gigawarn
Registered User
یه سایتی رو دیدم 3ماهه ثبت شده
و 2300 تا بک لینک داشت!!!
چجوری ممکنه؟؟
2300 تا رو خریده یا یه کاز دیگه کرده؟؟
و 2300 تا بک لینک داشت!!!
چجوری ممکنه؟؟
2300 تا رو خریده یا یه کاز دیگه کرده؟؟
یکم دیر فرستادی
اگر سایتی داشتید که قبلا ریسپانسیو نبوده و تازه این کارو انجام دادید باید یه مدت صبر بدید ، نوشته برداشته میشهگوگل هم مارو اوسکل کرده
قالب کاملا رسپانسیو و موبایل فرندلی زدم ، حالا زیر نتایج سایت داخل گوگل نوشته Your page is not mobile-friendly
بعد رو همون لینک کلیک می کنم ، خود انالیزر ( تست پیج گوگل ) می گه عالیه ، صفحه شما کاملا موبایل فرندلی هست
اخرش نمی دونم چی کار کنم ، الکی الکی حذف نکنه سایت رو خوبه
تو نتایج سایت من هم همینو میگهگوگل هم مارو اوسکل کرده
قالب کاملا رسپانسیو و موبایل فرندلی زدم ، حالا زیر نتایج سایت داخل گوگل نوشته Your page is not mobile-friendly
بعد رو همون لینک کلیک می کنم ، خود انالیزر ( تست پیج گوگل ) می گه عالیه ، صفحه شما کاملا موبایل فرندلی هست
اخرش نمی دونم چی کار کنم ، الکی الکی حذف نکنه سایت رو خوبه
نه متاسفانه سراغ ندارم@EmpireWorld
قالبی که مطالب رو به صورت لیستی مثل http://subsub.ir یا http://zirnevis.net نشون بده سراغ نداری ؟ حالا چه پولی باشه چه رایگان
نه سایت من تازه بالا اومده دیشب تاییدش کردم تو گوگلاگر سایتی داشتید که قبلا ریسپانسیو نبوده و تازه این کارو انجام دادید باید یه مدت صبر بدید ، نوشته برداشته میشه
از این قسمت توی وبمستر تولزم چک کنید باید نمودار صفحات ریسپانیسو نشده نزولی شه
باید رسپانسیو باشه قالبتو نتایج سایت من هم همینو میگه
چکار کنم باید کدی چیزی اضافه کنم به قالب تا رفع شه؟
یعنی چیکار کرده ؟:general709:فاکس نیوز: اف بی آی در حال تحقیق درباره شکایت آنجلینا جولی است تا مدارکی علیه برد پیت جمع آوری شود. او متهم به «کودکآزاری» در هواپیمای شخصی خود شده است.
خخخخخ:general304:یعنی چیکار کرده ؟:general709:
تو بنجامین باتن٬ نقش یه پیرمرد فرتوت رو بازی میکنه که عاشق یه دختر بچه ۸ ۹ ساله شدهخخخخخ:general304:
فک نمی کردم برد پیت با این همه پرو پاچه ی دورش تو کف بچه باشه :general710::general703::general504:![]()
برا من برعکس هست قبلا یه سایت می خواستم ثبت کنم چند روز درگیر بودم اخرش زنگ زدم خودشون تایید فنی کردنشما هم توی سامانه جدید ساماندهی مشکل تمدید تایید فنی دارید؟
بنظر میاد باگ سامانه هست و متاسفانه از همون اول هم این مشکل وجود داشت
به هیچ عنوان نمیشه تایید فنی رو تمدید کرد، باید تیکت بزنم تا تایید فعلی رو حذف کنه و از اول مراحل رو برم
پ.ن: جدیدا هم اصلا تایید نمیکنه :| - متاتگ یا فایل رو قرار میدم و چک هم میکنم اوکیه، ولی ارور میده فایل یا متاتگ پیدا نشد![]()
آره این مشکل لعنتی باعث شد سایت من فیلتر شهشما هم توی سامانه جدید ساماندهی مشکل تمدید تایید فنی دارید؟
بنظر میاد باگ سامانه هست و متاسفانه از همون اول هم این مشکل وجود داشت
به هیچ عنوان نمیشه تایید فنی رو تمدید کرد، باید تیکت بزنم تا تایید فعلی رو حذف کنه و از اول مراحل رو برم
پ.ن: جدیدا هم اصلا تایید نمیکنه :| - متاتگ یا فایل رو قرار میدم و چک هم میکنم اوکیه، ولی ارور میده فایل یا متاتگ پیدا نشد![]()