پولت چند برابر بشه در هیچ جای دنیا هم اینطور نیست
منظور از بدون هیچ کاری یعنی نیزا نیست شما کاری کنی شرکت هایی هستند که کار سرمایه گذاری ثانیه ای ( بیشتر نپرس چون شرمندت میشم ) انجام میدن که برای مثال شما 500 دلار رو براشون اکو ( معنی فارسیشو نمیدونم ) کنی ، یک ساعت بعد 520 دلارو 70 سنت دریافت میکنی
شرکت های نامعتبری هم نیستند برای مثال یک قسمتی از خود گوگل و مایکروسافت همین کارو انجام میدن
کافیه کمی جستجو کنید و در مورد اکانت های پرمیوم گوگل و ... در مورد همین که گفتم جستجو کنید متوجه میشید منظورمو
یک نمونش خود پای پال برای هر تراکنش من سودیرو در نظر میگیره که این بستگی به تشخیص خودشون داره من هم خودم نه میدونستم و نه آگاهی داشتم که یه روز ایمیل اومد این طرح روی حسابت فعال شده و بقیه ماجرا
ولی دیگه قرار نیست که هر کسی از همه چی خبر داشته باشه که اگه اینطور باشه کل فلسفه و قانون بیزینش و تجارت زیر سوال میره
اگر همه بدونن چطور میشه برای مثال از بورس سود کرد که دیگه بورس ارزش نداشت !
اینکه شما در مورد موضوعی آگاهی ندارید دلیل نمیشه همرو زیر سوال ببرید و قاطعانه بگید فلانی از این راه داره سود میکنه و پشتیبالنی به دلیل فلان نمیده
یک نمونه دیگه مثال بزنم سایت های ایرانی که به نوعی تبادل مالی دارن یکی از راه های سود میتونم بگم میلیاردیشون به خاطر خوابیدن همین پول کاربران تو حساب هاشون هست
یه کم فقط یه کم خواهش میکنم قبل از این که در مورد موضوعی نظر بدیم فکر کنیم و به قول معروف اون فکر اقتصادی رو به کار ببریم نه اینکه از روی احساسات همینطوری یه چیزی بگیم
توی این چند سالیه که توی اینترنت هستم هیچ چیزی منو به این اندازه ناراحت نمیکنه که کاربرا بدون داشتن آگاهی و اطلاعات ، در مورد هر چیزی نظر میدن و فک میکنن خدا هستن و حرفشون درسته ( منظورم شما نیستی کلی میگم )
یک مثال در مورد سئو بزنم یک قسمتی در گوگل هست برای بالا بردن سایت که بهش نوپا که شما با اکانتت میتونی سایت رو در 2 هفته بیاری هرجایی که دوست داری ( گوگل پول زیاد دوست داره )
من خودم هیچوقت نتونستم این اکانت هارو شرایطشو در گوگل داشته باشم که بدن ولی چند نفری در ایران هستند که انجام میدن و یکی از دوستان لطف کرده بود بهم داد ولی به دلایلی مسدود شد
در کل فقط حرفم اینه یه کم جستجو تحقیق و کسب اطلاعات و آگاهی باعث میشه هر حرفیرو جایی نزنیم ...
شبت بخیر
در مورد اکانت یرمیوم الکسا من یه چیزای شنیدم که بعضی افراد دسترسی دارن با پراخت هزینه های جداگانه ای سایت خودشون رو در هر محدوده ای که دوست دارن میارن اون جا