بازدید سایت شما هم امروز نیومده پایین؟
قشنگ معلومه به خاطر بوی ماه مهره :general105:
خارجی یا ایرانی؟دوستان یه سایت مطمئن برای دانلود رام معرفی کنین .
فک کردم سایت من مشکل پیدا کرده فقط خخخ آخیش قلبمبازدید سایت شما هم امروز نیومده پایین؟
قشنگ معلومه به خاطر بوی ماه مهره :general105:
امیر خان شما هم که با بوی ماه مهر برگشتی،نیستی داداهمه دارن مینالن از بوی ماه مهر...بدجوری آمار افت کرده:general509:
سلام داداش خوبی؟امیر خان شما هم که با بوی ماه مهر برگشتی،نیستی دادا
کل ایرانو دور زدی با ماشینت ؟
قربانت تو خوبی داداسلام داداش خوبی؟
والا گرفتاری و مشغله نمیذاره به اینجا سر بزنیم... در گیر کارای ثبت نام دانشگاهم و اینا..
ماشینم 1 آبان تحویل میدن:general506:فعلا با ماشین بابام بالا پایین میزنم:general707:
ازین سایت خریدمخارجی یا ایرانی؟
معمولا ایرانی ها vip رام هارو میفروشن..
خارجی ها هم باید از آپلودسنتر ها دانلود کنی
چرا گذاشتی به 600 تومن برسه؟ چرا همون 50 که شد درخواست ندادی؟دوستان هر کی تو سایتش از سیستم تبلیغاتی کلیکس clix.ir استفاده میکنه کدشو برداره که این سیستم هم به جمع سیستم های متقلب پیوست! نمیدونم کی میشه یه سیستم کلیکی سالم تو ایران پیدا شه که درست کار کنه ، روزی بین 80-100 تومن درآمد مینداخت سایتم ، که امروز صبح زدم تسویه نزدیک 600 تو حساب بود که الان رفتم پنل ببینم امروز چقدر کلیک شده دیدم نوشته مسدود:general208: ما رو بگو گفتیم ماهی سه تومنو کاسبیم از این مث اینکه باید به همون پاپ آپ بسنده کنیم یا رو بیاریم به VIP:general601:
دوستان شما کدوم مدل از این دامنه ها رو میپسندید
به عوان مثاله هااا
1) iranholdingnews
2) irhn
ممنون میشم دلیلتون هم بگید
چونکه عزیز هفته ای یکبار فقط میتونی درخواست بدیچرا گذاشتی به 600 تومن برسه؟ چرا همون 50 که شد درخواست ندادی؟
دسترسی رو با مک آدرس محدود کن دیگه کسی نمیتونه هکت کنه ، فقط دستگاه هایی که مکشون رو وارد کنی امکان دسترسی داشته باشن همراه با رمز بهترین حالته برای استفاده از نتدیگه خسته شدم حالم بهم خورد از هرچی اینترنت و حجمه
دیشب 2 گیگ شارژ کردم الان بیدار شدم می بینم 500 مگ ازش مونده چ بدبختی درست شده
نه چیزی می زارم رو دانلود نه هیچ هر روز همینه الان می گم نکنه هک شدم دیگه به این سرعت رفتن حجم خیلی غیر طبیعیه
کسی می دونه از کجا بفهمم هک شدم؟
این نرم افزار ها نشون می دن کی وصل شده اما از رو مک ای پی ادرس نمیشه تشخیص داد کدوم برا دستگاه های خودمه
lمیخوام بخرم سایتش به درگاه وصل نمیشه ایمیل و زنگم جواب نمیده :general208: عجلمهکارتو بوگو