فرهنگ لغت سریع برای استفاده از گوگل آنالیتیکزمتوجه منظورش نمیشم والا
فرهنگ لغت سریع برای استفاده از گوگل آنالیتیکزمتوجه منظورش نمیشم والا
کسی میگه حدودا چندی می ارزه چون میخوام بفروشمش و یه یک سال از سایت اینا بکشم بیروندوستان یه سایت دارم 5 هزار ایرانه
موضوع فیلم سریال
بازدید هم روزانه 3 هزار ای پی
بازدید گوگل هم تا 2 هزار تا داره در روز که کم زیاد میشه
پست هم حدود 1300 تا
لینک های دانلود هم کپی هست و با انتقال دهنده لینک در سایت لینک شدن
بخش زیرنویس فیلم هم داره
ماهیانه حدود 100 هزار تومن در امد ازش دارم ( فقط از پاپ اپ ) و برای در امد بیشتر از هیچ راهی اقدام نکردم
این سایت الان چند میشه فروختش؟
ای ناقلا...
مثلا من اومدم ترفندها 2 تا مطلب دیدم رفتم دوباره آخر شب برگشتم و 4 تا خبر دیگه دیدم تو سایتتای ناقلا...
نگو تو وبلاگ پردیس داشتیش که...
سپاس سینا:general504::general504:
ولی بازم نفهمیدم:general507::general507::general507:
آهاااااااااااااااااااااااااان:general206::general206::general206::general206:مثلا من اومدم ترفندها 2 تا مطلب دیدم رفتم دوباره آخر شب برگشتم و 4 تا خبر دیگه دیدم تو سایتت
من اینطوری 2 سشن برای تو ایجاد کردم و 6 پیج ویو. و یک آی پی.
البته بنده اینطور میدونم. قطعا دوستان حرفه ای در این زمینه بهتر میتونن جواب بدن.آهاااااااااااااااااااااااااان:general206::general206::general206::general206:
امیدوارم که پیشرفت کنن. بازار تبلیغات تو ایران خیلی جای پیشرفت داره.نکست ادز با برندی جدید...
sattva.ir
یه موس معمولی هم کارمو راه میندازه...منتها باتریش ماییده مارو
این موسی که گفتم 8200 Dpi هست ، از این موس بهتر فقط از برند Razer هست که اونم همگی قیمت ها 700 800 تومنشدیدا چشم گرفت این ماوس رو!
بحث لوازم جانبی کامپیوتر شد. یه کیبرد بی صدا که دکمه های نرمی هم داشته باشه معرفی کنید.
چند تا کیبرد جزیره ای گرفتم همه یا دکمه هاشون لق شده یا صدای زیادی دارن و سفت هستن.
این از کله گندهای وب هستشgoo.gl/baLHbH
خود سایت فیلتر نیست الکساش فیلتره رو سرور ای ایرانم نیست سایت
این نمونه ها که زیادنgoo.gl/SrAbdt
اینم یه مورد دیگه الکسا قیلتر خود سایت نه
پیدا کردی یه ندا بدهدیتالایف انجین ...
اینم دنیایی بود پودر شد :دی ( از نظر استقبال میگم )
این قالبش خیلی خوبه ، مشابه وردپرسش هست؟
http://demo.datalifeengine.ir/
خیلی آشغال بوددیتالایف انجین ...
اینم دنیایی بود پودر شد :دی ( از نظر استقبال میگم )
این قالبش خیلی خوبه ، مشابه وردپرسش هست؟
http://demo.datalifeengine.ir/
دیتالایف هنوز هم از نظر هسته اصلی فوق العاده قدرتمنده !خیلی آشغال بود
یادمه اوایل یکی نصب کردم و کلی ماژول و.. با بدبختی روش سوار کردم بعد 3 ماه مدیر سرورمون نسخه sql رو ارتقاء داد همه متونم شد ؟؟؟؟؟؟؟ چقدر آماتور گونه... همون موقع تازه داشت شروع میکرد(افتخاراتشون این بود یک کپچا زدن که میپرسید 2+2 میشه چند اسمش فکر کنم محمد بود اشتباه نکنم) از اونجا بود که از هر چی اسکرپیت آمده بود بدم اومد و حتی وردپرس هم چند سال پیش نصب کردم پاتوق یو 2 سال بعد اومد یکیشو نصب کرد و ایران فروم هم اینکار رو کرد
یکدفعه میدیدی هزار تا کامنت برای دامنه ru (روسیه) زیر نوشته هات ظاهر میشد.