والله هاستهای معتبر هزاران مشکل دارن وای به حال هاستهایی که حتی تا حالا اسمشون هم به گوش آدم نخورده.oxingostar.com سرویس داشتم چند وقتیه هیچی تیکت جواب نمیدن سیپنلشونم اکسپایر شده
فکر کنم اومد یه کاری کرد تیکت میدم میره رو برگه پیدا نشد سایتم معلق کرده
عجب وضعی داریما
قالب چه سایتی ؟کسی قالب ریپ می زنه؟
2میلیون میدین قالب براتون بزنن؟!قالب چه سایتی ؟
ناموسا از ریپ دست بکشین . ادم 2 میلیون خرجش میشه یه قالب جدید بزنه 5 روزه همه جا میبینتش
من فک میکردم مشکل منه فقطhostdl چه بچاپ بچاپیه ! 15 گیگ هاست اشتراکی 110 تومن ! خوبه ما سایتمون 5000 تا بازدید کننده داره وگرنه گمونم سروراشو 3 4 تومنی میزاشت درمون
تا حالا پستتون به آی وحید2میلیون میدین قالب براتون بزنن؟!
مگه چه خبره
بهترین قالب بخری 30-40$ 100 هم که تمیز فازسیش کنن
پ.ن:چرا فکر میکنید هرچی پول بیشتری بابت قالب بدین سایتتون بزرگ تر میشه؟!
سایت آقای نجفی رو ببینید با یک وبلاگ ساده مدیر سایتهای رنگ الکسای 35 هزار هم مجذوب خودش کرده
من برای یه سرور مجازی ماهی 115 تومن میدم 8 گیگ رم، 4 هسته سی.پی.یو، 4ترابایت پهنای باند، 300 گیگ فضا . بازدید سایت هام + بازدید کراولر ها + ربات ها و... رو حساب کنیم روزی نزدیک به یک میلیون بار نمایش میشه.hostdl چه بچاپ بچاپیه ! 15 گیگ هاست اشتراکی 110 تومن ! خوبه ما سایتمون 5000 تا بازدید کننده داره وگرنه گمونم سروراشو 3 4 تومنی میزاشت درمون
گاهی اوقات اس ام اسشون زودتر میاد بعد نیم ساعت ایمیله میاد صب کن میاد ، فرقی هم نداره هر چی میاد پاک میکنی بازم میزنن فیلتر میکنناز کمیته فیلترینگ بهم اس اومده که ایمیلتونو چک کنید
الان چک میکنم هیچی برام ایمیل نشده
از کجا بفهمم به چه پستیم گیر دادن ؟ :|
میدونم میدونی ولی اسپم رو چک کن.از کمیته فیلترینگ بهم اس اومده که ایمیلتونو چک کنید
الان چک میکنم هیچی برام ایمیل نشده
از کجا بفهمم به چه پستیم گیر دادن ؟ :|
هزینه ای نمیدن برای پیامک اینا فکر کنم چون که زیر نظر دولت هستش این کمیته فیلترینگگاهی اوقات اس ام اسشون زودتر میاد بعد نیم ساعت ایمیله میاد صب کن میاد ، فرقی هم نداره هر چی میاد پاک میکنی بازم میزنن فیلتر میکنن
موندم چرا خب هزینه میکنن پیامک میزنن و ایمیل میزنن خب شما که چه پاک کنیم نکنیم فیل میکنین چرا اینکارا رو میکنن آخه[emoji52]
اونجا هم دیدم نبودمیدونم میدونی ولی اسپم رو چک کن.
سریعا بهشون بگو ایمیل نیومده
همینطوری میزنم بازم میزنه مقدار اشتباه هستdomain1.ir
domain2.ir
یا
domain1.ir,domain2.ir
به faraso.org تیکت بزنید ببینید میتونن کمک کننoxingostar.com سرویس داشتم چند وقتیه هیچی تیکت جواب نمیدن سیپنلشونم اکسپایر شده
فکر کنم اومد یه کاری کرد تیکت میدم میره رو برگه پیدا نشد سایتم معلق کرده
عجب وضعی داریما