واقعا درگاه پرداخت حرف نداشت امیدوارم برگرده.درگاه پرداخت امروز اینو گذاشت شاید خبرایی باشه!
مشاهده پیوست 960700
واقعا درگاه پرداخت حرف نداشت امیدوارم برگرده.درگاه پرداخت امروز اینو گذاشت شاید خبرایی باشه!
مشاهده پیوست 960700
خب ما اگه یوز فیک داشته باشیم دیگه چه نیازی به اون بازدید کننده داریم :general609: مثلن اگه 10کا یوزر فیک داشته باشیم یه روبات مینویسیم بره فالو کنه . نقش اون بازدیدکننده چیه :general712:آره والا واس من که نمیرسه به حد نصاب وختی هم میرسه میبندن حسابو
پستمو خون بخون
یه مثالش اینکه چک میکنی اگه بازدیدکننده با موبایل بود که هیچ اگر نبود خودت با یه یوزر به صورت فیک لاگین میکنی
تو که تو کار اندرویدی خیلی راحته یه کم فک کن
چجوری رفته تو مانیتور؟
اینم از حال و روز ما !:general210: یک عدد مورچه داخل مانیتور :general710:
ای دی کانال رو بفرست بی زحمتدرگاه پرداخت امروز اینو گذاشت شاید خبرایی باشه!
مشاهده پیوست 960700
دسته بندی که شما توش فعالیت می کنی خیلی سختهسلام دوستان وبمستر.
بعد از گذشت 3 ماه از سایت زدن 1300 آی پی خوبه؟؟موضوعش هم اندروید هست
بعد یه سوال دیگه داشتم آمارم 1300 آی پی در روز و 2400 بازدیدکننده چقد میشه از پاپ آپ در آورد؟من تست کردم از لرد پاپ بهترین حالت روزی 1600 تومن.بعد سه ماه واقعا خنده داره این رقم.صبح تا شب پای سایتم و همه مطالب هم اختصاصی خودم مینویسم
داخل برادر :general210: اگر روی صفحه بود که ردش میکردم برهچجوری رفته تو مانیتور؟
یا روی صفحه هست؟
مانیتور لمسی هست؟داخل برادر :general210: اگر روی صفحه بود که ردش میکردم بره
از راه منفض های پشت مانیتور
ظاهرا فعلا هم که داره بهش خوش میگذره:general707:
27LCD اینچ سامسونگ معمولی , لامصب هیچ رقمه هم نمیخواد بیخیال شه بیاد بیرن , یا حداقل بره یه قسمت دیگهمانیتور لمسی هست؟
والا مانیتور من فاصله نداره بین پوشش و لامپ های led
چرا تا پول به حسابتون واریز میشه همون روز درخواست تسویه حساب نمیدید که بخواید نگران این چیزا باشید ؟عاششششششق درگاه پرداخت بودم،همه چیزش خوب بود تسویه حساب دو سه ساعت بیشتر طول نمیکشید
نماد یه هفته وقت داده به اینجور کسب و کار ها که یه تعهد نامه مخصوص رو تکمیل کنن و نماد بگیرن
زرین پال هم خیلی مشکوک میزنه،جدیدا شرکتشون رو منحل کردن
چرا تا پول به حسابتون واریز میشه همون روز درخواست تسویه حساب نمیدید که بخواید نگران این چیزا باشید ؟عاششششششق درگاه پرداخت بودم،همه چیزش خوب بود تسویه حساب دو سه ساعت بیشتر طول نمیکشید
نماد یه هفته وقت داده به اینجور کسب و کار ها که یه تعهد نامه مخصوص رو تکمیل کنن و نماد بگیرن
زرین پال هم خیلی مشکوک میزنه،جدیدا شرکتشون رو منحل کردن
باز نگرفتی چی شدخب ما اگه یوز فیک داشته باشیم دیگه چه نیازی به اون بازدید کننده داریم :general609: مثلن اگه 10کا یوزر فیک داشته باشیم یه روبات مینویسیم بره فالو کنه . نقش اون بازدیدکننده چیه :general712:
بعضی درگاهارو همون دقیقه هم درخواست واریز بدی دو روز بعد برات میریزن.چرا تا پول به حسابتون واریز میشه همون روز درخواست تسویه حساب نمیدید که بخواید نگران این چیزا باشید ؟
منظورتون رو متوجه نشدم! خب چه ربطی به سرعت واریز درگاه پرداخت داره؟!چرا تا پول به حسابتون واریز میشه همون روز درخواست تسویه حساب نمیدید که بخواید نگران این چیزا باشید ؟