خوش به حال وب مسترهای اصفهانیاپلود مخابرات رایگان شده در اصفهان :|
الان استفاده کردم یا خدا!
کلا دمش گرم شبا از 2 تا 7 که رایگان دارم با سرعت 1.2 مگابایت بدون افتخوش به حال وب مسترهای اصفهانی
https://www.tce.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=1&pageid=175&newsview=2303
منظورتون از مخابرات همون آسیاتک هست؟کلا دمش گرم شبا از 2 تا 7 که رایگان دارم با سرعت 1.2 مگابایت بدون افت
اپلودش هم رایگان کرده
حجم هم ارزون شده حدودا
کلا سرعت و همه چی من راضیم
از اول مهر تا حالا حدود یک ترابایت خورده دانلود داشتم
حل مسئله تاخیر ایمیل و اس ام اس فیلترینگاز کمیته فیلترینگ بهم اس اومده که ایمیلتونو چک کنید
الان چک میکنم هیچی برام ایمیل نشده
از کجا بفهمم به چه پستیم گیر دادن ؟ :|
مخابرات = مخابراتمنظورتون از مخابرات همون آسیاتک هست؟
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
در 90 درصد مواقع برای ما اول اون صفجه یا پست رو فیلتر میکنند و بعد ایمیل میزنند که پاک کن!گاهی اوقات اس ام اسشون زودتر میاد بعد نیم ساعت ایمیله میاد صب کن میاد ، فرقی هم نداره هر چی میاد پاک میکنی بازم میزنن فیلتر میکنن
موندم چرا خب هزینه میکنن پیامک میزنن و ایمیل میزنن خب شما که چه پاک کنیم نکنیم فیل میکنین چرا اینکارا رو میکنن آخه[emoji52]
نه دوست عزیز خود مخابراتمنظورتون از مخابرات همون آسیاتک هست؟
فرستاده شده از GLX Spider1Sِ من با Tapatalk
مرسی دوست عزیز خیل بدردم خورد
مگه میخوان چکار کنند؟تا حالا پستتون به آی وحید
شعبانی
و...
نخورده؟
اینا تا 5-6 میلیون هم قیمت میدن
کلا در هر صورت فیلتر میشه اون پستدر 90 درصد مواقع برای ما اول اون صفجه یا پست رو فیلتر میکنند و بعد ایمیل میزنند که پاک کن!
والا نمیدونم شما تو کار کد نویسی هستین یا خیر ، طرح اختصاصی قیمتش از اینا بیشتره اینا هنوز زیر قیمت دارن میگیرن قیمت رو بخواین ببینین سرچ کنید تعرفه صنف گرافیک و همون لینک اول رو بزن ببین نرخ پایش از هف هش تومن شروع میشه ، حالا جدا از این نرخا کد زدن هم به این آسونی نیس که فکر کنید براحتی کپی پیست بشه قالب زد هزینه ای که گرفته میشه واقعا ارزش کاری که انجام میشه هستش و مث فارسی سازی آسون نیستش که بخوای صد تومن دویست تومن بگیریمگه میخوان چکار کنند؟
حالا کاری ندارم به اونا چون هرکسی میتونه رو کارش قیمت بزاره
اما اینهائی که میرند استفاده میکنند برای چی این مبلغ رو میدن؟!!!!
واقعا عجیبه!!!!
حالا واقعا این مبالغ رو میدن؟؟
اینهائی که گفتی آدرس سایت یا نمونهکارشون چیه؟ ببینم در چه سطحی هستند
دانلودها و امثالهم اکثرا کار آی وحید هست....مگه میخوان چکار کنند؟
حالا کاری ندارم به اونا چون هرکسی میتونه رو کارش قیمت بزاره
اما اینهائی که میرند استفاده میکنند برای چی این مبلغ رو میدن؟!!!!
واقعا عجیبه!!!!
حالا واقعا این مبالغ رو میدن؟؟
اینهائی که گفتی آدرس سایت یا نمونهکارشون چیه؟ ببینم در چه سطحی هستند
برای من اس ام اس اومداز کمیته فیلترینگ بهم اس اومده که ایمیلتونو چک کنید
الان چک میکنم هیچی برام ایمیل نشده
از کجا بفهمم به چه پستیم گیر دادن ؟ :|
این ارور رو مواقعی میده که سرعت پاسخگویی سرور بیش از حد طول بکشه یا اینکه هاست مشکل دار هست و درخواست هارو پاسخ نمیده (معمولا این مورد ممکنه تو بازدید های بالا و کلود لینوکس ایجاد بشه - کمبود منابع)سلام بروبچز چه خبر؟
آقا یه سایت هست هرچی فچ میکنم ایندکس نمیشه لامصب قبلا زیر 10ثانیه ایندکس میشد.
یکی در میون هم ارور میده :
مشاهده پیوست 958001 مشاهده پیوست 958002
مشکل از چی میتونه باشه؟
من الان 12 ساله کارم اینه برای کسی کد نمیزنم اما دستم تو کارهوالا نمیدونم شما تو کار کد نویسی هستین یا خیر ، طرح اختصاصی قیمتش از اینا بیشتره اینا هنوز زیر قیمت دارن میگیرن قیمت رو بخواین ببینین سرچ کنید تعرفه صنف گرافیک و همون لینک اول رو بزن ببین نرخ پایش از هف هش تومن شروع میشه ، حالا جدا از این نرخا کد زدن هم به این آسونی نیس که فکر کنید براحتی کپی پیست بشه قالب زد هزینه ای که گرفته میشه واقعا ارزش کاری که انجام میشه هستش و مث فارسی سازی آسون نیستش که بخوای صد تومن دویست تومن بگیری
تا اونجا که من میدونم الان 5-6 ساله طراحی سایتهای مشابه دانلودها رو میدن به *****(فرهادینا) و قیمتاشم تهش 1 تومن میگیرهدانلودها و امثالهم اکثرا کار آی وحید هست....
شعبانی قبلا بنک گرافیک رو داشت .... نمونه کارهاش زیاد معروف نیستند ....
شما فکر می کنید همیاروردپرس ، آرنیکا وب و... چقدر میگیرن؟
مبلغ طراحی قالب 250 هزارتومان هست البته بدون طراحی لوگو و بنر اگر این 2 رو بخواین 300 هزارتومان میشه پیش پرداخت هم 25 درصد از کل مبلغ هست